Ζώδια και αστέρια, 14/9

Μια γρήγορη αστρολογική ματιά στον κόσμο της showbiz

Ζώδια και αστέρια, 14/9
fe78e0a8ab2950b9d42d3ed7fee76f8e L

Ζώντας το όνειρο! Η Ελένη Μενεγάκη έχει βρει τον επίγειο παράδεισο της στην Άχλα όπου απολαμβάνει τις τελευταίες τις βουτιές. Η εκπομπή της ξεκινά στις αρχές του Οκτωβρίου και η επιτυχία της στρώνει χαλί. Ο Ήλιος της στον Σκορπιό τριγωνίζεται από τον Ποσειδώνα και η δημοφιλής παρουσιάστρια πέρα από πολύ ευτυχής στην προσωπική της ζωή θα είναι και πολύ δημιουργική στη δουλειά της.

meleti-reSTARt-31

Restart! Η Ελεονώρα Μελέτη ξεκινά την εκπομπή «Μελέτησε το» στις 16 Σεπτεμβρίου.Μια μέρα μετά την πρεμιέρα της εκπομπής της η παρουσιάστρια έχει τα γενέθλια της. Με όλους και με όλα θα καταπιαστεί η εκπομπή και στο επίκεντρο θα βρεθούν θέματα καθημερινότητας που απασχολούν τον καθένα. Πιο fit και με νέο λουκ, ως Παρθένος, θα είναι καλά μελετημένη.

manolidou1

Η μαέστρος στην Αρμάτα! Η Ιχθύς Ευγενία Μανωλίδου ως παιδί του Ποσειδώνα πέρα από τη μουσική αγαπά και τη θάλασσα. Μαζί με την 15χρόνη κόρη της και τον 8χρονο γιό της παραβρέθηκε στις Σπέτσες, για να δουν την αναπαράσταση της ιστορικής ναυμαχίας. Ο Δίας στον υδάτινο Καρκίνο την φέρνει πιο κοντά στα παιδιά της και την αγάπη της για τις μουσικές της δραστηριότητες.

060913150054 4963

Ποιός το περίμενε; Ο Πέτρος Κωστόπουλος σε πρωινή εκπομπή.Η μεταγραφή του στο Mega και δη στην πρωινή ζώνη ξάφνιασε και προκάλεσε ποικίλα σχόλια. Ανατρεπτικός και ιδιόρρυθμος ως Υδροχόος του αρέσει να πειραματίζεται και σε ανύποπτο χρόνο να φέρνει τα πάνω – κάτω. Με τον Άρη στο απέναντι ζώδιο ως τα τέλη του μήνα ανταγωνισμοί, εντάσεις και επιθέσεις θα τον κρατούν στην πρίζα.

fc15672d199829dc2ab8eddfb4529582 L

Όπου να 'ναι μαμά! Η Βάσω Λασκαράκη διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και στάζει γλύκα. Η όμορφη Ζυγός, δηλώνει ότι θα ήθελε να παντρευτεί πριν γεννηθεί το μωρό. Ο γάμος θα είναι πολιτικός και όσο ο Ερμής θα είναι στο ζώδιου του γάμου, ίσως φίλοι και γνωστοί λάβουν τις προσκλήσεις. Βίον ανθόσπαρτον.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved