Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 15/7 έως και 19/7;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Οι συνθήκες αλλάζουν και θα γίνετε εξ ορισμού ευαίσθητοι και εύθικτοι, ιδίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες. Ασυνείδητα θα προσπαθήσετε να πετύχετε κάτι διαφορετικό, με συνέπεια τα πράγματα να γίνουν πιο δύσκολα. Αν σχετίζεστε με Καρκίνο θα έρθετε πιο κοντά, αλλά μπορεί να σας πιέζει για προσωπική αποκατάσταση. Το θέμα «οικογένεια» θα παίξει αρκετά αυτές τις ημέρες και πρέπει να ανταποκριθείτε, διαφορετικά, ας τραβήξετε άλλο δρόμο. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες θα ζήσετε κάτι πολύ καλό στα ερωτικά και ίσως να επιβεβαιωθείτε μέσα από την αγάπη ενός Λιονταριού η Υδροχόου.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Έχετε ήδη αποφασίσει να κρατήσετε μια σταθερή πορεία και να μην ανακατεύστε με θέματα του παρελθόντος που σας βγάζουν έξω από την σχέση σας. Μερικοί, που μπορεί να περνάτε κρίση, θα διαπιστώσετε μόνοι σας ότι τίποτε δεν γίνεται, αν εσείς δεν βάλετε το χεράκι σας. Για αυτό καλύτερα είναι να προσπαθήσετε πρώτα να εξυγιάνετε την σχέση από την δική σας πλευρά. Οι ελεύθεροι έχετε ήδη ανοιχτεί και κάνετε νέες γνωριμίες, ακόμα και μέσα από μια πολύ συναισθηματική επικοινωνία. Ο Καρκίνος σας στηρίζει και επικοινωνεί πιο εύκολα μαζί σας. Ίσως ένα ταξίδι να φέρει μια γνωριμία που θα αλλάξει τα δεδομένα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Εντοπίζετε κάποιες δικές σας επιθυμίες που πιθανόν να μην είχατε εκφράσει άλλες φορές. Μπορεί να γίνετε περισσότερο παραπονιάρηδες, ίσως και ευαίσθητοι. Για αυτό θέλετε να σας φέρονται με το γάντι και μπορεί να μην είστε τόσο ανοικτοί επικοινωνιακά. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα απολαύσετε τον θαυμασμό κάποιων ατόμων, τα οποία θα σας δείξουν πιο εύκολα την αγάπη και τα συναισθήματά τους. Αν σας ενδιαφέρει ένα Λιοντάρι θα είναι πιο εύκολο να σας προσεγγίσει, γιατί εσείς θα του φαίνεστε κάτι πολύ ξεχωριστό και, πολύ γρήγορα ίσως ξεκινήσει κάτι μεταξύ σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Είστε σε φάση δράσης και μεγαλύτερης αυτοπροβολής. Αυτό θα σας τονώσει και επιτέλους θα σας αφήσει να εκφράσετε ακόμα και πρωτογενή συναισθήματα. Ίσως θελήσετε να σχετιστείτε περισσότερο με τον τύπο και όχι με την ουσία, αλλά αυτό δεν θα διευκολύνει τον αυθορμητισμό σας. Οι φιλοδοξίες ή οι επιδιώξεις σας θα είναι πλέον επικεντρωμένες στο να κάνετε κάτι σωστό, για αυτό θα είστε πάρα πολύ ποιοτικοί. Χρειάζεται, πάντως, να είστε ο εαυτός σας και να φροντίσετε για το μέλλον σας. Μερικές φορές έχετε μεγάλη μεταβλητότητα και δεν καταλήγετε πουθενά. Για αυτό, ίσως να έχει έρθει η ώρα που θα είστε πιο εύκολα κατακτητές αλλά θα έχετε και μεγαλύτερη ανάγκη να μην είστε μόνοι.

ΛΕΩΝ

leo

Είναι η τελευταία εβδομάδα που η Αφροδίτη σας δίνει την λάμψη της και, παράλληλα, σας βοηθάει να εξευμενίσετε κάποιες δύσκολες καταστάσεις. Αν θέλετε όμως να είστε συντροφευμένοι και να περνάτε καλά, το μυστικό είναι να γίνετε περισσότερο θετικοί και να μην περιμένετε να δράσει ο άλλος για να ανοιχτείτε εσείς. Γιατί μερικές φορές, αν δεν βρείτε την ανταπόκριση που εσείς θέλετε, χάνετε ακόμα και κάτι πολύ καλό. Ίσως μια μυστική σχέση να σας απασχολήσει περισσότερο από ποτέ. Ένας Αιγόκερως μπορεί να είναι το πρωταγωνιστικό πρόσωπο στη ζωή σας, αλλά λόγω κοινωνικών συνθηκών να μην το δείξετε καθόλου. Την ποιότητα που αναζητάτε μπορεί να την βρείτε στο πρόσωπο ενός μεγαλύτερου ατόμου, που ίσως να είναι Σκορπιός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Επειδή ανοίγεστε συνέχεια, όλο και κάτι καλύτερο γίνεται. Είναι ίσως καλύτερα να γνωριστείτε με ένα πρόσωπο σε φιλικό επίπεδο και μετά να προχωρήσετε σε κάτι πιο προσωπικό. Γιατί μερικές φορές νιώθετε καλύτερα, αν έχει δημιουργηθεί πρώτα μια σχέση σε ανθρώπινο επίπεδο. Εμπιστεύεστε πρώτα και σχετίζεστε μετά. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες μπορεί να ζείτε έναν έρωτα πολύ μαγικό, που ενέχει όμως και το στοιχείο της ψευδαίσθησης, γιατί βλέπετε το άλλο πρόσωπο μέσα από τα δικά σας ροζ γυαλιά. Ένας Υδροχόος πολύ δυναμικός και πρωτοποριακός θα σας συγκινήσει με το ιδιαίτερο στυλ του.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ

ΖΥΓΟΣ

libra

Έχετε αναλάβει κάποια χρέη μέσα στην σχέση σας που ίσως να μην σας εκφράζουν και πολύ. Το πιο σημαντικό είναι οι ευαισθησίες που θα αποκτήσετε και σίγουρα θα επηρεάσουν την προσωπική σας σχέση. Ίσως να βγάλετε κάποια παράπονα που θα φανούν στους άλλους υπερβολικά, αλλά έτσι νιώθετε και πρέπει να το εκφράσετε. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα δεχτείτε μεγάλη πίεση από έναν Αιγόκερω και για να μπορέσετε να τα βρείτε, ίσως θα πρέπει να γίνετε πιο παραδοσιακοί. Είναι σημαντικό το πώς θα χειριστείτε τις καταστάσεις, γιατί μπορεί να καθοριστεί το μέλλον σας από την τωρινή στάση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Έχετε αφυπνιστεί και αναζητάτε τουλάχιστον να περνάτε καλά. Η διαφορά είναι ότι προστατεύετε κυρίως τον εαυτό σας και, με αυτόν το γνώμονα, κάνετε καλύτερες επιλογές. Η σχέση με έναν Καρκίνο θα διαφοροποιηθεί και ίσως να νιώσετε κάπως καλύτερα, γιατί θα πείτε με μεγαλύτερη ευκολία τα εσώψυχά σας. Η γνωριμία με ένα άτομο από το εξωτερικό θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα και η συγκρατημένη σας φύση θα εκφραστεί πιο εύκολα. Ο Κριός, που μπορεί να είναι ένα νεώτερο άτομο, σας βάζει να κάνετε υπέρβαση και συγχρόνως σας δραστηριοποιεί να σκέφτεστε πιο πρωτοποριακά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Έχετε αναλάβει μεγάλη δράση και ίσως αυτό δημιουργήσει μια απόσταση από την προσωπική σας σχέση. Ενώ θα θέλατε πολύ να είστε διακοπές και να έχετε άνεση και ελευθερία, το σίγουρο είναι ότι είστε εν μέσω πολλών υποχρεώσεων, κυρίως οικογενειακών. Αυτό σίγουρα μειώνει την απόδοσή σας και γενικά δεν σας αφήνει να είστε χαλαροί. Παρόλα αυτά, μέσα από ένα πολύ γνώριμο κύκλο ίσως ξεκινήσει μια νέα γνωριμία, αρχικά με πολύ άνεση, αφού θα μοιράζεστε με χιούμορ αυτά που σας συμβαίνουν. Μέσα από αυτή την προσέγγιση, μπορεί να δεθείτε ξαφνικά και να κάνετε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση μ' έναν Καρκίνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Αναγνωρίζετε περισσότερο τις ανάγκες του άλλου ατόμου που είναι δίπλα σας, αλλά ίσως νιώθετε την ανάγκη να γίνετε περισσότερο κολλητοί και να είστε ένα στόμα-μια φωνή. Αυτό βέβαια εμπεριέχει και κάποιον περίεργο αντίκτυπο, να δώσετε δηλαδή όλη σας την ενέργεια στο άλλο πρόσωπο, με κίνδυνο να χάσετε την ατομικότητά σας. Βέβαια θα έχετε υποστήριξη, αλλά αυτό ίσως να μην σας εκφράζει απόλυτα. Ευαισθησίες και θέματα εξάρτησης είναι ένα αυτά που κυρίως θα σας κουράσουν. Προσέξτε την αντιπαλότητα και τον ανταγωνισμό. Δεν έχετε λόγο να μπείτε σε αντιπαράθεση, κυρίως με Κριό η Ζυγό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Έχετε ήδη αντιληφθεί ότι χρειάζεστε μεγαλύτερη δύναμη για να ξεπεράσετε κάποιες συναισθηματικές ευαισθησίες, που ναι μεν σας βγάζουν το ανθρώπινο πρόσωπο προς τα έξω, αλλά μπορεί να σας στερούν τον αέρα της επικοινωνίας και της επαφής. Μην διακόψετε την επαφή σας με ένα πρόσωπο από την δουλειά, γιατί μπορεί να ενδιαφέρεται για σας και εσείς να το πληγώσετε – κυρίως αν είναι Καρκίνος. Επειδή θα δυσκολευτείτε να συμβιβαστείτε, ίσως να δείξετε ψυχρότητα ή ακόμα και θυμό. Πάντως η σχέση σας με τον Σκορπιό θα γίνει πολύ καλύτερη.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Έχετε πάρει τις σωστές αποστάσεις και βγάζετε με το δικό σας τρόπο συναίσθημα, για αυτό έχετε γαλήνη και μπορείτε να διαχειρίζεστε ακόμα και τις πιο δύσκολες σχέσεις, τώρα που υπάρχει μια καλή ευκαιρία. Κάντε τις ανάλογες επαφές και κατά κάποιο τρόπο επενδύστε στον εαυτό σας – κυρίως οι ελεύθεροι και μόνοι. Βέβαια, εσείς δεν είστε σχεδόν ποτέ μόνοι, εκτός αν το έχετε αποφασίσει από πεποίθηση. Διαφορετικά, είστε τα άτομα που πάντα συντροφεύεστε γιατί έχετε γλυκύτητα και καλοσύνη. Η εβδομάδα αυτή έχει έντονο ερωτισμό αλλά και δημιουργία και, επειδή θα βγαίνετε πιο εύκολα έξω, θα ανανεωθείτε και θα νιώσετε αισιόδοξοι.

* Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

* Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

* Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved