Ζώδια και αστέρια

Μια γρήγορη αστρολογική ματιά στον κόσμο της showbiz

Ζώδια και αστέρια
evelina papoulia



Ροκ όπερα και τηλεόραση

Το «όχι» της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τη νέα σειρά του ANT1, «Μπρούσκο», αποτέλεσε το εισιτήριο για την επιστροφή της Εβελίνας Παπούλια στην τηλεόραση. Η δυναμική Κριαρίνα που πήρε το βάπτισμα της αναγνωσιμότητας υποδυόμενη την Μαρίνα Κουντουράτου στη σειρά «Δύο ξένοι», ως παιδί του Άρη, αναζητά καινούργιους ρόλους και νέες συγκινήσεις. Με τον Ουρανό στο δικό της ζώδιο οι ευκαιρίες για διαφορετικούς ρόλους ήρθαν.

arguros

Τι πήγε «Να της πει»;

Με την Αφροδίτη, πλανήτη των σχέσεων, αυτό τον καιρό στον Σκορπιό, ο Κωνσταντίνος Αργυρός πήγε να συναντήσει μια πολύ γνωστή Σκορπίνα. Ο λόγος για την Ελένη Μενεγάκη η οποία στην πρεμιέρα της εκπομπής της για τη νέα σεζόν τον είχε επίτιμο καλεσμένο. Ο Ταύρος, Κωνσταντίνος Αργυρός τραγούδησε το νέο του τραγούδι με τίτλο «Να της πεις».

xrispa2

Έρωτας με χιλιομετρική απόσταση

Δεν φεύγει για το 7*, την απιστία, η Χρύσπα από την αγκαλιά του συζύγου της αλλά για δουλειά. Το ζευγάρι, αν και παντρεμένο, ζει έναν γάμο εξ αποστάσεως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και των δύο. Η Χρύσπα ως Τοξότης τα πάει καλά με τα ταξίδια και τα αεροπλάνα και της αρέσει να ανοίγει τους ορίζοντες της. Με τον Ουρανό να τριγωνίζει τον Ήλιο της ήρθε η ξαφνική πρόταση από το DWTS και η γνωστή τραγουδίστρια ξεκινά πρόβες για το χορευτικό show.

mastrokwsta

Το DWTS ευκαιρία για γυμναστική

Η Γωγώ Μαστροκώστα είναι ένα από τα πρόσωπα που αναμένεται να διευκρινιστεί αν θα συμμετάσχει στο «Dancing with the stars». Ως Παρθένος της αρέσει η καλή φυσική κατάσταση και δήλωσε ότι ένας από τους λόγους που θα ήθελε είναι στο DWTS είναι γιατί θεωρεί το χορό την καλύτερη γυμναστική. Το ζώδιο της Παρθένου συνδέεται και με το αγαθό της υγείας. Έτσι όταν στα γενέθλια της ο σύζυγος της Tραϊνός Δέλλας και οι φίλοι τους της ευχήθηκαν «Να έχει υγεία και να ζήσει πολλά χρόνια» εκείνη βούρκωσε.

tsolakh

Με τα ηνία εκπομπής... τα σαββατοκύριακα

Το κορίτσι που συζητήθηκε πολύ το φετινό καλοκαίρι ήταν η Ελένη Τσολάκη που συμμετείχε στην εκπομπή «Π.Ε.Δ.Ε.Σ» . Όλα ξαφνικά συμβαίνουν στην Κριαρίνα παρουσιάστρια που με τον Ουρανό στο ζώδιο της η μια επαγγελματική ευκαιρία διαδέχεται αναπάντεχα την άλλη. Στο πρώτο τηλεφώνημα που έλαβε για οντισιόν από τον Alpha νόμιζε ότι της κάνουν πλάκα. Το κανάλι της Παιανίας όμως δεν σταματά την εκπλήσσει. Προ ημερών έδωσε τη δυνατότητα στη γεμάτη ζωντάνια Ελένη να ηγηθεί δικής της εκπομπής.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved