Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 30/9 έως και 4/10;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Έχετε αναπτύξει μια ιδιαίτερη τεχνική στο να έλκετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Είναι σημαντικό για σας να μάθετε να μοιράζεστε και να βλέπετε και τη θέση του άλλου. Ο Ζυγός είναι το πρόσωπο που θα είναι πολύ κοντά σας. Αν αναζητάτε να βρείτε το άλλο σας μισό ίσως να είναι μια ευκαιρία να ανακαλύψετε πιο εύκολα τα στοιχεία του ατόμου που θέλετε και να αναγνωρίσετε την φύση σας. Να είστε προσεκτικοί σε θέματα εχεμύθειας και εμπιστοσύνης γιατί μπορεί να κάνετε υπερβολές.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Έχετε αναγνωρίσει ότι δεν πρέπει να είστε και τόσο πολύ απόλυτοι γιατί μερικές φορές απομονώνεστε από ιδέες που ίσως είναι πολύ πιεστικές. Ένα μεγαλύτερο πρόσωπο θα σας τραβήξει με την ωριμότητά του αλλά πρέπει και εσείς να είστε αποφασισμένοι να προχωρήσετε περισσότερο μαζί του γιατί τίποτα δεν γίνεται μόνο από την μια πλευρά. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια πολύ καλή ευκαιρία από ένα Σκορπιό και ίσως να γίνει κάτι πολύ οριστικό μεταξύ σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Είστε πολύ καλοί στο να διαχειρίζεστε μια σχέση γιατί έχετε μεγάλη ευκολία να διοχετεύετε τα συναισθήματά σας και να επικοινωνήσετε πιο άμεσα. Βέβαια θα έχετε μια μικρή επιφύλαξη την οποία παλιά δεν είχατε. Αλλά ίσως να το κάνετε για την ασφάλεια σας. Εάν πάντως διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και δεν κάνετε κρυφές σκέψεις στο πίσω μέρος του μυαλού σας θα πάτε πολύ καλύτερα. Και ίσως να καταφέρετε να τα βρείτε και με έναν Σκορπιό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Το νιώθετε από ένστικτο ότι θα πρέπει να αλλάξετε πολιτική αν θέλετε να τα έχετε καλά με ένα πρόσωπο που είναι για σας σημαντικό, κυρίως αν είναι Ζυγός που είναι κάπως διαφορετικός από εσάς και μερικές φορές δεν προσαρμόζεται στις δικές σας ευαισθησίες και ανάγκες. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε την ευκολία να γνωρίσετε ένα καινούργιο πρόσωπο που ίσως έχει ένα μυστηριώδη ρόλο στην ζωή σας και να μην είναι και τόσο εμφανής η συμπεριφορά του. Να ξέρετε ότι ενδιαφέρεται απλά κρύβει τα συναισθήματα του.

ΛΕΩΝ

leo

Νιώθετε αναβαθμισμένοι αλλά και πολύ δυνατοί. Το πάθος σας για ένα Σκορπιό μπορεί να σας οδηγήσει να βγάλετε έντονα συναισθήματα προς τα έξω. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα νιώθετε το πάθος να σιγοκαίει μέσα στην καρδιά σας αλλά δεν θα δείξετε με τίποτα αν δεν έχετε ανταπόδοση στα συναισθήματά σας. Από την άλλη οι περιπέτειές σας μπορεί να συνεχιστούν κυρίως για τους ελεύθερους, να έχετε όμως την ευκαιρία μέσα από ένα ταξίδι ή από ένα επικοινωνιακό μέσο να ξεκινήσετε κάτι που θα σας αναζωογονήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Είστε γενικά πολύ δυνατοί γιατί νιώθετε ένα περίεργο μαγνητισμό ο οποίος σας βοηθάει να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Το κρυφό ενδιαφέρον για ένα άτομο ίσως να σας βάλει στην απομόνωση για λίγο αλλά τουλάχιστον οι προσπάθειές σας δεν θα πάνε χαμένες γιατί θα γίνει κάτι πολύ ξαφνικό που δεν το περιμένατε. Η επαφή με Υδροχόο σε καθημερινό επίπεδο θα σας ανατρέψει κάποιες αναστολές και θα σας φέρει πολύ κοντά. Δοκιμάστε πρώτα να είστε μαζί σε φιλικό επίπεδο.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ

ΖΥΓΟΣ

libra

Έχετε μεγαλύτερη συνείδηση στο να αναγνωρίζετε τις δικές σας προσωπικές ανάγκες γιατί έτσι δεν θα κάνετε λάθη, κυρίως αν είναι να γνωριστείτε με έναν Ταύρο που μπορεί στην αρχή να είναι κάπως δύσκολος ή να θέλει να πάτε με τα δικά του νερά. Τουλάχιστον θα ξέρετε τι ακριβώς θέλετε και δεν θα είστε με κάποιο πρόσωπο επειδή δεν σας αρέσει να είστε μόνοι. Το να συμβιβάζεστε δεν είναι πάντα λύση ούτε και η κολακεία. Καλύτερα να επιδιώκετε άτομα που είναι πέρα για πέρα αληθινά προς το πρόσωπό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Παρόλο που θέλετε να αποφύγετε ένα πρόσωπο που σας δημιουργεί εντάσεις και στρες, καίγεστε για αυτό. Κυρίως αν είναι Λιοντάρι ή Υδροχόος μπορεί και να δείξετε συναισθήματα αδιαφορίας γιατί δεν θέλετε να παραδεχτείτε το ενδιαφέρον σας αλλά στην ουσία σας πονάει το δόντι. Ίσως να προσπαθήσετε να κάνετε μια διαφορετική προσέγγιση με ένα άλλο άτομο και τελικά να μην σας βγει γιατί το αληθινό ενδιαφέρον είναι αλλού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Ασχοληθείτε με την ουσία και αφήστε τους τύπους. Όχι ότι δεν αναζητάτε την αλήθεια και τον έρωτα αλλά μερικές φορές φοβάστε να πάτε κόντρα στην ροή του ποταμού και συμβιβάζεστε. Όταν συμβαίνει αυτό τότε αρχίζετε και βαριέστε. Για αυτό να διατηρήσετε την εφηβεία σας σε κάποιες φάσεις, δηλαδή να προσπαθείτε να κρατάτε την προσωπική σας ελευθερία και να μην χάνετε τις επαφές που σας ευχαριστούν. Με αυτό τον τρόπο θα είστε πολύ ευχαριστημένοι και δεν θα δημιουργούνται εύκολες προστριβές. Το Λιοντάρι μπορεί να σας βάλει κάποιους όρους και θα πρέπει να τους διαπραγματευτείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Είστε κάτω από την επήρεια της ισορροπίας. Χρειάζεστε απόλυτα την αρμονία στην ζωή σας ώστε με τον ένα ή τον άλλον τρόπο θα βρείτε την σωστή ανταπόκριση που θέλετε. Πρέπει όμως να βάλετε νερό μέσα στο κρασί σας γιατί με αυτόν τον τρόπο θα δείξετε εσείς ότι αλλάζετε και είστε διατεθειμένοι να γίνετε περισσότερο διπλωμάτες και πρόθυμοι για μεγαλύτερη κοινωνικότητα. Ο Καρκίνος είναι το πρόσωπο που εμπιστεύεστε και δεν αφήνετε να σας χαλάσει κανένας την σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Είναι ιδανική περίοδος να αναπτύξετε μεγαλύτερη διπλωματία αλλά και ένα πολιτισμένο περιβάλλον που μερικές φορές το θέλετε πολύ αλλά τελικά το αποφεύγετε. Μην αφήνετε σημεία που δεν έχουν ανοιχτεί με ένα πρόσωπο γιατί αυτά πονάνε και σας γυρίζουν στο παρελθόν όπου εκεί μπορεί να έχετε πολλά απωθημένα από ένα Σκορπιό. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε καλύτερα τις ψυχικές ανάγκες του άλλου και ίσως να σας φανούν όλα αυτά κάπως εγωιστικά από την πλευρά του αλλά τελικά θα κοστολογήσετε καλύτερα μια κατάσταση.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Αναλύοντας καλύτερα αυτή την περίοδο όπου μπορεί να είναι μια εποχή ανταμοιβής, αν έχετε φερθεί καλά και με αλήθεια όλο το προηγούμενο διάστημα τότε θα ανταμειφθείτε και με το παραπάνω γιατί θα υπερισχύσει το δίκιο και όχι κάτι που αδικεί και εσάς αλλά και το άτομο που είναι δίπλα σας. Ο Ζυγός θα ανατρέψει κάποιες ισορροπίες σας οι οποίες ίσως να μην είναι εμφανείς αλλά τελικά θα καταφέρει να σας κάνει να ψαχτείτε βαθιά. Πάνω από όλα θέλει την αλήθεια και σίγουρα θα το απαιτήσει με κάποιο τρόπο εάν φυσικά θέλετε να είστε μαζί του.

* Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

* Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

* Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved