Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Διαβάστε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το τριήμερο 20/9 έως και 22/9.

Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Ιδιαίτερα εκρηκτικές και αποκαλυπτικές θα είναι αυτές οι ημέρες και μερικοί από εσάς θα αρπάξετε την ζωή μέσα από τα μαλλιά και θα κάνετε δραστικές κινήσεις. Άλλοι πάλι θα είναι τόσο παρορμητικοί και απρόσεχτοι που θα γίνουν διάφορα λάθη επικοινωνιακά. Για αυτό να μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Στην ατμόσφαιρα υπάρχει μια νέα ενέργεια που ξυπνάει αρκετούς να αλλάξουν την προσωπικότητά τους και να την εξελίξουν. Αν είστε από τους τυχερούς θα δείτε μια μεγάλη αναβάθμιση. Αφιερώστε χρόνο με τον εαυτό σας και μιλήστε του με αλήθειες.

ΚΡΙΟΣ

Είστε έντονα δραστηριοποιημένοι γιατί νιώθετε μια δύναμη να σας πιέζει να κάνετε πολλά και καινούργια πράγματα και σε ένα σημείο θα τα καταφέρετε και μάλιστα και πολύ καλά. Αλλά όταν συγκρουστείτε με θέματα οικογένειας και αρχών τότε ίσως να έχετε πολλά και δύσκολα ξεκαθαρίσματα. Καλό είναι να είστε απόλυτα συνειδητοποιημένοι το τι θα πάτε να κάνετε γιατί μπορεί να προκαλέσετε και κάποιες ζημιές αν κάνετε κάτι τελείως στα τυφλά. Από την Κυριακή και μετά θα είστε πιο ήρεμοι και επιτέλους θα ξεκουραστείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε το πλεονέκτημα να ανακαλύψετε κάποια πράγματα τα οποία δεν θα τα αναφέρετε σε πολύ κόσμο αλλά θα τα επεξεργαστείτε μόνοι σας και αυτό θα είναι τελικά για την δική σας ισορροπία. Μια ξαφνική εμφάνιση ενός ατόμου από το παρελθόν θα σας αναστατώσει και χρειάζεται να επεξεργαστείτε την νέα του πρόταση. Σίγουρα οι συζητήσεις μεταξύ σας θα είναι αποκαλυπτικές και αυτό θα σας βγάλει από την κλασσική συμπεριφορά σας. Από την Κυριακή και μετά θα είστε πολύ πιο άνετοι και ξεκούραστοι γι' αυτό καιρός είναι να απολαύσετε την ημέρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε πολύ σίγουροι για κάποιες αποφάσεις που έχετε πάρει και αυτό θα σας αποδεσμεύσει από υποχρεώσεις που ίσως με κάποιο τρόπο να σας έπνιγαν. Είναι σημαντικό να παραμείνετε φωτεινοί και πρωτοπόροι και έτσι δεν θα ξεχάσετε τον εαυτό σας. Μια νέα στροφή προς την γνώση θα σας αυξήσει τις πεποιθήσεις αφού πάντα σας βοηθάει και δεν σας βγάζει έξω από τον εαυτό σας. Η επαφή με Κριό, Λιοντάρι, Ζυγό ή Υδροχόο θα είναι πολύ θετική για σας. Από την Κυριακή και μετά θα γίνετε περισσότερο πρακτικοί και ρεαλιστές πάνω στις αληθινές σας ανάγκες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κινείστε πολύ παρορμητικά και δυναμικά και ίσως να πρέπει να αποφύγετε με τρόπο τις μεγάλες εκρήξεις. Γενικά, δεν πρέπει να βρίσκεστε πολύ κοντά σε άτομα που είναι σε κατάσταση θυμού ή υπάρχουν κοντά σας έκρυθμες καταστάσεις. Από την άλλη η ξαφνική αλλαγή σε ένα επαγγελματικό θέμα που μπορεί να φανεί δύσκολη θα να σας ανησυχήσει αρκετά. Η ψυχραιμία είναι απαραίτητη. Από την Κυριακή και μετά θα σταθείτε και πάλι στο ύψος σας και σίγουρα θα περάσετε πολύ καλύτερα και ερωτικά αλλά και σε οικογενειακό και συναισθηματικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ

Θα πάρετε πρωτοβουλίες που θα σας βγάλουν από την πλήξη και την μονοτονία. Είστε αποφασισμένοι να ξεφύγετε από τα τετριμμένα και τη ρουτίνα και ίσως αυτό να σας οδηγήσει τελικά στην επιτυχία. Η προσωπική σας σχέση σίγουρα θα σας ικανοποιήσει αρκετά. Επειδή έχετε γνώσεις τώρα μπορεί να σας φανούν απαραίτητες και χρήσιμες. Από την Κυριακή και μετά θα τεμπελιάσετε περισσότερο ίσως να σας πιάσουν κάποιες γκρίνιες ή ανασφάλειες για τα οικονομικά σας αλλά τουλάχιστον θα ξεκουραστείτε. Η επαφή με Σκορπιό μπορεί να περάσει από μικροσκόπιο αλλά θα έχετε όρεξη να την διαχειριστείτε καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάνετε μια κίνηση πολύ ξαφνική που ίσως ούτε και οι άλλοι δεν θα μπορέσουν να σας προλάβουν. Η εσωτερική σας πίεση θα βγει προς τα έξω και οι απορίες σας για ένα άτομο που συνεργάζεστε στενά μάλλον θα λυθούν εύκολα. Η πιθανή έκρηξή σας μπορεί να προβληματίσει και εσάς αλλά σίγουρα δεν θα κρατηθείτε. Να είστε όμως προσεκτικοί με τι κινήσεις του σώματός σας και γενικά να προστατεύεστε από κάθε δυσκολία. Από την Κυριακή θα έρθει η γαλήνη και σίγουρα θα κάνετε τον απολογισμό σας ο οποίος θα σας φανεί λιγότερο άσχημος απ' όσο νομίζατε. Ταύρος και Καρκίνος θα σας ηρεμήσουν και θα είστε περισσότερο ασφαλείς.


sunastria

ΖΥΓΟΣ
Δοκιμάζεστε μεταξύ στενών σχέσεων και συνεργατών. Μπορεί να νιώθετε ότι πνίγεστε και να κάνετε την προσωπική σας επανάσταση. Αυτό σίγουρα θα βοηθήσει στην μεγάλη σας εξέλιξη και σε ένα βήμα πιο μπροστά. Όσοι μάλιστα δυσκολεύεστε να το κάνετε γιατί σκέφτεστε συνέχεια τον εαυτό σας σε σχέση με τους άλλους, τώρα θα δείτε ότι δεν είστε εξαναγκασμένοι να συμβιβάζεστε με πράγματα που δεν σας αρέσουν. Από την Κυριακή και μετά θα γίνετε αναγκαστικά πιο υλιστές και περισσότερο πρακτικοί γιατί πρέπει να είστε καλά και με άλλα θέματα που μερικές φορές αμελείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα ξαφνικό ρεύμα σας ενεργοποιεί και σας βγάζει από τα κλειστά όριά σας. Με αυτόν τον τρόπο θα γνωρίσετε και καινούργια πράγματα τα οποία ίσως να σας κάνουν πολύ καλό επειδή θα βρεθούν καινούργιες ευκαιρίες. Ο Κριός παρών σε κάθε σας κίνηση και ο Καρκίνος πολύ κοντά σας. Από την Κυριακή και μετά θα αναλωθείτε σε θέματα των άλλων αλλά θα σας κάνει πολύ καλό γιατί θα σκύψετε με αγάπη πάνω στους δικούς σας ανθρώπους και θα είστε περισσότερο συνεργάσιμοι. Η οικονομική σας ανασφάλεια με κάποιο τρόπο θα καλυφτεί πιο εύκολα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα νιώσετε ξαφνικά ότι οι δυνάμεις σας να επανέρχονται γι' αυτό μην φοβηθείτε να διεκδικήσετε κάτι που σας αφορά πολύ. Η καινούργια σας ταυτότητα είναι πολύ ανανεωμένη και ιδιαίτερη αφού θα μιλήσετε σε μια πιο μοντέρνα γλώσσα και θα επικοινωνήσετε με πρόσωπα που είναι πολύ ξεχωριστά για σας. Η ζωή σας ανήκει και θα πρέπει να το θυμάστε συνέχεια όταν σας πιάνουν οι δειλίες και οι δυσκολίες σας. Από την Κυριακή θα τακτοποιήσετε το σπίτι σας ή τον χώρο που μένετε περισσότερο εκεί. Η διάθεση να νοικοκυρέψετε και να οργανώνεστε καλύτερα την ζωή σας θα βοηθήσει στο να μπουν όλα σε μια τάξη και εσείς θα νιώσετε πάρα πολύ καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε την πρωτιά σε ένα θέμα αλλά για να μην υπάρχουν έντονες αντιδράσεις θα χρειαστεί να είστε πολύ οργανωμένοι σε αυτό που θα κάνετε γιατί μπορεί να ξεφύγετε για να δημιουργήσετε λάθος εντυπώσεις. Θέλετε πλέον να αποκοπείτε από άρρωστες καταστάσεις και αποτυχημένες επαφές αλλά ίσως γίνει με ένα πολύ εκρηκτικό τρόπο και τα πείτε έξω από τα δόντια ακόμα και στα δικά σας πρόσωπα. Από την Κυριακή θα είστε περισσότερο ευνοούμενοι και θα έχετε το κέφι να βγείτε με ένα Ταύρο ή Σκορπιό. Καλύτερα να είστε με πρόσωπα που σας εμπνέουν εμπιστοσύνη παρά να σας γοητεύουν αλλά να είναι άπιαστοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ερευνάτε πιο εύκολα τις υποθέσεις σας και ίσως και να φερθείτε και πολύ δυναμικά σε κάποιες καταστάσεις που πριν δεν είχατε το θάρρος. Επειδή μιλάτε για νέα αρχή εφ' όλης της ύλης ίσως να υπερβάλετε σε κάποια θέματα αλλά τουλάχιστον θα είστε ο εαυτός σας. Όταν πιάνετε από τα μαλλιά μια υπόθεση στο τέλος την βρίσκετε τη λύση γιατί σας αρέσει να ξεφορτώνεστε κομμάτια που τελικά σας συνδέουν με ένα αρνητικό παρελθόν. Αν δεν θέλετε να πληγώσετε έναν Καρκίνο να είστε όσο μπορείτε πιο δίκαιοι μαζί του. Από την Κυριακή και μετά θα το ρίξετε έξω αν και μερικές φορές νιώθετε ενοχές όταν δεν ακολουθείτε το πρόγραμμά σας. Ο Ταύρος και ο Σκορπιός θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον.

ΙΧΘYΕΣ

Αναλογιστήκατε ποτέ όταν εσείς πατάτε πόδι τι γίνεται; Απελευθερώνεστε και βρίσκεστε στο απόγειο της ενέργειας σας. Αλλά μερικές φορές φοβάστε να τα χαλάσετε και να πάτε κόντρα γιατί νιώθετε ότι θα χάσετε τους δικούς σας ανθρώπους από δίπλα σας. Συχνά, μπερδεύετε όλα τα πράγματα μαζί και ίσως σήμερα και αύριο, αν δεν το κάνετε, να γίνουν οι δουλειές σας πιο εύκολα. Την Κυριακή θα μιλήσετε με κάποια άτομα για χρήματα ή για ένα ακίνητο κι ίσως να ευχαριστηθείτε ιδιαιτέρως από τα αποτελέσματα. Μην μείνετε όμως στις κουβέντες γιατί δεν θα έχετε το αποτέλεσμα που περιμένατε.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved