Ζώδια και αστέρια

Μια γρήγορη αστρολογική ματιά στον κόσμο της showbiz

Ζώδια και αστέρια
panos1

Ούτε ένα, ούτε δύο... δέκα κιλά κάτω

Φανερά αδυνατισμένος είναι ο Πάνος Κιάμος ο οποίος σε συνέντευξη που έδωσε δήλωσε ότι έχει χάσει δέκα ολόκληρα κιλά. Ο τραγουδιστής είναι Ζυγός και με τον διελαύνοντα Ουρανό απέναντι από τον Ήλιο του ξύπνησε ένα πρωί και είπε να κάνει κάτι για τον εαυτό του. Με τον διελαύνοντα Πλούτωνα σε τετράγωνο με τον Ήλιο η αλλαγή αυτή κάπου πρέπει να τον ζόρισε, για αυτό από δω και πέρα όπως δήλωσε πρέπει να προσέχει για να τα διατηρήσει. Μπράβο και καλή δύναμη!

Ougarezos

Η φιλία, φιλία και η δουλειά, δουλειά

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ως Υδροχόος είναι απρόβλεπτος. Αν και έγινε κολλητός με τον Γιώργο Λίαγκα στο «Πρωινό μου» στο MEGA δεν ακολούθησε το ζεύγος Λιάγκα – Σκορδά στον Ant1. Η έκπληξη ήταν μεγάλη λόγω των δηλώσεων που είχε κάνει το καλοκαίρι λέγοντας ότι και τους δύο τους είχε κορώνα στο κεφάλι του και ένιωθε το Γ. Λιάγκα σαν αδερφό του. Με την παραμονή του στο Μεγάλο Κανάλι ήρθε το «διαζύγιο» στη σχέση τους κι από φίλοι έγιναν τηλεοπτικοί αντίπαλοι.

pania b

Η ζωή παίζει παιχνίδια

Τάδη έφη η Ταύρος Αννίτα Πάνια για τα όσα έχουν συμβεί στη ζωή της τους τελευταίους μήνες. Τον Αύγουστο με τον διελαύνοντα Κρόνο απέναντι από την Ήλιο της πέθανε η μητέρα της. Όμως το Σεπτέμβριο μαζί με τον Νίκο Καρβέλα καλωσόρισαν ένα νέος μέλος στην οικογένεια τους, το γιο της Σοφίας Καρβέλα. Το παιδί αυτό είπε της έδωσε μεγάλη χαρά καθώς είναι σαν αδελφάκι για το αγοράκι που έχουν με γνωστό μουσικοσυνθέτη.

peggy-zina-picture-2

Ένα καλοκαίρι με μπουνάτσα και φουρτούνα

Από σαράντα κύματα πέρασε η Ιχθύς Πέγκυ Ζήνα τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε και την επέμβαση στο λαιμό της. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και στη συνέχεια μαζί με το σύζυγο της και την κόρη τους έκαναν μια κρουαζιέρα στο Ιούνιο. Ο Οκτώβριος με την υδάτινη Αφροδίτη στον Σκορπιό υπόσχεται βαθιές συγκινήσεις στην Πέγκυ Ζήνα και σίγουρα τα γενέθλια της κορούλας της στις 8 Οκτωβρίου θα είναι μια από αυτές.

evagelia-aravani-13

Μέχρι μακριά θα φτάσει η χάρη της
Η όμορφη και καλλίγραμμη Ευαγγελία Αραβανή είναι Τοξότης. Το ζώδιό της εκπροσωπεί το εξωτερικό και τα μακρινά ταξίδια και η ξανθιά καλλονή ξεκίνησε γυρίσματα για μια ταξιδιωτική εκπομπή που θα προβάλλεται μέσω των δορυφορικών καναλιών του Ant1. Το πέρασμα του διελαύνοντα Άρη από το ζώδιο του Λέοντα, που είναι συμβατό με τον Ήλιο της, την ευνοεί επαγγελματικά και έτσι η ωραία Ευαγγελία φλερτάρει και με το DWTS 4.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved