Τα μηχανάκια της AGB με αστρολογικές μετρήσεις και κριτικές

Που οφείλεται αστρολογικά η επιτυχία ορισμένων εκπομπών και ποιό είναι το μέλλον τους;

Τα μηχανάκια της AGB με αστρολογικές μετρήσεις και κριτικές

Μάχη δίνεται καθημερινά στην Ελληνική τηλεόραση από το πρωί έως το βράδυ, καθώς η εποχή αυτή μετράει ενάρξεις και νέα ξεκινήματα. Προχωράμε χωρίς να κρίνουμε το επίπεδο της Ελληνικής τηλεόρασης, μια και δεν είναι της παρούσης.

kostopoulow

Αρχικά η αγωνία εστιάστηκε στα νούμερα των πρωινάδικων, φτάνοντας στα ύψη ανάμεσα στον Υδροχόο Πέτρο Κωστόπουλο και τη Σκορπιό παρτενέρ του Τζένη Μπαλατσινού, που συναγωνίζονται τον Δίδυμο Γιώργο Λιάγκα και την Υδροχόο Φαίη Σκορδά.
Τους συναγωνίζονται που λέει ο λόγος, το καλύτερα θα ήταν να λέγαμε κάνουν ότι μπορούν, αλλά τα ποσοστά τους αν και καθόλου χαμηλά, δεν φτάνουν τη χάρη και τη δόξα του δοκιμασμένου και αέρινου ζευγαριού.

skorda liagkaw


Άλλος ένας λόγος επικράτησης του δίδυμου του Αντένα, είναι πως ο Γιώργος Λιάγκας με τη Σελήνη στο Ζυγό, μπορεί να κερδίζει αβίαστα το κοινό από ότι η Σελήνη στους Ιχθύες του Πέτρου Κωστόπουλου που μέχρι να φτιάξει το παραμύθι της, έχει αποκοιμηθεί ο αποδέκτης του.

elenh

Στη μεσημεριανή ζώνη η Ελένη Μενεγάκη παίζει μόνη της, διότι μια Σκορπιός με Σελήνη στους Διδύμους και έναν Δία από τον Ζυγό να συνάπτει σχέσεις με τη Σελήνη, την Αφροδίτη, τον Ερμή και τον Άρη της έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας και μάλιστα φροντίζει να το διατηρεί φρέσκο και ζωντανό.

Στην απογευματινή ζώνη η Τούρκικη σειρά «Φατμαγκιούλ» μονοπωλεί το ενδιαφέρον, αμέσως μετά από την έκτη επανάληψη του «Παρά πέντε» του Λέοντα Γιώργου Καπουτζίδη που χτυπάει ακόμα το 30% της τηλεθέασης!.
Ο εμπνευστής της σειράς Λέων με ωροσκόπο Καρκίνο και σύνοδο ιδιομοιρίας Ερμή- Άρη στον Λέοντα στον 3ο οίκο (γραπτός λόγος), καθιερώθηκε πλέον μέσα από το μεγάλο τρίγωνο Ήλιου – Σελήνης (Κριός) – Ποσειδώνα, καταφέρνοντας πάνω απ όλα να αφήνει την ευαισθησία του σε ότι κάνει.

Karntasians2

Όσο για τη βραδινή ζώνη, οι πρεμιέρες που ήρθαν η μία μετά την άλλη, είχαν τον εντονότερο ανταγωνισμό. Οι «Καρντάσιανς» του Αντένα, το τρομερό τρίδυμο Μπεκατώρου, Αρναούτογλου, Σταρόβα που μεταφράζεται σε Υδροχόο, Τοξότη και Κριό, κράτησαν στο σαλόνι τους το κοινό με μεγάλη διαφορά από την εκπομπή του Παρθένου Νίκου Μουτσινά.

moutsinas


Η πολλή κριτική με ύφος περίεργο δεν αρέσει πλέον, ειδικά όταν απέναντί σου έχεις την Μπεκατώρου να σε αφοπλίζει χωρίς καμία προσπάθεια.

anastasiadis

Πρεμιέρα και για την εκπομπή του Αιγόκερου Θέμου Αναστασιάδη «Όλα Τρέλα» η οποία έλαβε και το μεγαλύτερο ποσοστό τηλεθέασης.
Εδώ να υπενθυμίσω πως ο Αναστασιάδης αλλιώς αντιμετωπίζεται από το κοινό σαν εκδότης εφημερίδας και αλλιώς σαν χαβαλές παρουσιαστής της Δευτέρας.
Λίγο το ότι είναι Αιγόκερως και βγάζει το prestige πιο εύκολα, λίγο η σύνοδος Ερμή – Κρόνου στον Τοξότη που ναι μεν σοβαρός αλλά μην το παρακάνουμε κιόλας, λίγο το τρίγωνο ιδιομοιρίας Άρη – Ουρανού με τον φευγάτο Άρη στον Τοξότη, βάλε και τη Σελήνη στον Καρκίνο έχουμε ένα μείγμα που δεν είμαστε ποτέ σίγουροι αν μας αρέσει ή όχι η γεύση του.
Αυτά λοιπόν από τις ως τώρα πρεμιέρες, διότι υπάρχει και πλούσια συνέχεια που θα λάβει χώρα ως τα μέσα Νοεμβρίου.

Είναι φανερό πως οι Τούρκικες σειρές δεν κατακλύζουν πλέον τις οθόνες μας, οι Ελληνικές σειρές είναι περιορισμένες λόγω οικονομικής δυσκαμψίας και οι εκπομπές που δεν έχουν ιδιαίτερο κόστος, αποτελούν τη νέα πραγματικότητα των καναλιών.

Πόσο άλλο όμως ανούσιο κουτσομπολιό, Πρετεντέρη, Θεοδωράκη, Πάμε πακέτο και Νικολούλη θα αντέξουμε, χωρίς να εξαντληθούμε?

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved