Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 7/10 έως και 11/10;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Έχετε καταλάβει ότι μπορείτε να είστε περισσότερο ελεύθεροι. Γιατί ήδη έχετε αρχίσει και νιώθετε μια περίεργη απελευθέρωση από τους τύπους και τους κανόνες και ειδικά οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες. Μέσα σας νιώθετε όμως περίεργοι βλέπετε ότι όλα αλλάζουν και τίποτε δεν είναι όπως παλιά. Οι ισορροπίες ανατρέπονται και δεν υπάρχουν πολλά δεδομένες συμπεριφορές όπως παλιά. Εσείς απαιτείτε να βρείτε τον εαυτόν σας οπότε αναγκαστικά βάζετε τα όρια σας. Χρειάζεται βέβαια να ανακαλύψετε πολλά πράγματα από εσάς για να μπορείτε μετά να τα μοιραστείτε. Δεν είναι εύκολη για σας η συντροφικότητα ίσως ένας Ζυγός να σας την διδάξει.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Είσαστε αναγκασμένοι από τις εξωτερικές καταστάσεις να γίνετε περισσότερο επικοινωνιακοί και διπλωμάτες. Ίσως η σχέση σας να έχει ανάγκη να αναπνεύσει από τα στενά όρια και να ξεδιπλωθεί περισσότερο σε νέους κώδικες επικοινωνίας. Οι γεννημένοι προς το τέλος του πρώτου δεκαήμερου νιώθετε ότι σας βάζουν όρια και δεν είστε μερικές φορές ο εαυτός σας. Ίσως όμως να νιώθετε και εσείς έτσι και να νομίζετε ότι προέρχεται από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν είστε μόνοι και νιώθετε μοναξιά καλό είναι να αναθεωρήσετε κάποιες οπισθοδρομικές και απόλυτες απόψεις. Ο Τοξότης είναι μια νέα γνωριμία που σίγουρα θα σας αναστατώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Θα ξεκινήσετε με μια καινούργια δύναμη αυτή την εβδομάδα να κάνετε τις προσωπικές σας επαφές. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες μπορεί να νιώθετε ένα ρόζ σύννεφο να σας συνεπαίρνει. Χωρίς να σημαίνει ότι νιώθετε αληθινά συναισθήματα. Καλό είναι να μην παρασυρθείτε από συναισθήματα λύπης γιατί θα γίνουν λάθη. Πάντως έχετε κατά κάποιο τρόπο μια εύνοια που την κερδίζετε με το σπαθί σας. Πολλοί θα πάρετε απόφαση για να συζήσετε η να έρθετε πιο κοντά με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ο Τοξότης είναι φαβορί για να δημιουργήσετε σχέση μαζί του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Η συναισθηματική σας καρδιά μερικές φορές νιώθει τόσο πληγωμένη που αντί να κάτσει να λύσει κάποια θέματα. Αντίθετα γίνετε άπιστη για να ξεσκάσει αλλά και να καλύψει την ανασφάλειά της. Το καλό είναι ότι από εκεί που είχατε ένα συναισθηματικό πάγωμα και επιδιώκατε άτομα που θα σας δώσουν εμπειρίες ώριμες. Τώρα αυτό κατά κάποιο τρόπο θα αλλάξει και θα έχετε την ευχέρεια να επικοινωνήσετε περισσότερο. Μέσα βέβαια από τα δικά σας πρότυπα. Ο Τοξότης μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά. Δεχτείτε το ελεύθερο πνεύμα του κάτι θα διδαχτείτε από αυτόν. Ενώ ο Αιγόκερως σας βάζει περισσότερο στο καλούπι και ίσως αυτό να σας πηγαίνει περισσότερο.

ΛΕΩΝ

leo

Έχετε με το μέρος σας τον Θεό του Έρωτα και ίσως να δεχτείτε ένα βέλος του ξαφνικά από εκεί που κάθεστε ήσυχα, ήσυχα. Η ανεξαρτησία σας και γενικά το ελεύθερο πνεύμα σας θα βοηθήσουν στο να κάνετε την σχέση σας περισσότερο επικοινωνιακή η ακόμα και περισσότερο ευχάριστη και φωτεινή. Βέβαια θα εξαρτηθεί από εσάς σε πιο σημείο μπορείτε να την φτάσετε. Γιατί μερικές φορές είστε τόσο απόλυτοι στις αρχές σας και στον τρόπο που έχετε επιβάλει να σας φέρονται ώστε μπλοκάρει μερικές φορές το σύστημα χωρίς να το καταλάβετε. Οι ελεύθεροι θα έχετε περισσότερο περιπετειώδες πνεύμα και ίσως να κάνετε ταξίδια όπου εκεί ίσως γνωρίσετε έναν ανεξάρτητο Υδροχόο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Είσαστε γενικά ήσυχοι αλλά και αισιόδοξοι ότι κάτι καλό θα σας συμβεί. Ο Καρκίνος πάντως θέλει να είστε μαζί αλλά μερικές φορές σας κάνει την ζωή πατίνι. Ίσως αυτό να πρέπει να το σταματήσετε. Γιατί έχει και μια δόση αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς και σας βγάζει έξω από τα λογικά σας κουτάκια. Επίσης ο Κριός έχει μια χροιά επιθετικότητας αλλά και αυθεντικότητα κάτι που ίσως να σας χρειάζεται περισσότερο από ποτέ. Επειδή σας αρέσει πλέον να λέτε λίγα και καλά ίσως να είσαστε πολύ φειδωλοί στα λόγια σας και αυτό να σας δημιουργήσει μια αύρα σοβαρότητας και πρόωρης ωρίμανσης. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες κινδυνεύετε από υπερβολές και μπόλικες ψευδαισθήσεις. Μπορεί να σας τραβήξει ξαφνικά ένας παιχνιδιάρης Τοξότης.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ

ΖΥΓΟΣ

libra

Είσαστε όσο μπορείτε ανοικτοί και γενικά πολύ περισσότερο απελευθερωμένοι από παλιά. Τώρα επιδιώκετε την απεξάρτηση από τα κακώς κείμενα. Σίγουρα ο Καρκίνος σας προσφέρει υπερβολική συναισθηματική κάλυψη και ίσως να νιώθετε ότι σας πνίγει. Προσέξετε να μην τον πληγώσετε γιατί μετά δεν θα βρείτε και πάλι την μεταξύ σας άνεση. Θα υπάρχουν τριβές και ανταγωνισμοί. Μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον όπου εκεί νιώθετε πιο άνετα πιθανόν να σας γνωρίσουν ένα πρόσωπο που να σας κερδίσει την εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή. Αν παίξετε με ανοικτά χαρτιά θα έχετε καλύτερη επικοινωνία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Η Αφροδίτη έφυγε από το ζώδιο σας αλλά σας άφησε αρκετά αποθέματα. Αρκεί να τα διαχειριστείτε σωστά και να μην αρχίσετε και πάλι να κρατάτε η να κακιώνετε με το άτομο που είστε μαζί. Υπάρχει ένα εσωτερικό κίνητρο που σας καθοδηγεί να γίνετε περισσότερο αυθόρμητοι και ανοιχτοί. Αυτό σίγουρα θα σας αλλάξει σιγά σιγά την καχύποπτη συμπεριφορά. Οι οικονομικές σπατάλες μπορεί να σας δημιουργήσουν κάποιες κόντρες και να έχετε θέματα από κοινού. Οι γεννημένοι προς το τέλος του πρώτου δεκαήμερου θα είσαστε πολύ περιορισμένοι στην έκφραση γιατί τα λόγια σας θα είναι λίγα και κοφτά. Ίσως να υπάρχει μια εμμονή ότι το πρόσωπο που είστε μαζί είτε δεν σας εκτιμά είτε δεν σας κάνει για να είστε μαζί συνέχεια. Εκτός αν κάνετε κάτι και βγει από τα όρια του. Τότε θα το εκτιμήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Επιτέλους θα ανασάνετε γιατί η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη από τις 8/10 και θα μείνει στο ζώδιο σας μέχρι και τις 4/11. Οπότε σηκώστε τα μανίκια, ανοίξτε την καρδιά σας. Συγχωρήστε, αφήνοντας πίσω σας το παρελθόν και ζήστε στο εδώ και τώρα. Με στόχο να αλλάξετε όλα τα κακώς κείμενα και από την πλευρά σας αλλά και από την πλευρά του άλλου ατόμου. Είναι μια ευκαιρία να μπείτε μέσα στα βάθη της καρδιάς σας και να δείτε την σχέση σας σαν κάτι που θα σας δημιουργεί μια πολύ καλή αίσθηση. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες σίγουρα μπορεί να σας μαγνητίσει ένα άτομο που ίσως να μην είναι και τόσο αληθινό η ακόμα να υπάρχουν πολλά εμπόδια να είστε μαζί. Για αυτό αν σας λέει πράγματα που σας φαίνονται πολλά και υπερβολικά. Κρατείστε κάποιες αποστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Ίσως να ζήσετε τον έρωτα με έναν Δίδυμο μέσα στον χώρο της δουλειά σας. Γενικά δεν είστε τα άτομα που εμπιστεύεστε πάρα πολύ εύκολα. Αλλά τώρα θα έχετε τον κρυφό πόθο να κάνετε κάτι που θα σας δώσει κάτι το διαφορετικό. Ίσως μερικοί να κρύψετε την επαφή με ένα πρόσωπο που σας έχει γοητεύσει και να τον κρατήσετε μόνο για σας. Χωρίς να θέλετε να το μοιραστείτε το μυστικό σας. Η οικογένεια είναι μέσα στα άμεσα σχέδια σας. Αλλά επειδή μερικές φορές χρειάζεται να βρείτε το πρόσωπο που συνδυάζει εκτός από την συναισθηματική σας κάλυψη και το πρότυπο που να σας ταιριάζει σε επίπεδο επαγγελματικό η οικογενειακό ίσως να είστε διστακτικοί να ξεφύγετε από τα καλούπια σας. Μόνο ο Κριός μπορεί να σας κάνει να χάσετε τον μπούσουλα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Είσαστε πολλοί ανοικτοί και τώρα σίγουρα θα έχετε την ανάγκη να γίνετε πιο ανοικτοί, φιλικοί αλλά και περιπετειώδεις. Ίσως ένα πρόσωπο που βρίσκετε μακριά σας να σας τραβήξει προς το μέρος του και να ξεκινήσετε να πηγαίνετε ταξίδια. Η φιλική σας συμπεριφορά θα βοηθήσει ακόμα και στην πιο δύσκολη σχέση. Μόνο με τον Καρκίνο ίσως να έχετε πρόβλημα γιατί μπορεί να σας θέλει να είστε πολύ κοντά του και εσείς να έχετε ανάγκη από μεγαλύτερη ελευθερία. Καλό είναι να μπορείτε να καταλαβαίνετε και τα αισθήματα του άλλου προσώπου γιατί αρκετές φορές την σχέση την περνάτε από το μυαλό και την επικοινωνία και λείπει η αισθαντικότητα. Αυτό μόνο ένας Σκορπιός μπορεί να σας την διδάξει.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Ίσως να έχετε βαρεθεί όλο το μέσα και την συντηρητική συμπεριφορά σας και να ανοιχτείτε να κάνετε κυρίως οι ελεύθεροι καινούργιες γνωριμίες και επαφές. Για να ξαναβρεθείτε και πάλι μέσα στο παιχνίδι. Ίσως να παίξετε και λίγο με πρόσωπα που θα γνωρίσετε τυχαία αλλά σίγουρα θα είναι κάτι το εφήμερο. Θα υπάρξει μοιραία έλξη με Δίδυμο, η Τοξότη αλλά θα υπάρχει δυσκολία στο να βρείτε κάτι σταθερό να σας κρατήσει. Ίσως να χρειαστεί εδώ η παρέμβαση ενός φίλου που θα σας επηρεάσει για να μείνετε σταθεροί. Με τον Καρκίνο ίσως να έχετε μεγαλύτερο δέσιμο γιατί επιθυμείτε και να κάνετε οικογένεια και ίσως να σας δίνει τα εχέγγυα. Γενικώς οι μόνοι να αποφύγετε τις επιπόλαιες σχέσεις η που δεν οδηγούν πουθενά γιατί χάνετε τις ευκαιρίες για μια σοβαρή σχέση.

* Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

* Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

* Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved