Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 29/7 έως και 2/8;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Είστε γενικά πολύ αναστατωμένοι και χρειάζεστε μια ανάσα απ' όλες τις υποχρεώσεις σας, για να σας βγει ο φυσικός ερωτισμός. Μπορεί να νιώθετε πίεση και πιθανόν μεγαλύτερη συναισθηματική εξάρτηση. Μερικοί από εσάς μπορεί να έχετε τη διάθεση να τα χαλάσετε με ένα πρόσωπο, γιατί έχετε βγάλει κάποια δικά σας πορίσματα, που πλέον δεν σας τα αλλάζει κανένας. Είναι η εβδομάδα που θα χρειαστεί να είστε πολύ συνετοί και μαζεμένοι, για να μην υπάρχουν απώλειες τουλάχιστον από δική σας ευθύνη. Ένας Παρθένος μπορεί να σας κινήσει το ενδιαφέρον. Ψυχραιμία με Καρκίνο, Ζυγό η Αιγόκερω.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Έχετε αλλάξει και προσανατολίζεστε σε πιο πρακτικά θέματα που αφορούν τη σχέση σας. Όμως όλο αυτό θα σας φέρει πιο κοντά, αφού, όταν εσείς έχετε λυμένες κάποιες τέτοιες υποθέσεις, σας κάνει πολύ καλό. Η σχέση με έναν παραδοσιακό Παρθένο μπορεί να σας ξεσηκώσει και να σας βάλει ακόμα και στη σκέψη για κάτι πολύ σοβαρό. Η δημιουργία οικογένειας ή παιδιών είναι μια ιδέα που τη φλερτάρετε τον τελευταίο καιρό. Κυρίως με Παρθένο, Σκορπιό η Αιγόκερω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Και έρχεστε πλέον στο δια ταύτα, γιατί θα πρέπει να δείτε μια πραγματικότητα. Η οποία ναι μεν μπορεί να μην σας αρέσει, γιατί θα χρειαστεί να μπείτε από την θεωρία στην πράξη, αλλά θα δείτε κάποιες λεπτομέρειες στη μεταξύ σας σχέση που μπορεί να σας έχουν διαφύγει. Ο Παρθένος είναι ένα πρόσωπο με το οποίο ίσως να έρθετε πιο κοντά με τη βοήθεια ενός φίλου. Με τον Σκορπιό κάνετε πιο βαθιά σχέση, αρκεί να έχετε και το πάθος για να τον κρατήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Μια ιδιαίτερη εβδομάδα για σας, αφού έχετε την τύχη με το μέρος σας. Μπορεί όμως να γίνουν κάποιες ανατροπές ή περίεργες και αταίριαστες γνωριμίες, που όμως δεν θα σας φανούν τόσο παράδοξες, αφού νιώθετε κάτι να σας σπρώχνει για να σπάσετε το πρωτόκολλο. Κάτι καινούριο λοιπόν ξεκινάει, είτε ηθελημένα είτε άθελά σας, που σας προτρέπει για τρέλες και φυσικές αλλαγές. Από την άλλη, θα χρειαστείτε τη λογική σας επειγόντως, γιατί το συναίσθημα μπορεί να σας ξεγελάσει – κυρίως με Κριό ή Ζυγό.

ΛΕΩΝ

leo

Ενώ ο Ήλιος είναι στο ζώδιό σας και σταθεροποιεί μια κατάσταση, εσείς αλωνίζετε σε διάφορες καταστάσεις που δεν σας αφήνουν να ηρεμήσετε, ούτε και να εκφράσετε εύκολα το ερωτικό σας στοιχείο. Ίσως μία αιφνίδια γνωριμία σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό να σας βάλει να κάνετε κάποιες τρέλες που είναι έξω από το χαρακτήρα σας. Αλλά μπορεί να σας ταρακουνήσει και να γίνετε πιο παρορμητικοί και δραστήριοι. Η σχέση με έναν Υδροχόο μπορεί να περνάει τη φάση της, επειδή εσείς έχετε γίνει αρκετά πιο απαιτητικοί και απόλυτοι. Μια μικρή ζήλεια μπορεί να σας πιάσει, αλλά ευτυχώς θα είναι ελεγχόμενη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Έχετε ήδη αρχίσει να ξεπερνάτε τις προσδοκίες σας, οι οποίες μεγαλώνουν λόγω της Αφροδίτης που είναι στην Παρθένο. Δεν αρκεί όμως μόνο η εύνοια του πλανήτη για να κινηθείτε με άνεση στην ερωτική σας ζωή. Ακολουθήστε το ρητό «συν Αθηνά και χείρα κίνει» και θα δείτε να γίνονται πολύ καλές αλλαγές στα προσωπικά σας. Επειδή νιώθετε ότι έχει κτυπήσει το καμπανάκι για να κάνετε οικογένεια ή να δημιουργήσετε κάτι πολύ πιο σοβαρό, πείτε αντίο στην μοναξιά και ξεκινήστε να κτίζετε τη δική σας μοίρα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ

ΖΥΓΟΣ

libra

Έχετε αναλάβει τον ρόλο του φροντιστή κι ίσως αυτό να σας κουράζει γιατί είστε άτομα της επικοινωνίας και τώρα νιώθετε καταπίεση, αφού πρέπει να κάνετε πράγματα τα οποία δεν είναι ανάλαφρα και αεράτα. Η σχέση με την οικογένεια μπορεί να σας ζορίσει και να αφαιρέσει τα στοιχεία της συντροφικότητας. Ίσως πρέπει να είσαστε πιο ξεκάθαροι με τον Ιχθύ, ενώ μια μυστική σχέση που σας απασχολεί είναι το οξυγόνο σας. Χρειάζεστε όμως μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, για αυτό κάποια στιγμή θα τα βάλετε όλα στην θέση τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Έχετε τον χρόνο με το μέρος σας, γι' αυτό μην κολλήσετε από φόβο ή αναστολές. Οι ελεύθεροι έχετε μπροστά σας ευκαιρίες να γνωρίσετε ένα άτομο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας, είτε μέσα από τον πολύ κοντινό σας κύκλο είτε μέσα από την οικογένεια. Γενικά, η υποστήριξη από άτομα που είναι για σας πολύ κοντινά θα δώσει λύσεις στο προσωπικό σας αδιέξοδο και θα γίνετε πιο τολμηροί και αποφασιστικοί. Τα συναισθήματά σας είναι πολύ ισχυρά και διαθέσιμα για μια καλή σχέση. Ο Κριός είναι σημαντικό άτομο για σας αλλά θα χρειαστεί να ρισκάρετε για να είστε μαζί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Είναι μάλλον μια πληκτική φαινομενικά εβδομάδα, η οποία όμως θα έχει εκπλήξεις που θα ξεμυτίσουν ξαφνικά από εκεί που δεν περιμένατε. Μια νέα γνωριμία, μη αναμενόμενη, κυρίως από το εξωτερικό ή από επαφή εκεί, θα σας δώσει μια καινούργια γνωριμία. Ο Παρθένος κάνει την ανατροπή του και σας δίνει την εντύπωση ότι δεν ξέρετε τι πρέπει να κάνετε μαζί του. Στο τέλος θα σας παραδοθεί άνευ όρων. Τα πρακτικά θέματα της σχέσης μπορεί να σας μιζεριάζουν αλλά σας δείχνουν το σωστό τρόπο αντιμετώπισης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Είσαστε στην φάση των μεγάλων αποκαλύψεων και κάτι μπορεί να καταλάβετε και για τα δικά σας θέματα. Γιατί αν δεν κινηθείτε πιο δυναμικά, δεν θα μπορέσετε να ξεκολλήσετε από μια τεράστια φούσκα που μπορεί να την κρατάτε εδώ και καιρό. Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης που αλλάζει όλα τα δεδομένα που ανήκουν στο κατεστημένο, και σας βάζει να ψαχτείτε σε πιο βαθιές αλλά αληθινές πηγές. Τα προβλήματα συναισθηματικής έντασης και εξάρτησης που μπορεί να αντιμετωπίζετε σε μια σχέση με έναν Κριό η Ζυγό, σίγουρα θα λυθούν οριστικά μ' ένα μεγάλο "μπάμ", με συνέπεια να γίνουν και ξεκαθαρίσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Προσπαθείτε όσο μπορείτε να κάνετε τα χατίρια των δικών σας ατόμων και ίσως αυτό να σας δημιουργεί μεγαλύτερη διάθεση για συντροφικότητα αλλά και συγχρόνως πίεση. Η διαφορετικότητα αυτή την εποχή είναι ότι έχετε αρχίσει και καταλαβαίνετε ότι έχετε ανάγκη από κάποιον να σας φροντίζει και να σας νοιάζεται και, επιτέλους, έρχεστε πιο κοντά με τα συναισθήματά σας. Για αυτό μην κάνετε πίσω αν σας πιάσουν οι ευαισθησίες σας, που είναι ένα κομμάτι σας πολύ κρυμμένο και ιδιαίτερο. Η σχέση με τον Καρκίνο θα περάσει από δυσκολίες, αλλά αν υπάρχει κατανόηση και από τις δυο πλευρές θα σας ανταμείψει. Ο Λέων και ο Παρθένος επίσης θα είναι πολύ κοντά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Αναπροσαρμόζετε τις αξίες σας και τις φέρνετε πιο κοντά με τις δικές σας ανάγκες. Ο λόγος είναι ότι έχετε μεγαλύτερη αυτογνωσία και ξέρετε με ποιο τρόπο θα διαχειρίζεστε τις σχέσεις σας. Επιπλέον, έχετε εύνοια και υποστήριξη ακόμα και από ένα πρόσωπο που παλιά τα είχατε χαλάσει. Τώρα κατά κάποιον τρόπο δικαιώνεστε και έχετε βαλθεί να φτιάξετε τελείως την προσωπική σας ζωή. Αυτό σας αλλάζει και σας κάνει πιο ανάλαφρους, αλλά και περισσότερο προστατευτικούς με τον εαυτό σας και το άλλο πρόσωπο. Ο Παρθένος μπορεί να είναι το άτομο που θα σας τραβήξει και θα θέλει να βρίσκεται συνέχεια κοντά σας. Ο Καρκίνος επίσης είναι πολύ σημαντικός για σας, γιατί μπορείτε εύκολα να ακολουθείτε τα σκαμπανεβάσματά του.

* Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

* Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

* Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved