Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 22/7 έως και 26/7;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Μπαίνετε σε μια άλλη φάση πιο πρωτόγνωρη. Δεν θα θέλετε πλέον να κερδίσετε τις εντυπώσεις αλλά να δείξετε ένα άλλο πρόσωπο, περισσότερο εθελοντικό και της υπηρεσίας. Ίσως αυτό να σας εμποδίζει να βγάλετε την φλογερή σας φύση αλλά κάπου τελικά κολλάει γιατί με αυτόν τον τρόπο δοκιμάζετε εμπειρικά αν ταιριάζετε με ένα πρόσωπο. Αν από την άλλη επιλέξετε την μοναξιά λόγω της ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένης φύσης σας αυτό το διάστημα ίσως να μην σας κάτσει για πολύ γιατί μέσα από τον εργασιακό σας χώρο ή την καθημερινότητα πιθανόν να γνωρίσετε έναν Παρθένο. Η διαφορετικότητα γενικά σας τραβάει. Να είστε πολύ προσεκτικοί αν σχετίζεστε με Καρκίνο ή Αιγόκερω.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Ξεκινάει μια πολύ καλή περίοδος για σας, αφού θα βρεθείτε σε ένα σημαντικό έργο το οποίο θα σας δημιουργήσει την όρεξη να κάνετε περισσότερες γνωριμίες κάτω από το πρίσμα του ανοίγματος και των νέων επαφών. Γενικά υπάρχει μια σταθερή περίοδος όπου μπορεί να γίνετε κάπως απόλυτοι με τις αρχές σας και τα θέλω σας αλλά αυτό τελικά δεν θα σας περιορίσει γιατί έχετε εξ ορισμού εύνοια, οπότε θα το νιώσετε. Ακόμα και οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες που μπορεί να ζορίζεστε από άλλα θέματα ίσως και υπαρξιακά θα δείτε ότι θα βρείτε λύσεις. Η σχέση με Λιοντάρι μπορεί να γίνει πιεστική αλλά έχει έντονη γοητεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Παρατηρείτε ότι αλλάζουν οι συνθήκες και όλα γίνονται πιο μεταβατικά και ασταθή. Αυτό βέβαια από την μια πλευρά πηγαίνει στην πολυσύνθετη φύση σας αλλά από την άλλη μπορεί να έχετε μια μεγαλύτερη ανησυχία η οποία θα σας δημιουργήσει άγχος ή ένα μικρό στρες. Η σχέση με έναν Παρθένο ή Ιχθύ έχει και την γοητεία της για αυτό δεν θα πρέπει να την αρνείστε, επειδή βλέπετε κάποια πράγματα ότι δεν σας ταιριάζουν. Κάποια σταθερή επικοινωνία με ένα Λιοντάρι που ζει μακριά από εσάς μπορεί να σας δώσει μια νέα θετική γνωριμία. Η συναισθηματική σας ευαισθησία μπορεί να κτυπήσει κόκκινο και κυρίως αν σχετίζεστε με Καρκίνο ή Αιγόκερω. Προσπαθήστε να κρατήσετε λοιπόν τις ισορροπίες γιατί μέσα από αυτό θα μάθετε πολλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Αναγνωρίζετε ότι τώρα περνάτε μια καλή περίοδο γιατί είστε λιγότερο φοβισμένοι και πατάτε γερά στα πόδια σας. Αυτό σας δημιουργεί ασφάλεια και σιγουριά ότι αγαπιέστε και ότι έχετε πέσει στο σωστό πρόσωπο. Ίσως η σκέψη για γάμο να σας έχει συνεπάρει και μερικοί από εσάς έχετε ήδη ξεκινήσει να κάνετε όνειρα για αυτό ή να έχετε κάνει ήδη το όνειρό σας πράξη. Το καλοκαίρι αυτό οι ελεύθεροι θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία η οποία θα σας προσφέρει μια καλή συντροφική σχέση. Επειδή έχετε ήδη καλλιεργήσει μια κατάσταση δεν θα σας φανεί περίεργο να έχετε γρήγορη κατάληξη. Η επαφή με Παρθένο, Σκορπιό και Ιχθύ ευνοείται πάρα πολύ. Μην αφήνετε κάποιες προσωπικές σας φοβίες που είναι κρυμμένες να σας οδηγούν στην απομόνωση.

ΛΕΩΝ

leo

Αναγκαστικά θα ξέρετε από εδώ και πέρα τι θέλετε και αυτό θα βοηθήσει περισσότερο την κρυμμένη σας φύση. Η μυστική επαφή με Καρκίνο ή Αιγόκερω σας έχει συναρπάσει αλλά συγχρόνως σας δημιουργεί και ένταση ή υποχρεώσεις που σας φαίνονται πολύ τυπικές. Μην είστε ανταγωνιστικοί με το άλλο πρόσωπο και προσπαθήστε να περιορίσετε τα πολλά χατίρια και δώρα που γενικά κάνετε λόγω της μεγάλης σας γενναιοδωρίας κι αφήστε την κατάσταση να κυλήσει ι από τον άλλον εξ ίσου το ίδιο με εσάς. Αν γίνει αυτό τότε θα έχετε πετύχει το κέντρο του σκοπού σας που τελικά είναι η ισοτιμία για να είστε ευτυχείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Έχετε πλέον μπει σε μια φάση πολύ καλύτερη από παλιά. Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας από την Τρίτη 23.7 και θα μείνει έως στις 16.8 οπότε θα σας δώσει μεγάλη δύναμη αλλά και τύχη. Κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα απολαύσετε τα καλά του πλανήτη αλλά επειδή θα αυξηθεί το συναίσθημα της αδυναμίας ή της συμπόνιας ίσως να πρέπει προς το παρόν να προσέξετε τις κινήσεις σας, αφού θα χρειαστεί να ξεχωρίσετε την αγάπη από την λύπηση. Η σχέση με Καρκίνο, Ιχθύ και Σκορπιό θα εξελιχτεί σε κάτι πολύ δυνατό. Εσείς χρειάζεται να είστε όσο μπορείτε πιο σταθεροί στην όλη σας στάση αλλά και φιλικοί με όλους και όλα γιατί μπορεί να κάνετε μια γνωριμία με ένα νέο πρόσωπο που θα έχει στην αρχή φιλική χροιά.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ

ΖΥΓΟΣ

libra

Είστε κρυμμένοι πίσω από τις κουρτίνες για μια υπόθεση συναισθηματική που σας απασχολεί η οποία ή δεν έχει δώσει ακόμα σημεία ζωής και εσείς ψάχνετε να βρείτε κάποιες εμφανείς καταστάσεις ή υπάρχει κάτι σε μυστικό επίπεδο που όμως δεν τροφοδοτεί απόλυτα τον ψυχισμό σας γιατί δεν έχει την επικοινωνία και την σπιρτάδα που θέλετε εσείς. Για αυτό αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και μην γίνεστε πολύ εξαρτημένοι από καταστάσεις που μπορεί και να μην σας πηγαίνουν κυρίως με έναν Καρκίνο που είναι ήξεις αφήξεις ή με έναν Ιχθύ ο οποίος μια εμφανίζεται και μια χάνεται. Καλό είναι να κρατήσετε ό, τι έχετε σίγουρο και να μείνετε όσο μπορείτε στο κέντρο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Είστε σε πολύ καλύτερη φάση και αυτό ήδη φαίνεται και από την εμφάνισή σας αλλά και από την διάθεσή σας η οποία έχει βελτιωθεί πάρα πολύ γιατί εσείς οι ίδιοι νιώθετε αισιόδοξοι και δυνατοί. Η επαφή με ένα Λιοντάρι σας δημιουργεί τάση το να είστε αρκετά ανταγωνιστικοί αλλά και ερωτικοί. Είναι σημαντικό εσείς να είστε με μια σχέση η οποία σας δίνει ένταση και πάθος γιατί έτσι λειτουργείτε και αυτό δεν αλλάζει. Εσείς ζείτε όταν υπάρχει κάτι που να σας δημιουργεί μεγάλη ένταση και ίσως κάτι το δραματικό. Οι αμφιβολίες σας δεν θα κρατήσουν για πολύ με έναν Ταύρο γιατί θα σκεπαστεί γρήγορα από κάποιες καλές καταστάσεις που θα προκύψουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Δεν είστε και στα καλύτερά σας, αφού θα πρέπει να γίνετε χαλί θυσίας για το δικό σας πρόσωπο και ίσως να μην προσφέρεται η εποχή για πολύ διασκέδαση και ξεκούραση. Εσείς γενικά είστε τύποι που σας αρέσει η ανεμελιά και η καλοπέραση. Όταν μπουν οι δυσκολίες δεν κάνετε πίσω, απλά μιζεριάζετε και δεν περνάτε καλά. Δεν θέλετε να σας περιορίζουν και αυτό ίσως να συμβεί λόγω των ανειλημμένων υποχρεώσεων του συντρόφου σας. Η δουλειά σας επίσης μπορεί να απαιτεί πολλές ώρες και ίσως μετά να μην έχετε διάθεση να κάνετε και πολλά πράγματα. Όμως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα ξυπνήσετε από έναν ύπνο βαθύ και θα συνειδητοποιήσετε κάποια λάθη που έχουν γίνει και από τις δύο πλευρές. Η αγάπη να θυμάστε αποδεικνύεται πάντα στα δύσκολα. Η σχέση με έναν Λιοντάρι μπορεί να εξελιχτεί σε κάτι πολύ δυνατό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Αναζητάτε την χαμένη συντροφικότητα και ίσως να το κάνετε με έναν απαιτητικό τρόπο. Για αυτό περιορίστε κάπως τα θέλω σας και τον κρατημένο θυμός σας γιατί θα βγουν στην επιφάνεια τα κρυμμένα σας συναισθήματα στα οποία εσείς ίσως να μην δίνατε σημασία παλιά. Τώρα θεωρείτε αναγκαίο να ξέρετε τι θέλετε από μια σχέση γιατί με αυτόν τον τρόπο θα κάνετε κάτι πιο ουσιαστικό και ίσως να προχωρήσετε και σε κάτι πιο σοβαρό. Η επαφή με Παρθένο μπορεί να είναι πλέον πολύ έντονη και αυτό θα σας δώσει μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά. Αν ένα πρόσωπο που σχετίζεται με το παρελθόν σας ξαναγυρίσει, καλό είναι να γίνετε πιο συγκεκριμένοι και σταθεροί απέναντί του. Να προσέχετε την επαφή με τον Κριό γιατί θα υπάρχουν εντάσεις και διαφωνίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Έχετε κάπως προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες χωρίς αυτό να σημαίνει ότι συμφωνείτε αλλά τα πράγματα έρχονται κάπως μοιραία και δεν υπάρχει τρόπος να τα αλλάξετε ή να τους δώσετε άλλη μορφή. Μπορεί να καταλήξετε με ένα πρόσωπο και να βρεθείτε στα σκαλιά της εκκλησίας λόγω ανωτέρας βίας, κάτι που δεν θα το έχετε επιλέξει απόλυτα. Πάντως θα πετύχει η σχέση με ένα Λιοντάρι γιατί θα έχετε μεγαλύτερη συνείδηση και η σχέση σας μπορεί να εξελιχτεί σε κάτι πολύ καλό, αρκεί να γίνετε λίγο πιο προσεκτικοί και με τις ανάγκες του άλλου. Το μοίρασμα μέσα στην δουλειά με έναν Παρθένο θα σας φέρει εμπρός σε μια νέα γνωριμία την οποία μπορεί να μην πολυκαταλάβετε πως θα γίνει. Αντίθετα ο Καρκίνος είναι ένα πρόσωπο που δεν μπορείτε να αποφύγετε εύκολα γιατί μπορεί να είναι μέλος της ζωής σας.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Έχετε ερμηνεύσει κάποια πράγματα για τον σύντροφό σας πολύ θετικά και αυτό βοηθάει στην επιμέρους σχέση σας. Ο λόγος είναι ότι έχετε γίνει περισσότερο ρεαλιστές και ίσως να αντιλαμβάνεστε πιο πολύ τις προσωπικές του ανάγκες. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά γιατί είναι σημαντικό να μοιράζεστε πράγματα και να είστε συντροφικοί. Ένας Παρθένος θα επιδιώξει πολύ την συντροφιά σας. Γενικά η ερωτική σας δύναμη είναι μεγάλη και μερικοί ζείτε και έναν μεγάλο έρωτα. Το θέμα ενός παιδιού μπορεί να έρθει σαν συμπλήρωμα στην καλή σας ζωή. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες μπορεί να δείτε το αληθινό πρόσωπο του συντρόφου σας γιατί υπήρχε πιθανότητα ούτε αυτός να σας ήξερε αλλά ούτε και εσείς. Πάντως δεν θα υπάρξουν μεγάλες εκπλήξεις, αντίθετα μπορεί να έρθετε πιο κοντά.

* Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

* Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

* Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved