Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 23/9 έως και 27/9;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Είσαστε πολύ ενεργοί αλλά και βαθιά σεξουαλικοί. Έχετε ξεκινήσει κάτι δυνατό και αυτό θα σας δέσει με έναν Σκορπιό. Η ζωή σας γενικά έχει αλλάξει γιατί έχετε αλλάξει θέαση. Όλα τα θέλετε να είναι πιο ξεκάθαρα και περισσότερο αληθινά. Δεν αντέχετε πλέον να ζείτε στο ψέμα. Έχετε μεγάλη ευκαιρία να γίνετε πιο συντροφικοί και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο και τρίτο δεκαήμερο. Ο Ζυγός επίσης θα είναι πολύ κοντά σας και θα σας μάθει κάποια πράγματα τα οποία μερικές φορές δεν τα γνωρίζετε εύκολα. Καλό είναι να κάνετε κάποιες εκκαθαρίσεις σε πράγματα που δεν σας αρέσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Έχετε αναλάβει κατά κάποιον τρόπο τον ρόλο του πυροσβέστη και αναζητάτε να βρείτε διεξόδους για να ισορροπήσετε και να γίνετε περισσότερο διπλωμάτες. Ο Ζυγός είναι ένα άτομο που θα σας βάλει σε προβληματισμό. Από την άλλη έχετε την ευκαιρία να πάρετε κάτι πολύ καλό και να βρεθείτε σε πιο εύκολη κατάσταση. Το άτομο που είστε μαζί θέλει να σας δώσει πάρα πολλά γιατί θα καταλάβει την αξία σας. Ίσως οι πιο προχωρημένοι να πάρετε απόφαση για οικογένεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Υπάρχει μια στροφή της τύχης και θα μπορέσετε πιο εύκολα να αποκτήσετε τις ισορροπίες σας. Η ερωτική σας ταυτότητα θα είναι πιο εύκολο να εκφραστεί. Θα βρείτε εύστοχους επικοινωνιακούς διαλόγους που θα σας βοηθήσουν να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, γιατί μπορεί να είχατε απομακρυνθεί από έναν Αιγόκερω η από ένα Ιχθύ. Εκμεταλλευτείτε την καλή περίοδο πηγαίνοντας όμως με το άτομο που σας ενδιαφέρει στην ουσία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Είσαστε σε φάση που χρειάζεται να βοηθήσετε και εσείς με τον τρόπο που θα επικοινωνείτε και δεν θα φέρνετε αντιστάσεις και εμπόδια. Πάντως είναι πολύ σημαντικό να εμπιστευτείτε ένα πρόσωπο. Μερικές φορές φοβόσαστε να εμπιστευτείτε και ίσως αυτό να κάνει πιο δύσκολη την επικοινωνία σας. Τώρα που οι καταστάσεις σας φέρνουν πιο κοντά η ευγένεια, η ισορροπία και η συντροφικότητα είναι οι κανόνες του παιχνιδιού που οφείλετε να παίξετε. Αν χρειαστεί, ας κάνετε και κάποιες υποχωρήσεις που μπορεί να μην συμφωνείτε αλλά να είναι αναγκαίες.

ΛΕΩΝ

leo

Θα δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στην επικοινωνία και με αυτόν τον τρόπο θα ξεμπλοκάρετε και θα γίνετε περισσότερο ανοικτοί. Ίσως το ενδιαφέρον για μια κοινή γνώση με το πρόσωπο που είστε μαζί θα σας βοηθήσει να ταυτιστείτε περισσότερο. Οι συζητήσεις για ένα ταξίδι ίσως να ανανεώσουν και την σχέση σας γιατί δεν θα ασχολείστε με τόσο κοινότυπα πράγματα συνέχεια. Η ένταση που θα υπάρχει από ένα οικονομικό θέμα ίσως να σας επηρεάσει αλλά είναι στο χέρι σας με πιο τρόπο θα το διαχειριστείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Έχετε απομονωθεί για λίγο γιατί μερικοί από εσάς ίσως να κρατήσετε πολύ χαμηλό προφίλ και να παραμείνετε σε πλατωνικό επίπεδο και όχι σε αληθινό. Ίσως και αυτό να είναι η συντήρηση ενός κομματιού του χαρακτήρα σας που παραμένει ρομαντικό και αμέτοχο στην σχέση. Αλλά από την άλλη, υπάρχει και ένας Υδροχόος ο οποίος σας φλερτάρει, μόνο που είναι συνέχεια ήξεις αφίξεις και δεν μπορείτε να κάνετε τελικά μια σταθερή σχέση. Η υπόθεση με Κριό η Σκορπιό θα ενεργοποιηθεί τώρα πάρα πολύ και θα έχετε άμεσα αποτελέσματα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ

ΖΥΓΟΣ

libra

Θα έχετε μεγαλύτερη σταθερότητα και σιγουριά για αυτό που έχετε εσείς ορίσει σαν ατομική σχέση. Ίσως να ζητήσετε με τον δικό σας τρόπο να ανακαλύψετε τον προσωπικό σας χώρο ώστε να βρείτε τελικά πιο εύκολα την ταυτότητά σας. Η επαφή με τον Κριό σας δημιουργεί μερικές φορές παραπάνω υποχρεώσεις γιατί ίσως να είναι φλογερός και απαιτητικός. Οι ανταγωνιστικές προσωπικές σχέσεις δεν σας πηγαίνουν, γι' αυτό να προτιμήσετε συνεργασία και όχι κόντρα. Ένα πρόσωπο που πηγαινοέρχεται στο εξωτερικό ίσως να θέλει να σας γνωρίσει πιο πολύ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Η Αφροδίτη παραμένει ακάθεκτη στον ρόλο της και θα πρέπει να έχετε διάθεση να τρέξετε σχεδόν για να πιάσετε τους γρήγορους ρυθμούς της. Μην αμφιβάλλετε για τα αισθήματά σας γιατί τώρα είναι που θα οριστικοποιηθεί κάτι με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Η αναβάθμιση της σχέσης δεν θα έρθει με την επικοινωνία αλλά με τις πράξεις και τα συναισθήματα που θα εκφράσετε. Επειδή μπορεί να αναζητάτε ένα σύντροφο πολύ μεγαλόψυχο και γενναιόδωρο, καλό είναι να μην είστε απόλυτοι, σε περίπτωση που το άγρυπνο μάτι σας αντιληφθεί κάτι λιγότερο. Κυρίως αν το πρόσωπο είναι Ταύρος η Λιοντάρι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Αναβαθμίζεστε γιατί έχετε την ιδιαιτερότητα να δεχτείτε ως επιλογή σας ακόμα και ένα πρόσωπο που δεν είναι το απόλυτα ιδανικό για σας. Επειδή θα υπάρξει μεγάλος κύκλος φιλικός αλλά και προσωπικός αυτό θα βοηθήσει στο να ανοιχτείτε και να κάνετε μια εύκολη γνωριμία. Παρόλα αυτά, θα συνεχίζετε να έχετε την ευθύνη για την ποιότητα της σχέσης και της επαφής. Κριός, Λιοντάρι και Ζυγός θα είναι πολύ κοντά σας. Ενώ αντίθετα, το ενδιαφέρον ενός Ταύρου θα είναι ελαφρώς ανεκδήλωτο και δεν θα πέσουν εύκολα οι μάσκες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Χρειάζεστε αναβάθμιση και εσωτερική αρμονία για να είστε πιο εύκολοι σε οποιαδήποτε ατομική επαφή. Ο αυθορμητισμός και η ελευθερία θα είναι ένα προσόν που πρέπει να έχετε, για να μπορέσετε να εφαρμόσετε καλύτερα τους νόμους της σχέσης. Η επικοινωνία με τον Ζυγό θα πρέπει να γίνει κατά κάποιον τρόπο με τους δικούς του όρους. Γιατί ίσως πρέπει να ξαναπιάσετε κάτι που έχετε ξεκινήσει από την αρχή, προκειμένου να μην υπάρχουν κόντρες και αντιφάσεις. Μια καινούργια αιφνίδια επαφή θα σας αναστατώσει και κυρίως με Κριό η Καρκίνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Νιώθατε μέχρι τώρα ότι πρέπει να παραδίνετε τη δύναμή σας στο άλλο πρόσωπο για να τα πάτε καλά. Τώρα αυτό μετριάζεται και θα νιώσετε μεγαλύτερη ψυχική επαφή και ευκολία στο μοίρασμα. Υπάρχουν κάποιες οικονομικές δυσκολίες ή τραύματα που μπορεί να σχετίζονται με το παρελθόν και να μπαίνουν εμπόδια, αλλά τελικά θα βρεθούν πιο εύκολες λύσεις αρκεί να θέλετε να είστε μέσα στη σχέση. Το πιο δύσκολο για σας είναι να παραμείνετε με την ποιότητα που θέλετε στη σχέση και να μην παρεκκλίνετε καθόλου από το ιδανικό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Είσαστε πολύ πιο ανοικτοί και γεμάτοι νέες ιδέες για το πώς θα περάσετε καλά. Ήδη υπάρχει ένα μεγάλο ατού που μπορείτε να βάλετε τη δική σας ερμηνεία. Αυτό σημαίνει ότι σας οδηγούν κάποια εσωτερικά βήματα, σαν να σας καθοδηγεί κάτι παραπάνω από ένστικτο. Μπορεί να είναι και η μοίρα. Για αυτό θα έρθετε σε επαφή με ένα πρόσωπο που ούτε καν μπορεί να είχατε σκεφτεί ότι θα υπάρξετε μαζί του. Αλλά με ένα τρόπο περίεργο θα είστε κοντά λόγω εξωτερικών τρεχουσών συνθηκών, κυρίως με ένα Λιοντάρι ή έναν Ιχθύ.

* Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

* Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

* Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved