Ζώδια και αστέρια

Μια γρήγορη αστρολογική ματιά στον κόσμο της showbiz

Ζώδια και αστέρια
kwnstantinaspuropoulou

Τα φώτα πάνω της και η Ελένη καλεσμένη

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αν και Παρθένος, της αρέσει να βρίσκεται μπροστά και όχι πίσω από τις κάμερες. Σε πάρτυ που έκανε σε γνωστό νυχτερινό στέκι της Αθήνας, πριν από μέρες, όταν γιόρτασε τα 25α γενέθλιά της, είχε τη χαρά να είναι η πιο λαμπερή παρουσία της βραδιάς. Μια ξανθιά παρουσιάστρια που όλοι θαύμαζαν. Τι και αν βρισκόταν εκεί και η βασίλισσα της τηλεόρασης, Ελένη Μενεγάκη; Δεν ήταν παρά μια καλεσμένη στο πάρτι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Χρόνια Πολλά και εις ανώτερα!

thodwridoukastanh

Θέλει να 'ναι πάλι όπως ήταν πριν από 15 χρόνια

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι μια Σκορπιός που διαθέτει μια από τις πιο γνήσιες λαϊκές φωνές στο ελληνικό τραγούδι. Ως σταρ, προσέχει ιδιαίτερα τόσο το στυλ της όσο και το look των μαλλιών της. Ο Κρόνος αγαπά τις σκούρες αποχρώσεις και περνώντας πάνω από τον Ήλιο της η τραγουδίστρια πήρε τη μεγάλη απόφαση να σκουρύνει τα μαλλιά της. Θυμάστε πότε (ξανά)ήταν καστανή; Πριν 15 χρόνια!

eua-antonopoulou-gamos

Τυχαίο; Δεν νομίζω!

Η Εύα Αντωνοπούλου είναι μια νέα δημοσιογράφος που αν και έχει αποκτήσει άνεση με τις κάμερες σε καμία περίπτωση δεν τις ήθελε στο γάμο της. Αποκαλύψεις για αυτόν έκανε μετά τη τέλεσή του, ανεβάζοντας μάλιστα και φωτογραφίες από αυτόν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εκεί είδαμε την Κριό Εύα Αντωνοπούλου με μίνι νυφικό που της επέτρεπε όχι μόνο να κινηθεί αλλά και να τρέξει. Θυμάστε πια άλλη επίσης Κριός, κυρία της τηλεόρασης, είχε φορέσει κοντό νυφικό; Η Τατιάνα Στεφανίδου!

sroiter

Σε λίγο καιρό μπαμπάς και ξανά γαμπρός

Ο 39χρονος δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ είναι Παρθένος και του αρέσει να βάζει τα πράγματα σε κουτάκια. Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μίλησε για την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του, Ιωάννας Μπούκη. Εξομολογήθηκε ότι δεν ήταν σχεδιασμένη και ότι τελικά στη ζωή κάποια πράγματα μπορεί να συμβούν και χωρίς να τα έχει κάποιος προγραμματίσει. Περιμένουν κοριτσάκι και έρχεται στον κόσμο το Δεκέμβριο. Με το καλό να την κρατήσουν στην αγκαλιά τους.

petrosfilippidis

Η Ελλάδα δεν είναι Hollywood για να έχει υψηλά κασέ

Ένας από τους κωμικούς που συγκαταλέγονται στους κλασσικούς είναι ο Αιγόκερως, Πέτρος Φιλιππίδης. Η τελευταία τηλεοπτική δουλειά που πρωταγωνίστησε, το «50-50», παίζεται ξανά και ξανά, σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Όμως, πια οι ευκαιρίες για δουλειά είναι λιγοστές κι αν και εργάζεται στο θέατρο είπε πως είναι ζορισμένος οικονομικά. Το πέρασμα του Πλούτωνα πάνω από τον Ήλιο του δείχνει ότι ο ηθοποιός είναι κουρασμένος, καθότι χρειάζεται να εξαντλεί τα όρια αντοχής και απόδοσής του για να τα βγάζει πέρα. Welcome to the club!

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved