Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 5/8 έως και 9/8;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Η εβδομάδα ξεκινάει κάπως μουδιασμένα γιατί έχετε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση και βλέπετε τα πάντα γύρω σας κάπως μίζερα, εκτός αν ζείτε έναν πολύ μεγάλο έρωτα που δεν επηρεάζεται από αυτά. Από την Τρίτη και μετά το θερμόμετρο θα ανέβει ακόμα περισσότερο και θα ζεσταθείτε πιο πολύ. Όταν είστε στα καλά σας γίνονται θαύματα. Περιορίστε όσο μπορείτε πάντως τα υπερβολικά στάνταρ σας γιατί μπορεί ακόμα και σε ένα μέρος που δεν περιμένατε καθόλου και εξωτερικά απλό να γνωρίσετε ένα πρόσωπο πολύ σημαντικό. Ο Παρθένος πάντως κάπου περιμένει.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε όλη την εβδομάδα την ευκολία να δημιουργήσετε καλύτερες προϋποθέσεις που θα σας βγάλουν από την ανία και την πλήξη. Πάντως αρκετοί από εσάς απολαμβάνετε την σχέση σε συναισθηματικό ή ακόμα και σε οικογενειακό επίπεδο. Βέβαια σας τρώνε και κάποιες κόντρες αλλά δεν εμφανίζονται συνέχεια. Αν δεν θέλετε να χαλάσετε την ηρεμία σας από την Δευτέρα το βράδυ μέχρι και την Τετάρτη φροντίστε να μην δείχνετε την δυσχέρεια σας σε κάτι. Ένας Παρθένος ίσως να σας παρουσιαστεί από το πουθενά. Το πιο σημαντικό είναι να ζείτε μαζί με το πρόσωπο και τα πρακτικά θέματα. Εκεί θα αποδειχθεί η αξία των συναισθημάτων σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Ασχολείστε με λεπτομέρειες και ίσως ξεχνάτε την ουσία των πραγμάτων για αυτό προσπαθήστε να μην γίνεστε μίζεροι και μυστήριοι. Η αναβολή που μπορεί να παίρνετε μέσα σε μια σχέση μην νομίζετε ότι θα σας αφήσει να βγάλετε σωστά συμπεράσματα. Καλύτερα να κτυπήσετε φλέβα στο κέντρο παρά να το στριφογυρίζετε συνέχεια. Είστε ιδιαίτερα έξυπνοι και πάτε αρκετές φορές τα πράγματα εκεί που θέλετε. Με ένα Παρθένο θα έρθετε πιο κοντά αλλά χωρίς και πάλι να είστε σίγουροι για τα συναισθήματά σας. Η ζήλεια που μερικές φορές σας δημιουργεί διαφορετική άποψη για τα πράγματα ίσως τώρα να είναι ακόμα πιο έντονη γιατί τώρα διεκδικείτε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Διαθέτετε μεγαλύτερη δύναμη αλλά και συνείδηση γιατί ξέρετε τι ακριβώς θέλετε. Για αυτό μερικοί δεν υποχωρείτε, ούτε κάνετε πίσω στις αρχές σας και στα θέλω σας. Μπορεί να διαπληκτιστείτε για να περάσετε τις γραμμές σας αλλά τουλάχιστον ξεκαθαρίζετε την θέση σας γιατί μερικές φορές και εσείς είστε ήξεις αφήξεις και δεν είναι εύκολο να σας πάρουν κουβέντα. Η σχέση με ένα Παρθένο ίσως να πάρει μια καλύτερη τροπή αν δεν είναι υπερβολικά πληγωμένος από εσάς. Ο Υδροχόος βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των νέων γνωριμιών και ίσως να σας φέρει στην επιφάνεια μεγαλύτερη σεξουαλική διάθεση.

ΛΕΩΝ

leo

Έχετε ήδη ξεκινήσει να ζητάτε το απόλυτο και ίσως μερικοί δυσκολέψετε την σχέση σας γιατί πάλι δεν θα είστε ικανοποιημένοι. Νομίζετε ότι είστε απλοί και εύκολοι γιατί τα δίνετε όλα, όμως καλό είναι να έχετε αυτογνωσία και να αντιληφθείτε πόσο δεσποτικοί είστε. Μην αναβάλετε πάντως ένα ξεκαθάρισμα γιατί αργότερα θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα και ο λόγος είναι ότι εσείς που έχετε απομονωθεί, έχετε επαφή με τα συναισθήματά σας και τις ευαισθησίες σας. Για αυτό ίσως να νιώθετε πιο κοντά με τους δικούς σας ανθρώπους και ξέρετε τι είναι αυτό που δεν παίρνετε. Τώρα ζητήστε το, αλλά προσπαθήστε και εσείς να μπαίνετε που και που και στην θέση του άλλου, κυρίως ενός Τοξότη και ενός Υδροχόου οι οποίοι κάνουν αγώνα για να είστε μαζί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Έχετε καλύτερες προοπτικές για να κάνετε κάτι πιο προσωπικό με το άτομο που σας ενδιαφέρει, αρκεί να πετάξετε από πάνω σας αυτές τις ιδέες που μερικές φορές σας αφήνουν να είστε στην μοναξιά σας. Μην δίνετε πάντως περιθώρια επιρροής από τρίτους. Εσείς βασιστείτε στο συναίσθημά σας και σε συνδυασμό πάντα με την περίφημη λογική σας ακολουθείστε την πορεία της ζωής σας αφού έχετε μεγαλύτερες ευκαιρίες να την φτιάξετε τώρα και ίσως να καταλήξετε με ένα πολύ καλό άτομο. Για αυτό αφήστε τους προβληματισμούς και ακολουθείστε το ρεύμα. Και αν υπάρχει ένα πρόσωπο που δεν σας εκφράζει απόλυτα ή υπάρχουν κόντρες και δυσκολίες από την πλευρά του ή αμφιβολίες, μην χάνετε τον χρόνο σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ

ΖΥΓΟΣ

libra

Έχετε ήδη κάνει μια μεγάλη διαδρομή δύσκολη και άκρως συναισθηματική. Κάποιες διαφορές απόψεων ή ακόμα και συμπεριφοράς σας μπορεί να σας έχουν χωρίσει με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα μείνετε μόνοι. Σίγουρα είναι η περίοδος που θα πάρετε απόφαση για να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων γιατί κάτω από αυτή την πίεση κάτι θα κάνετε στο τέλος. Μην αφήνετε να σας επηρεάζουν κάποια συναισθήματα αντιφατικά. Επενδύστε στον εαυτό σας και ζητήστε εσωτερική καθοδήγηση από την καρδιά σας, αυτή γνωρίζει καλύτερα. Η σχέση με έναν Αιγόκερω μπορεί να έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις. Επίσης με έναν Παρθένο ή Ιχθύ θα ενεργοποιηθεί πάρα πολύ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Είστε γενικά καλά, χωρίς να ζείτε τα μεγάλα πάθη. Τώρα θα ξεκινήσει η ένταση να σας κάνει να νιώθετε πιο ζωντανοί γιατί εσείς το έχετε μέσα σας. Αν δεν κυνηγάτε κάτι, βαριέστε ή δεν ηρεμείτε και πάρα πολύ. Προτιμάτε την αντίσταση για να έχετε με κάτι να παλεύετε. Είναι πολύ διφορούμενη μερικές φορές η συμπεριφορά σας. Από εκεί που θέλετε την σχέση δεδομένη εκεί βαριέστε αλλά είστε σταθεροί. Το αίμα σας ξανακοχλάζει στην πρώτη άρνηση. Αυτή την εβδομάδα όσοι σχετίζεστε με Λιοντάρι ή Υδροχόο θα υπάρξει μια ένταση που θα σας ανεβάζει την πίεση ψηλά και τότε θα νιώθετε ότι ζείτε. Κατά τα άλλα υπάρχει ηρεμία και μπόλικο συναίσθημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Έχετε αρχίσει να κάνετε μεγαλύτερες προσπάθειες οι οποίες τελικά θα αρχίσουν να αποδίδουν από εδώ και πέρα. Κυρίως με ένα Λιοντάρι το οποίο θα νιώσετε ότι ζείτε ένα ειδύλλιο που με τον τρόπο του σας κάνει να είστε σταθεροί και πιο ζωντανοί αλλά οι πρακτικές συνθήκες δεν είναι και οι καταλληλότερες. Ίσως να βαριέστε την ζωή σας αλλά υπομονή, θα περάσει και θα έχετε πάρει άριστα στις εξετάσεις σας γιατί οι δοκιμασίες σας κάνουν πιο δυνατούς. Η σχέση με έναν Παρθένο μπορεί και να γίνει πιο στενή, αρκεί να ρίξετε και οι δυο τους τόνους και τα ατομικά σας θέλω. Όταν υπάρχει έρωτας πάντα κάπου βρίσκει παραθυράκι, ακόμα και στους πιο αταίριαστους χαρακτήρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Είστε πιο προσγειωμένοι αλλά και περισσότερο γοητευτικοί και γήινοι. Είναι σημαντικό να ανοιχτείτε γιατί δεν ξέρετε από πού θα σας έρθει το καλό. Επίσης δεν χρειάζεται να μένετε στα ίδια και στα ίδια γιατί με αυτόν τον τρόπο δεν δοκιμάζετε τις δυνάμεις σας. Είστε αποφασισμένοι πάντως να αλλάξετε τα κακώς κείμενα και θα το κάνετε. Μερικοί αν περνάτε κρίση σε μια πολύ στενή σας σχέση μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα όπως ότι δεν σας κάνει ή δεν ταιριάζετε μαζί γιατί τελικά θα κάνετε λάθη από εσωτερική ένταση. Για αυτό χρειάζεται ισορροπία και ωριμότητα. Η σχέση με έναν Καρκίνο ή Παρθένο θα έχει και την καλή της πλευρά. Ο Κριός μερικές φορές σας εξαγριώνει αλλά τελικά σας έλκει πολύ περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Έχετε μεγάλη δραστηριότητα αλλά όχι με τον τρόπο που εσείς θα θέλατε. Μέσα στον χώρο της δουλειάς σας υπάρχει ένα πρόσωπο το οποίο κατά κάποιο τρόπο σας δείχνει ένα περίεργο ενδιαφέρον και μια είναι καλό μαζί σας και μια όχι. Πιθανόν να είναι Καρκίνος και να σας κάνει την ζωή ποδήλατο. Μπορεί η εποχή να μην προσφέρεται να ζήσετε το μεγάλο ειδύλλιο γιατί θα υπάρχουν πρακτικά θέματα τα οποία θα χρειαστεί να είστε απίκο μέσα στην σχέση κι ίσως και να κριθείτε από αυτό την επόμενη περίοδο. Η επαφή με Παρθένο θα σας δημιουργήσει έλξη.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Είστε γενικά στα πάνω σας και έχετε και ιδιαίτερη μεταχείριση από ένα πρόσωπο που είναι πολύ κοντά σας. Είναι μια εποχή που εισπράττετε την εύνοια αλλά και την αγάπη. Η φροντίδα θα είναι απαραίτητη και θα περάσετε όμορφα, αρκεί να μην είστε μπερδεμένοι και παίζετε μερικές φορές σε δυο ταμπλό. Το Λιοντάρι δεσποτικό αλλά ακαταμάχητο, μερικές φορές σας ενοχλεί πάρα πολύ που δεν ζητάει την γνώμη σας και κάνει ό, τι θέλει. Για αυτό και εσείς βάλτε τα όριά σας για να βγάλετε άκρη. Ένας Ταύρος ή Παρθένος μπορεί να είναι η νέα σας γνωριμία και να γίνει εκεί που είστε χαλαροί και άνετοι. Τότε γίνονται τα πιο ωραία στην ζωή σας, όταν δεν περιμένετε τίποτα.

* Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

* Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

* Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved