Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο με την Έκλειψη;

Διαβάστε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το τριήμερο 1/11 έως και 3/11.

Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο με την Έκλειψη;

Η επιτυχία αυτού του τριημέρου έγκειται στο πως εσείς τελικά θα ενεργήσετε, καταργώντας κάποιες εσωτερικές δυσκολίες οι οποίες προέρχονται από καταστροφικές εικόνες και αντικαθιστώντας αυτές με άλλες πιο λειτουργικές και σωτήριες για την ζωή σας. Η δράση προς την αλλαγή μαζί με την απομόνωση των αρνητικών σκέψεων θα είναι μια λύση αισιόδοξη και δυναμική. Γ ια αυτό μην «τσιμπάτε» στην επερχόμενη έκλειψη που συνοδεύεται από μια Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, μέσα από την οποία μπορεί ναι μεν να υπάρχουν έντονες ανατροπές αλλά θα βγουν τέτοιες αλήθειες και σε πολλές περιπτώσεις θα πέσουν τείχη που δεν θα έπεφταν με τίποτε. Για να κινηθούν τα πράγματα και να δημιουργείται η πρόοδος και η ανάκαμψη σε όλα τα επίπεδα χρειάζονται αλλαγές. Ανανεωμένη ενέργεια και περισσότερο καθαρή θα σας συναντήσει αυτές τις ημέρες. Αλλά χρειάζεται και από την δική σας την πλευρά να υπάρχει ανάγκη για κάθαρση και για έντονη ειλικρίνεια, καθώς και ανάληψη των ευθυνών σας, αλλά όχι με τρόπο ενοχικό. Ας είστε απελευθερωμένοι και λυτρωμένοι από το παρελθόν σας.

ΚΡΙΟΣ

Από σήμερα μέχρι και το Σάββατο το βράδυ έχετε όλα τα φόντα να είστε ανάλαφροι και επικοινωνιακοί. Κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα περάσετε πολύ καλά- περισσότερο και από το αναμενόμενο. Από την Κυριακή και μετά λόγω των πλανητικών φαινομένων και κυρίως της έκλειψης θα μπείτε σε βαθιά περισυλλογή και ο λόγος θα είναι ότι επιτέλους ο παρορμητικός Κριός αναγκάζεται να μπει στα άδυτα και να ελέγξει το περιβάλλον που επεξεργάζεται σαν συνείδηση, αν δηλαδή χρειάζεται λιγότερη παρόρμηση και περισσότερη έρευνα. Αυτό μπορεί να σας το βγάλει ένας Παρθένος ή ένας Σκορπιός ή ακόμα και συνεργασίες μέσω τρίτων. Επίσης η προσωπική σας λίμπιντο θα γίνει πιο παθιασμένη και απαιτητική.

ΤΑΥΡΟΣ

Πρώτα θα ασχοληθείτε με ελαφριά πράγματα και μετά θα δοκιμαστείτε στα πιο βαθιά. Χρειάζεται όμως να κάνετε μια δίκαιη μοιρασιά στον εργασιακό σας χώρο και στην καθημερινότητά σας. Γιατί, όπου έχετε λιγότερες υποχρεώσεις σε σχέση με τα πρόσωπα που ζείτε η δουλεύετε μαζί, θα πρέπει να ισορροπήσετε την ζυγαριά και να την βάλετε σε ισότιμη βάση. Η έκλειψη θα σας κάνει αναγκαστικά να δείτε και την πλευρά του άλλου προσώπου ή την πλευρά των πολλών, αλλά τουλάχιστον θα αφουγκραστείτε τα προβλήματά σας βλέποντάς τα καθρεπτισμένα πάνω στον άλλους. Η δράση σας θα είναι άμεση και θα λύσετε κατά κάποιον τρόπο τον γόρδιο δεσμό από μια μακρινή σχέση που σας ταλαιπωρεί. Κυρίως με Κριό ή Ζυγό. Με τον Σκορπιό θα παραμείνετε αλλά με αλλαγμένες συνθήκες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανανεώνοντας τον αέρα που αναπνέετε θα δείτε ότι θα περάσετε όμορφα και θα έχετε άμεση ανταπόκριση σε οτιδήποτε συζήσετε. Κυρίως οι Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου θα περάσετε καλά και μπορεί να κάνετε και μια γνωριμία. Μετά, θα κολυμπήσετε στα βαθιά γιατί θα σας πιάσει η περισυλλογή και η ανάγκη για έρευνα αλλά και για λύση των υπαρξιακών σας. Πιθανή σωματική κούραση ή διάθεση για να συμμαζέψετε το σπίτι σας και το μυαλό σας. Μπορεί την Κυριακή να παραμείνετε κλεισμένοι και μόνοι για να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη. Η διατροφή και η οργάνωση του χρόνου σας ίσως να είναι η πιο σημαντική ενασχόληση. Ο Σκορπιός ίσως να σας ζορίζει με κάποιον τρόπο αλλά εσείς θα βρείτε λύση να ξεφύγετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενώ χρειάζεστε ανανέωση και μια πιο ανάλαφρη συμπεριφορά, που συχνά δυσκολεύεστε να τη βγάλετε λόγω συναισθηματισμού, μερικές φορές είστε ή άσπρο ή μαύρο και αυτό δεν σας βοηθάει. Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να δείτε και μια πιο ενδιάμεση απόχρωση. Ίσως σε αυτή την περίπτωση σας βοηθήσει ένας Ζυγός ή ένας Υδροχόος. Τα ουράνια φαινόμενα πάντα σας επηρεάζουν περισσότερο από όλους γιατί έχετε την ευαισθησία και πιάνετε τις λεπτές αποχρώσεις των πεδίων. Όπως και να είναι θα υποστείτε μια μικρή μετάλλαξη στο θέμα των ερωτικών σας πεδίων, όπου θα απαιτηθεί μεγαλύτερη δράση αλλά και αληθινή τοποθέτηση των συναισθημάτων σας. Εδώ, οι πρωτοβουλίες θα μετρήσουν γιατί θα μιλήσει η αυθεντικότητα και όχι τα υπόλοιπα. Σίγουρα δεν είναι τίποτε εύκολο, αλλά τουλάχιστον θα ξεφορτωθείτε από πάνω σας όλα τα άρρωστα κομμάτια.

ΛΕΩΝ

Έχετε πάρει θέση για να αναπτύξετε περισσότερο τις δημόσιες σχέσεις σας, επειδή το βλέπετε ως αναγκαίο προκειμένου να πετύχετε το ακατόρθωτο. Καλό είναι να μην μιλάτε και πολύ άσκοπα ούτε και αρνητικά. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο είτε θα έχετε μια ερωτική εξομολόγηση είτε μια πολύ καλή ερωτική προσέγγιση, που θα προέλθει από Ζυγό, Τοξότη ή Υδροχόο. Εσείς που έχετε γεννηθεί από τις 1.8 έως και τις 3.8 φροντίστε να μην πάει η δουλειά σας χαμένη, γιατί πιθανόν να παρασυρθείτε από κάποια αρνητικά συναισθήματα και οικονομικές ανασφάλειες που θα σας βγουν από την έκλειψη και μετά. Υπομονή και δείξτε την βαθιά σας αγάπη παρά τα υπόλοιπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε αρκετά απασχολημένοι είτε να κάνετε αγορές, είτε να ασχοληθείτε με ένα ακίνητο και ποιο πολύ με τις λεπτομέρειες του, παρά με την πώλησή η την εκμετάλλευσή του. Ο Κριός είναι το πρόσωπο που παίζει άμεσο και έντονο ρόλο αυτές τις ημέρες. Εσείς πάντως θα παίξετε τον ρόλο του πυροσβέστη και είναι σημαντικό να τα βρείτε με άτομα που είχατε στο παρελθόν παρεξηγηθεί. Η τελευταία αναλαμπή της κοινωνικότητας σας αλλά και γενικά της ανάλαφρης συμπεριφοράς σας θα είναι αυτές τις ημέρες και κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες. Δίνετε πιο εύκολα ευκαιρίες σε ένα Δίδυμο για να κάνει τις αλλαγές του. Η έκλειψη σας επηρεάζει δυναμικά και με κάποιον τρόπο θα ξεκαθαρίσετε ένα θέμα με έναν Κριό η Καρκίνο.


sunastria

ΖΥΓΟΣ
Προχωράτε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση ότι κάτι καλό θα βγάλετε. Μπορεί να νιώθετε μια μικρή κούραση και πιθανόν να θέλετε κάπου να αράξετε, αλλά όλο και κάτι κάνετε. Κυρίως κινείστε στο να φανεί προς τα έξω η αληθινή σας ταυτότητα που μπορεί να συνοδεύεται και από στιλιστικές αλλαγές στο ντύσιμο ή ακόμα και αλλαγή μαλλιών. Γιατί πώς να το κάνουμε η σφραγίδα ενός Ζυγού είναι η κομψή του εμφάνιση. Μερικές φορές βέβαια σας γίνεται εμμονή αλλά το έχετε ανάγκη. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια προσωπική επιτυχία στην οποία μπορεί να βοηθήσει και ένας Τοξότης. Μην αρνείστε πάντως να μπείτε στα βαθιά νερά από την Κυριακή και μετά. Με την Νέα Σελήνη που συνοδεύεται από την έκλειψη, πιθανόν να κάνετε μια νέα αναγνώριση των συστημάτων και των εργαλείων που έχετε στα χέρια σας και προέρχονται από το παρελθόν σας. Για αυτό θα νιώσετε δυνατοί. Γιατί είναι μια γνώση που έχετε και δεν την χρησιμοποιείτε. Η ζήλεια βέβαια και σε ακραία περίπτωση η τάση για εκδίκηση δεν είναι αναγκαία γιατί δεν θα σας βγάλει πουθενά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε τα τιμώμενα πρόσωπα. Μπορεί να περιμένετε με φόβο αυτή την έκλειψη γιατί συνήθως δεν σας αρέσουν οι αλλαγές και τρέμετε να τις αντιμετωπίσετε. Οι ποιο γενναίοι όμως που έχουν πιάσει το νόημα έχουν κάνει την ζωή τους παιχνιδάκι. Γιατί πίσω από την πονεμένη ματιά ενός Σκορπιού βρίσκεται η δύναμη. Σήμερα και αύριο θα είστε πολύ πιο άνετοι και λαμπεροί. Ο λόγος είναι ότι μπορεί να κρυφτείτε για να κρατάτε τις αποστάσεις είτε να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που μόνο εσείς έχετε ανάγκη να δείτε. Μέσα σε αυτά και ο Κριός που θα έχει ρόλο ουσίας στο θέατρο σκιών που παίζεται καμιά φορά. Από την Κυριακή και μετά, κυρίως οι γεννημένοι από τις 1/11 έως 4/11, θα δείτε κατάματα κάποια πράγματα για τα οποία πρέπει να μεριμνήσετε εκκαθαριστικά. Γιατί μόνο τότε θα κάνετε μια νέα αρχή από την οποία μπορείτε να κινηθείτε πιο άνετα και δημιουργικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Αφροδίτη σάς χαρίζει τα τελευταία δώρα της, αλλά σας αφήνει κληρονομιά την ανοικτή καρδιά, στην οποία θα πρέπει να είστε απόλυτα προσεκτικοί με την υπόσχεση αγάπης που θα δώσετε πρώτα στον εαυτό σας και κατά δεύτερο στις σχέσεις που σας ενδιαφέρουν άμεσα... Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες καλό είναι να αρκεστείτε σε μια όμορφη ατμόσφαιρα που θα συνδυάζεται και με νέες γνωριμίες ή παρέες για να περάσετε καλά. Ίσως να συνοδεύεται και από επαγγελματική επιτυχία αλλά θα είστε πολύ προσεκτικοί στις μετέπειτα κινήσεις σας, γιατί θα δουλέψει πολύ το παρασκήνιο και ίσως να μην μπορείτε να ξεφύγετε από αυτό εύκολα. Πιθανόν με έναν δυναμικό τρόπο να ξεκαθαρίσετε το τοπίο με κάποια άτομα που έχετε μαζί τους θέματα προσωπικά και σίγουρα έχει γίνει και κάποια αδικία στο πρόσωπό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε σε μεγάλη κινητικότητα γιατί προσπαθείτε να συμβιβάσετε κάποια πράγματα που ίσως να μην είναι εύκολο να το κάνετε. Και εδώ χρειάζεται ευγένεια και ισορροπίες για να λύσετε κάποια θέματά σας αυτές τις ημέρες. Από την Κυριακή και μετά, λόγω της Νέας Σελήνης, ίσως να σας βγει μια μορφή συναισθηματικής πίκρας αλλά θα μπορέσετε να την εξομαλύνετε γιατί θα βάλετε κάτω τη λογική. Θα χρειαστεί να διαβάσετε καλά και ερευνητικά το οτιδήποτε σχετικά με ένα συμβόλαιο που θα προκύψει ή ένα ταξίδι σε συνδυασμό. Είναι σημαντικό να παραμείνετε επί των επάλξεων. Το θέμα ενός παιδιού που σας απασχολεί τώρα θα ξεκινήσει να σας ανοίγει κάτι καινούργιο και ίσως με τις νέες κινήσεις που θα κάνετε θα έχετε πιο εύκολη επιτυχία. Όσο μπορείτε, δουλέψτε την εμπιστοσύνη απέναντι στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν γιατί εκεί μερικές φορές χάνετε την μπάλα. Η ανατροπή με νέα στοιχεία για μια υπόθεση που θα σας φέρει ένας Κριός ίσως σας κάνει να μάθετε κάτι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αναλαμβάνετε να γίνετε πιο κοινωνικοί γιατί βλέπετε ότι το έχετε ανάγκη και για την δουλειά σας αλλά και γιατί έχετε απομονωθεί αρκετά. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα γευτείτε μια έντονη επιτυχία ή πιθανόν να λυθεί ένα πρόβλημα επικοινωνίας με έναν Ζυγό. Η υπόθεση μπορεί να σας είχε φέρει σε δύσκολη θέση και τώρα για λίγο ξαλαφρώνετε. Από την Κυριακή και μετά, λόγω της έκλειψης, θα μπείτε και πάλι σε μονοπάτια που χρειάζονται μεγαλύτερη διερεύνηση αλλά και αποδοχή. Τα οικονομικά σας είναι σε πρώτο πλάνο και επιτέλους μπορεί να σκεφτείτε το συμφέρον σας. Σίγουρα το παρελθόν εισβάλει στην ζωή σας χωρίς να σας ρωτήσει αφού θα έχει την μορφή ενός Σκορπιού ή ενός ατόμου που σας βγάζει πολύ δυνατά συναισθήματα, αλλά χωρίς να το καταλαβαίνει σας πληγώνει γιατί έχετε διαφορετική οπτική συναισθηματική γωνία. Θα δραστηριοποιηθείτε, πάντως, σε θέματα οικονομικά, διατροφής, ψυχικής και σωματικής υγείας.

ΙΧΘYΕΣ

Έχετε κατά κάποιο τρόπο επιβαρυνθεί λιγότερο από όλους και ας γκρινιάζετε ότι έχετε πολλά προβλήματα. Η ανάλαφρη συμπεριφορά σας μερικές φορές προδιαθέτει κάποια άτομα να σας φλερτάρουν χωρίς να ξέρουν αν είστε σε σχέση ή μόνοι σας. Αυτό βέβαια μπορεί να γίνει μ' έναν Ζυγό ή Τοξότη. Όμως τα περιθώρια στενεύουν κάπως και θα χρειαστεί να σοβαρέψετε και να γίνετε ώριμοι και απόλυτοι για να μην υπάρχουν παρατράγουδα. Από την Κυριακή και μετά, λόγω και της Νέας Σελήνης με την έκλειψη μαζί, θα έχετε ανάγκη να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας μέσα στις στενές σας σχέσεις και αναγκαστικά θα δείτε ότι θα πρέπει να είστε ποιοτικοί και να έχετε στόχο. Επειδή θα μιλήσει μια ανώτερη διαίσθηση, ίσως στην αρχή να σας ζορίσει, γιατί τίποτε δεν γίνεται εύκολα, αλλά μετά θα σας δυναμώσει για να κάνετε τα βήματά σας. Η σχέση με Ταύρο ή Σκορπιό θα παίξει τον ρόλο της. Ένα μυστικό πάνω σε θέματα ανώτερης γνώσης μπορεί να σας αποκαλυφτεί.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved