O Άρης στην Παρθένο: Η πειθαρχία θα φέρει χρήματα

Ο Άρης μπαίνει στην Παρθένο από σήμερα 15/10 και θα μείνει έως και 7/12

O Άρης στην Παρθένο: Η πειθαρχία θα φέρει χρήματα

Θα δώσει ευκαιρίες να οργανώσετε περισσότερο την δουλειά σας και γενικά να βάλετε σε τάξη και πειθαρχία όλα αυτά που είναι άνω κάτω στην ζωή σας. Αυτό ισχύει σχεδόν για όλους είτε σε πρωταρχικό επίπεδο , είτε σε δευτερεύον. Όλο και κάτι θα πρέπει να μεθοδεύσετε και να πράξετε σωστά για μπορείτε να κερδίσετε κάτι καλό. Κυρίως οι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι οτιδήποτε είναι να κάνετε, δεν θα σας ζορίσει και θα έρθει αβίαστα. Οι υπόλοιποι θα αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες και ίσως πιο σκληρή δουλειά αλλά είναι για το καλό σας, οπότε αν θέλετε να προχωρήσετε δεν μπορείτε να κάνετε πίσω. Πάντως όσοι έχετε Άρη στην Παρθένο μπορεί να έχετε κλίση προς την ιατρική καριέρα, τα παραϊατρικά και φαρμακευτικά επαγγέλματα και οτιδήποτε περιλαμβάνει έρευνα, λογική και επιστημονική κατάρτιση.

Κριός

Θέλετε δεν θέλετε θα γίνετε πρακτικοί, της λεπτομέρειας και θα ασχοληθείτε αναγκαστικά με την υγεία σας και την διατροφή σας. Σίγουρα θα χρειαστεί να κρατήσετε καθαρές τις συνεργασίες σας και να ξεκαθαρίσετε οτιδήποτε δεν κάνει για σας. Η οργάνωση και η πειθαρχία θα μπει αναγκαστικά στην ζωή σας για να μπορέσετε να πάτε με το ρεύμα της εποχής. Η σχέση με έναν Παρθένο μπορεί να παρουσιαστεί από το πουθενά και να γίνει μια έντονα ερωτική αλλά πάντα με την προϋπόθεση της προσφοράς και της αγάπης χωρίς όρους. Είναι δύσκολο αλλά αυτό θα διδαχτείτε από αυτή την επαφή.


Ταύρος

Η ενέργειά σας θα μεθοδευτεί τόσο καλά που θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πολλά πράγματα αλλά και να διοχετεύσετε την δημιουργικότητά σας. Η ερωτική σας επαφή θα γίνει πιο εύκολη και κυρίως με Παρθένο ή Ιχθύ. Επειδή μπορεί να είστε περισσότερο αισιόδοξοι στο θέμα ενός παιδιού σίγουρα τα αποτελέσματα θα είναι πιο θετικά. Το ρίσκο σίγουρα θα είναι πιο εύκολο και οι οικονομικές σας δυνατότητες και ευκαιρίες θα αυξηθούν με μεγάλη γρηγοράδα, αρκεί να είστε ψύχραιμοι και να μην αναιρείτε ή αμφισβητείτε κάθε λίγο και λιγάκι τα άτομα που είναι στο κοντινό σας κύκλο.


Δίδυμοι

Θα είναι μια περίοδος για σας που θα πρέπει να αποδεικνύετε περισσότερο την αξία σας, αφού θα έχετε διάφορα πρακτικά θέματα τα οποία για να λυθούν θα χρειαστεί να βάλετε κόπο, προσπάθεια αλλά και μια οργάνωση για να μην πάει τίποτε στον βρόντο. Αν προγραμματίσετε καλύτερα τον χρόνο σας θα ασχοληθείτε ακόμη πιο εύκολα με το σπίτι σας και την οργάνωσή του. Τα νεύρα σας ή το άγχος σας μπορεί να είναι υπερβολικά αυτή την περίοδο και θα χρειαστεί να βάλετε την καρδιά σας σε κάθε θέμα που σας απασχολεί και να μην μπλοκάρετε από αυτά τα συναισθήματα τις ευκαιρίες.


Καρκίνος

Είναι μια νέα καλή περίοδος για σας η οποία θα σας ωφελήσει αρκετά. Βέβαια όλα θα κριθούν και να ανταμειφτείτε αναλόγως των προσπαθειών που έχετε κάνει. Αν έχετε δουλέψει μεθοδικά και σωστά θα δείτε ότι θα ανοίξουν οι πόρτες ξαφνικά και θα κερδίσετε πιθανόν χρήματα τα οποία μπορεί να μην είναι και μη αναμενόμενα. Το άνοιγμα μιας ταξιδιωτικής εποχής μπορεί να σας οδηγήσει σε επαγγελματικά ταξίδια ή ακόμα και σε ένα ταξίδι για νέα γνώση. Το θέμα ενός αυτοκινήτου θα σας απασχολήσει αλλά θα κλείσει με ένα πιο εύκολο τρόπο που δεν τον περιμένατε. Οι σχέσεις σας με συγγενικά πρόσωπα μπορεί να είναι πιο έντονες από ό, τι περιμένατε αλλά θα προσφέρετε ο ένας στον άλλον και θα σας κάνει πολύ καλό.


Λέων

Αφού έφυγε ο Άρης από το ζώδιο σας οτιδήποτε είχατε ξεκινήσει και κυρίως καινούργια θέματα, θα δείτε να πραγματοποιούνται, πιθανόν κι ό, τι είχατε προτείνει σε κάποια άτομα. Αν δεν γίνουν θα σημαίνει ότι δεν άξιζαν και τόσο πολύ. Θα σας παρουσιαστεί η ευκαιρία να βγάλετε χρήματα τα οποία θα τα μεθοδεύσετε με ένα καλό τρόπο. Αλλά και κάποια συνεργασία πάλι θα την μεθοδεύσετε με ένα τρόπο πολύ οργανωμένο και με λεπτομερές σχέδιο και έτσι θα ανοίξουν οι ορίζοντές σας. Η σχέση με Ιχθύ σας βάζει με ένα τρόπο μέσα στις δικές του σκέψεις και συναισθήματα. Ίσως να μην μπορείτε να πείτε όχι στο συγκεκριμένο άτομο.


Παρθένος

Τώρα που μπαίνει στο ζώδιο σας ο Άρης σίγουρα θα ενισχύσει με τον δικό του τρόπο την ενέργειά σας. Για αυτό θα έχετε την διάθεση να δείξετε ακόμα και τα δόντια σας σε κάποια άτομα που μπορεί να σας έχουν αδικήσει. Επειδή είστε κάπως γκρινιάρηδες καλό είναι να είστε πιο θετικοί για να σας έρθει το καλό. Οι γεννημένοι τις πρώτες μόλις ημέρες καλό είναι να είστε επιφυλακτικοί με συνεργάτες που σας τάζουν λαγούς με πετραχήλια γιατί μπορεί να παρασυρθείτε σε φανταστικούς στόχους. Για αυτό προσέξτε τον οποιοδήποτε ο οποίος σας λέει πράγματα που δεν αποδεικνύονται.


Ζυγός

Η ενέργειά σας θα δράσει κατά κάποιον τρόπο πιο κρυφά αφού μερικοί από εσάς από ασυνείδητες αποφάσεις ή από εξωτερικά γεγονότα θα απομονωθείτε για λίγο. Ίσως να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας σε άτομα που σας έχουν ανάγκη ή να σας πιάσουν τα φιλανθρωπικά σας και να θέλετε να βοηθήσετε χωρίς να φαίνεστε. Γενικά θα περάσετε μια περίοδο όπου θα σκεφτείτε πολύ και ίσως όσοι ασχολείστε με θέματα ιατρικής και παραπλήσια επαγγέλματα να απασχοληθείτε αρκετά με αυτά. Μια γενική αποχή σε σωματικό και ψυχικό επίπεδο θα σας κάνει καλό γιατί θα σας ξεκουράσει. Η κρυφή σχέση με έναν Ιχθύ ίσως να φουντώσει περισσότερο.


Σκορπιός

Ξεκινάει μια περίοδος πολύ δυνατή για σας αφού θα κυριαρχήσετε στα επαγγελματικά σας και θα έχετε καλύτερη εξέλιξη σε οτιδήποτε κάνετε. Η μεγάλη σας γκάμα ευκαιριών που θα δημιουργηθούν θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε προς τα πού τελικά θέλετε να πάτε. Η βοήθεια των φίλων ή η συμμετοχή σας σε μια ομάδα θα σας αυξήσει την αυτοπεποίθηση αφού μερικές φορές γίνεστε ντροπαλοί και δεν ζητάτε αυτά που σας αναλογούν. Πάντως μια δουλειά που περιμένατε θα γίνει με μεγαλύτερη ευκολία από ό, τι παλιά γιατί δεν υπάρχουν κόντρες και εμπόδια τόσα πολλά. Η φιλική σχέση με ένα άτομο μπορεί να εξελιχτεί και να γίνει ερωτική αλλά πάντα με μέτρο.


Τοξότης

Σίγουρα θα υπάρχουν ευκαιρίες εξάπλωσης στον επαγγελματικό σας χώρο αλλά για να τις κρατήσετε θα χρειαστεί να αλλάξετε τελείως τον τρόπο που εργάζεστε γιατί η μεθοδικότητα και η εν γένει οργάνωση όλων των πραγμάτων θα χρειαστεί. Επειδή μερικές φορές πιέζεστε όταν θα πρέπει να ασχοληθείτε με την λεπτομέρεια θα σας δημιουργήσει εκνευρισμό και μπορεί να γίνετε επιθετικοί. Γενικά θα χρειαστεί να κάνετε ασκήσεις χαλάρωσης για το άγχος σας γιατί αυτή την περίοδο ίσως να αυξηθεί. Να φτιάξετε την διατροφή σας σε συνδυασμό με έντονη άσκηση γιατί μπορεί να έχετε μικρά θέματα υγείας. Ίσως τώρα να δείτε μια πραγματικότητα που σας διαφεύγει. Η πίεση θα σας φέρει και ένα καλό αφού θα θέλετε να υλοποιήσετε με κάθε τρόπο τις ιδέες σας με στόχο να κερδίσετε χρήματα και να γειωθείτε σε κάποια κομμάτια της ζωής σας. Εντάσεις στην σχέση με Δίδυμο, Τοξότη και Ιχθύ. Νέα γνωριμία με Παρθένο.


Αιγόκερως

Τα πράγματα που μέχρι τώρα ήταν όλα άνω κάτω, θα μπουν επιτέλους σε μια σειρά και εσείς θα δείτε άμεσα τα αποτελέσματα των πράξεών σας. Το καλό είναι ότι θα δείτε να μπαίνουν όλα σε μια τάξη και σειρά και αυτό θα σας φέρει ικανοποίηση αλλά και δύναμη να συνεχίσετε παρακάτω. Η δράση σας θα είναι πολύ μεθοδική και δεν θα κάνετε άσκοπες κινήσεις ή παρορμητικές πράξεις. Έχετε πάντως βάλει σκοπό και στόχο να κερδίσετε χρήματα αλλά και να οργανώσετε καλύτερα τη ζωή σας. Αυτό θα το πετύχετε αρκεί να δεχτείτε τις αλλαγές που γίνονται γύρω σας με στόχο την τελική σας καταξίωση. Η σχέση με έναν Κριό θα χρειαστεί ιδιαίτερη μεταχείριση για να έρθει στο σημείο που θα σας κάνει να νιώθετε καλά. Επίσης η επαφή με ένα Παρθένο και κυρίως με άτομο που είχατε κάτι μαζί στο παρελθόν και τώρα έχει επιστρέψει, η σχέση σας θα γίνει πλέον οριστική και θα μιλήσετε ακόμα και για οικογένεια.


Υδροχόος

Θα χρειαστεί να μείνετε επί των επάλξεων και κάθε λίγο και λιγάκι να δίνετε και ένα χέρι βοηθείας στους γύρω σας για να είστε μέσα στα πλαίσια της τρέχουσας πραγματικότητας. Επίσης χαρτιά, άδειες, οργάνωση χώρου και αρχείων, συρτάρια, κουτιά, ντουλάπες και οτιδήποτε έχετε αφήσει άφτιαχτα, θα πρέπει να σηκώσετε τα μανίκια και να δουλέψετε πάνω σε αυτά. Όσοι έχετε αμελήσει κάποια θέματα υγείας, τώρα για να μην έχετε προβλήματα θα πρέπει να είστε πολύ επιμελείς και σταθεροί σε θεραπείες, φάρμακα και σωστή διατροφή. Σίγουρα η άσκηση να σας κάνει πολύ καλό και θα βρεθείτε ξαφνικά με νέες συνήθειες και κοσμοθεωρίες περί εναλλακτικών θεραπειών και συνηθειών. Η γνωριμία με έναν Παρθένο δεν θα σας αφήσει αδιάφορους, αρκεί να προσπαθήσετε να έρθετε πιο κοντά και να μοιραστείτε από κοινού τα θέματά σας.


Ιχθύες

Θα έχετε μεγαλύτερη ανάγκη να αποδείξετε τον εαυτό σας για αυτό να προσέξετε μήπως με τον τρόπο σας έλκετε λεκτικές επιθέσεις. Ακόμα, οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες ίσως προκύψει να συνεργαστείτε με άτομα που μπορεί να σας ξεγελάσουν και να βρεθείτε ξαφνικά σε ένα χάος. Το ζητούμενο είναι να κάνετε την δουλειά σας και να προσγειωθείτε με ρεαλισμό και μεθοδικότητα ακόμα και στις πιο απλές λεπτομέρειες. Η επιβολή θα γίνει από τους γύρω σας αλλά και από τις τρέχουσες περιστάσεις. Θα δείτε ότι αν λειτουργήσετε καλά και δεν νιώθετε ματαίωση ή ανταγωνισμό από τους άλλους θα έχετε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Αρκεί να μην παραδώσετε την ενέργεια σας σε άτομα που θα σας εκμεταλλευτούν ή θα σας χρησιμοποιήσουν. Για αυτό να είστε πολύ προσεκτικοί σε αυτά που λέτε προσπαθώντας να είστε πολύ συνειδητοί. Η προσωπική σας σχέση ίσως να περάσει από μια κρίση γιατί θα νιώθετε ότι ο άλλος σας κάνει κουμάντο αλλά και ό, τι έχετε ανάγκη την έγκριση του συντρόφου ή των άλλων γύρω σας, χωρίς αυτό να είναι αλήθεια.

*Αν θέλετε να βρείτε τη θέση και τις όψεις του Άρη σας, πατήστε εδώ

~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved