Νικολέττα Καρρά: Συνέντευξη στην Μπέλλα Κυδωνάκη

Η όμορφη γαζέλα της showbiz ανοίγει τα φτερά της για διεθνή καριέρα

Νικολέττα Καρρά: Συνέντευξη στην Μπέλλα Κυδωνάκη
NIKOLETA KARA

Την Νικολέττα Καρρά την συνάντησα για πρώτη φορά όταν την είχα καλεσμένη σε μια τηλεοπτική εκπομπή που είχα κάνει τον χειμώνα. Όταν μπήκε στο στούντιο πραγματικά η εντυπωσιακή της παρουσία μου έκοψε την ανάσα. Ψηλή με τέλειες αναλογίες μοντέλου και με μια χάρη και γλυκύτητα που σπάνια συναντάς.

Σκέφτηκα ότι ήθελα να την ξαναδώ και βρεθήκαμε και πάλι στην Κηφισιά. Η εντύπωση που μου είχε μείνει από την προηγούμενη συνάντησή μας ήταν η ίδια και αυξημένη. Η παρουσία της τόσο εντυπωσιακή και μοναδική που έλεγα από μέσα μου ότι τελικά οι όλοι οι καλλιτέχνες πάντα κάτι έχουν ξεχωριστό και γοητεύουν τους κοινούς θνητούς.

Μπέλα Κυδωνάκη: Νικολέττα μου, στην ουσία για άλλο λόγο σε κάλεσα εδώ αλλά δεν αντέχω να μην σε ρωτήσω πως μπορείς και διατηρείς αυτή την τέλεια σιλουέτα.

Νικολέττα Καρρά: Μπέλλα μου, ο πιο πολύς κόσμος νομίζει ότι είναι το φυσικό μου. Και σου λέω ότι μπορεί να γεννήθηκα λεπτή αλλά δεν σημαίνει ότι τρώω ό, τι μου κατέβει ή ότι δεν γυμνάζομαι. Προσέχω πάρα πολύ την διατροφή μου, δεν ξεφεύγω σχεδόν καθόλου από το αυστηρό μου πρόγραμμα και γυμνάζομαι καθημερινά.

Μπέλλα Κυδωνάκη: Δεν είναι τυχαίο ότι είσαι Ζυγίνα και έχεις ωροσκόπο στον Ζυγό. Η ομορφιά και γενικά η αρμονία πάντα σε ενδιέφεραν έτσι δεν είναι;

Νικολέττα Καρρά: Πάντα και όχι μόνο. Όταν δεν νιώθω καλά με το σώμα μου είναι το σημείο που βασανίζομαι πάρα πολύ γιατί σε αυτό είμαι πολύ αυστηρή και λειτουργώ σαν ένας εκπαιδευμένος στρατιώτης. Επίσης, από ό, τι έχω διαβάσει λόγω του διπλού Ζυγού που έχω (πώς με βλέπεις από γνώσεις Αστρολογίας κάτι ξέρω έτσι; ) πέρα από την εμφάνιση με ενδιαφέρουν πάρα πολύ και οι αρμονικές σχέσεις για αυτό δεν μου αρέσουν οι καβγάδες και γενικά το να είμαι επιθετική ή ανάγωγη. Είμαι πολύ προσεκτική με τους ανθρώπους γύρω μου και υπολογίζω και το παραμικρό πριν πω κάτι και τους πληγώσω ή τους ενοχλήσω με την συμπεριφορά μου.

Μπέλλα Κυδωνάκη: Όλοι ξέρουν ότι είσαι παντρεμένη και πηγαινοέρχεσαι στην Κύπρο εκεί όπου βρίσκεται ο άντρας σου. Πιστεύεις ότι η απόσταση χαλάει μια σχέση ή αντίθετα την κάνει καλύτερη;

Νικολέττα Καρρά: Θα σου πω εγώ πως νιώθω προσωπικά γιατί ο καθένας έχει και τα δικά του μέτρα και σταθμά. Από την μια πλευρά μας κρατάει πολύ ερωτευμένους γιατί δεν προλαβαίνουμε να φθαρούμε με την καθημερινότητα και μετά, επειδή εγώ γυρίζω πίσω στην Ελλάδα, τρέχω για τις δουλειές μου. Ο χρόνος έτσι και αλλιώς περνάει γρήγορα όπως όλοι έχετε παρατηρήσει. Μιλάμε συνέχεια στο τηλέφωνο και καλύπτουμε κάποια κενά στην επικοινωνία μας. Γενικά είναι μια πολύ στενή και ουσιαστική σχέση με τον τρόπο που έχει διαμορφωθεί και αυτό με κάνει και νιώθω γεμάτη.

nikoletta3

Μπέλλα Κυδωνάκη: Όπως βλέπω Νικολέττα μου είσαι συνεχώς στο επαγγελματικό προσκήνιο ήδη είσαι σε σήριαλ αυτή την στιγμή στο Mega (στο με τα Παντελόνια κάτω) στην Κύπρο κάνεις μια ταινία και θα συμμετάσχεις σε ένα θεατρικό έργο αργότερα. Και το πιο σοβαρό η πρόταση από το Dancing with the Stars και όχι μόνο..... (της άφησα ένα υπονοούμενο)

Νικολέττα Καρρά: (χαμογελώντας αμήχανα) Πώς τα ξετρύπωσες όλα αυτά; Αφού το ξέρεις ότι δεν μου αρέσει να μιλάω και πολύ για τον εαυτό μου. Δεν στο κρύβω ότι ιδιαίτερα για το Dancing with the Stars ήθελα να πάω πάρα πολύ αλλά λόγω πολλών υποχρεώσεων δεν πήγα γιατί είμαι τελειομανής και θέλω να πετυχαίνω πάντα τον στόχο μου.

Μπελλα Κυδωνάκη: Το ξέρω ότι είσαι συνεσταλμένη και είναι αυτό που μου αρέσει πάρα πολύ σε εσένα. Δεν κάνεις δημόσιες σχέσεις για την δουλειά σου και έχεις γνήσιες φιλίες. Αλλά Νικολέττα μου δεν κρατιέμαι και θα στο πω και αυτό. Γιατί και να θέλεις να μου το κρύψεις, αφού το ωροσκόπιο σου τα μαρτυράει όλα; Ο ένατος οίκος σου που είναι πολύ ενεργοποιημένος, μαζί με άλλα αστρολογικά στοιχεία, δίνουν το συνδυασμό της διεθνούς καριέρας σε γειτονική χώρα. Και όχι στην Τουρκία αλλά στη Ιταλία.

Νικολέττα Καρρά: (πάλι χαμογελά και δεν απαντά αμέσως) Αμάν Μπέλλα μου, με διαβάζεις ολόκληρη. Κατάλαβα τι έχεις κάνει. Έχεις ψάξει το ωροσκόπιο μου και με φώναξες για επιβεβαίωση. Έτσι δεν είναι; Λοιπόν θα σου πω και για το εξωτερικό. Ναι μου έχει γίνει κάποια πρόταση για να συμμετάσχω σε μια ταινία. Πήγα μια φορά και θα ξαναπάω τον χειμώνα για να δούμε πως θα γίνει όλη η συνεργασία. Δεν σου λέω όμως τίποτε άλλο μου απαντάει με ένα μυστηριώδες χαμόγελο. (η Σελήνη της στον Σκορπιό τίποτε δεν μαρτυράει).

Μπέλλα Κυδωνάκη: Ας πάμε σε ένα άλλο θέμα που θα μου απαντήσεις πιο εύκολα. Πως από Φιλόλογος της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας έγινες ηθοποιός;

Νικολέττα Καρρά: Μπέλλα μου να σου πω. Νομίζω ότι ήταν τελικά εκεί η μοίρα μου γιατί συγχρόνως με το Πανεπιστήμιο είχα μπει σε μια δραματική σχολή και έτσι παίρνοντας το πτυχίο της φιλολόγου εγώ είχα πάρει πλέον απόφαση μέσα μου ότι θα τραβήξω προς την καλλιτεχνική πορεία. Ήδη δούλευα και σε κάποιες θεατρικές παρατάσεις. Το Πανεπιστήμιο βέβαια με βοήθησε πάρα πολύ να καλλιεργηθώ περισσότερο και να έχω πολύ καλή έκφραση στον προφορικό και γραπτό λόγο.

Μπέλλα Κυδωνάκη: Αυτό το δείχνει εξ άλλου και ο Ερμής στον Ζυγό που είναι στον πρώτο οίκο οπότε σου δίνει ευφράδεια αλλά και δυνατότητα να γράψεις καλύτερα αυτά που σκέφτεσαι.
Επειδή από ό, τι βλέπω στο ωροσκόπιο σου ετοιμάζεσαι να κάνεις ένα άλλο μεγάλο βήμα που ίσως να μην αφορά την καλλιτεχνική σου καριέρα αλλά κάτι που αφορά άλλη καριέρα πιο σημαντική για σένα να το πω ή να σε αφήσω να μας το πεις εσύ;

Νικολέττα Καρρά: Χαμογελώντας, αφού τα βλέπεις όλα Μπέλλα μου δεν είναι μυστικό. Το θέλω πάρα πολύ να κάνω ένα μωράκι και για ένα διάστημα να του αφοσιωθώ αποκλειστικά.

Μπέλλα Κυδωνάκη: Αυτό είναι πολύ τρυφερό που μου λες και μάλιστα ο τρόπος που το είπες προδίδει την εσωτερική σου απόφαση.

Νικολέττα Καρρά: Βέβαια δεν στο κρύβω έχω τις ανασφάλειες μου για αν θα είμαι σωστή και καλή μητέρα. Αλλά αυτό δεν με εμποδίζει να σκέφτομαι συνέχεια να το βάλουμε μπρος.

Μπέλλα Κυδωνάκη: Νομίζω ότι μετά από τον γάμο σου θα είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις. Για να μην ξεχνάμε και τα Αστρολογικά μας ο Δίας που έχεις στον Καρκίνο με τον τρόπο του θα σε βάλει σε δράση ώστε να γίνεις μανούλα και να ολοκληρώσεις την οικογένεια σου. Και να θυμάσαι ότι αυτό θα σου κάνει το μέγιστο καλό. Επειδή σου πηγαίνει ο ρόλος αυτός θα δεις ότι θα βρεις την προσωπική σου ευτυχία. Το αξίζεις και εύχομαι ολόψυχα να φέρεις στον κόσμο γρήγορα ένα ευλογημένο μωρό.

Νικολέττα Καρρά: Σε ευχαριστώ Μπέλλα μου και εσένα και το Astrology για την ευκαιρία που μου δίνετε να μιλήσω για τον εαυτό μου αλλά και τα αστρολογικά θέματα.

nikoleta-karra

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved