Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 1/7 έως και 5/7;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Οι πλανητικές επιταγές σάς δίνουν καινούργιες ευκαιρίες για να σταθεροποιήσετε τα κεκτημένα η να κερδίσετε μια νέα σχέση. Είναι όμως σημαντικό από εδώ και πέρα να ωριμάσετε, γιατί τότε θα καταλάβετε τις πραγματικές σας ανάγκες. Από την άλλη ο Άρης πριμοδοτεί την δράση σας και κυρίως των γεννημένων το τρίτο δεκαήμερο. Πιο εύκολα πλέον θα εκφράζετε τις κινήσεις σας. Ίσως παρουσιαστεί η ευκαιρία να κάνετε μια επιστροφή σε μια παλιά σας σχέση που μπορεί να είναι Καρκίνος. Στην αρχή μπορεί να ξεκινήσετε με συζητήσεις που αφήσατε στην μέση.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Έχετε ανάγκη αναγνώρισης και θα ασκήσετε πίεση για να εισπράξετε συναισθήματα που θα εκδηλώνουν λατρεία προς το πρόσωπό σας. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες ίσως να ανεβάσετε τον πήχη υπερβολικά ψηλά και να απορρίψετε από το σύστημα ιδεών σας τις εκδηλώσεις ενός ατόμου απέναντί σας. Δυσκολίες που θα προκύψουν με Λιοντάρι, Σκορπιό η Υδροχόο θα λυθούν πιο εύκολα αυτή τη φορά, αρκεί να κάνετε υπομονή και να μην βγάζετε άμεσα συμπεράσματα. Ένα μεγαλύτερο άτομο ίσως να σας συγκινήσει αλλά εσείς μέσα στο μυαλό σας θα θεωρήσετε τη σχέση σας αδύνατη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Είστε αρκετά ευαίσθητοι και ίσως η λογική σας αυτό το διάστημα να μην σας καλύπτει. Το καλό είναι ότι θα έχετε μια ευκολία να γνωρίσετε ένα καινούργιο άτομο η να βελτιώσετε τη σχέση σας με τον καλύτερο τρόπο. Ο Αιγόκερως ζητάει από εσάς μεγαλύτερη συναισθηματική προσέγγιση. Και τελικά ίσως να το καταφέρετε αυτό τον καιρό. Το Λιοντάρι ή ο Υδροχόος είναι τα άτομα που ταιριάζετε πάρα πολύ. Η αλλαγή που επέρχεται πάνω σας μέσω ενός Σκορπιού είναι αργή και ίσως να σας ωριμάσει απότομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Έχετε πάρει αποφάσεις να εκφράζεστε πιο εύκολα και να λέτε τα πράγματα όπως εσείς τα νιώθετε. Μπορεί βέβαια με τον Ανάδρομο Ερμή, κυρίως οι γεννημένοι προς το τέλος του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου, να θέλετε να παραμείνετε για λίγο στη σιωπή. Με αυτό τον τρόπο θα εκδηλώσετε την ανάγκη να σας καταλάβουν οι άλλοι, όσο παράξενοι και αν είστε. Οι συναισθηματικές σας απαιτήσεις μπορεί να συνδυαστούν και με πρακτικές. Έτσι, ίσως διεκδικήσετε την απόλυτη αφοσίωση στο πρόσωπο σας ή ακόμα και προσφορές σε επίπεδο δώρων και οικονομικών διευκολύνσεων. Καλό είναι να μην είστε κτητικοί γιατί θα γίνετε υπερβολικοί. Ο Υδροχόος είναι στα άμεσα ενδιαφέροντά σας.

ΛΕΩΝ

leo

Με την Αφροδίτη είναι στο ζώδιο σας έχετε την τιμητική σας γιατί σας κάνει να λάμπετε. Βέβαια, θα είστε υπερβολικοί σε πολλά θέματα και ίσως να μην μπορέσετε να συγκρατήσετε τα αισθήματά σας προς ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μόλις ημέρες μπορεί να έχετε ένα κράτημα από μια κατάσταση του παρελθόντος και ίσως να μην μπορείτε να απολαύσετε την νέα ενέργεια της Αφροδίτης. Αλλά ευτυχώς θα ξεμπλοκάρετε γρήγορα, αρκεί να αφήσετε τον Σκορπιό που μπορεί να σας ενοχλεί, να κάνει τη δουλειά του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Είστε κατά κάποιο τρόπο κάπως κλεισμένοι στον εαυτό σας και μπορεί να κοιτάτε μέσα από την κλειδαρότρυπα μια σχέση που ίσως σας φαίνεται ουτοπική. Για αυτό αν σχετίζεστε με έναν Υδροχόο μπορεί να βρεθείτε ξαφνικά σε φάση άμυνας και όχι στη φάση που θα επιθυμούσατε. Από την άλλη, είστε πολύ μπερδεμένοι μ' ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι Δίδυμος, και ίσως η παρέμβαση του σε κάποια προσωπικά θέματα να σας πιέσει παραπάνω από το κανονικό. Βέβαια μπορεί να συμβαίνουν όλα αυτά, αλλά μέσα σας νιώθετε αισιόδοξοι και ανοικτοί σε νέες ευκαιρίες.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ

ΖΥΓΟΣ

libra

Βάζετε την σφραγίδα σας μέσα σε μια σχέση, η οποία αρχικά μπορεί να έχει και φιλική χροιά. Μη νομίζετε πάντως ότι θα κρατήσει πολύ γιατί αυτό δεν είναι του χαρακτήρα σας. Εσείς θέλετε να είστε επίκεντρο και να σας θαυμάζουν. Αποφύγετε να δέχεστε κολακείες γιατί θα χάσετε την σωστή ερμηνεία των πραγμάτων. Είναι πολύ σημαντικό να αντιληφθείτε την πραγματικότητα σας και ένας Κριός ίσως σας κάνει υπερβολικά ρεαλιστές. Οι υποθέσεις της οικογένειας θα σας υποχρεώσουν να κάνετε υποχωρήσεις και συναισθηματικούς συμβιβασμούς οι οποίοι όμως δεν σας βαραίνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Αντιλαμβάνεστε ότι μπήκατε σε μια περίοδο ανταγωνισμού και ίσως να δείξετε ένα άλλο πρόσωπο που θα σας κάνει να φανείτε και να λάμψετε, μέσα όμως από πίεση και πιθανή ματαιοδοξία. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να βάλετε κάποια υπερβολικά όρια τα οποία θα σας κάνουν να χάσετε την ουσία του έρωτα. Το καθήκον μπορεί να παίξει μεγαλύτερο ρόλο μέσα σε μια σχέση και ίσως σας απομακρύνει από τον αληθινό έρωτα. Το Λιοντάρι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή σας. Πάντως, όσο είσαστε φλογεροί θα διαπιστώνετε ότι ο έρωτας είναι στο κατώφλι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Ξεκινάει μια καλή περίοδος για σας, η οποία θα σας χαρίσει ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον από κάποιο σημαντικό πρόσωπο που μπορεί να είναι και Λιοντάρι. Για αυτό αφήστε το παρελθόν που πιθανόν σας ταλαιπώρησε και κοιτάξτε μπροστά. Η ζωή αυτό ζητάει από εσάς. Να αφήσετε πίσω σας τα κακώς κείμενα, να γευτείτε το «εδώ και τώρα» και τελικά με οδηγό αυτή τη νοοτροπία θα περάσετε καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Αντιλαμβάνεστε την αξία της οικογένειας και ίσως κάνετε κινήσεις ασυνείδητες για να περάσετε πλέον σε φάση δημιουργίας με μια σχέση που ήδη έχετε. Όσοι είστε ήδη μέσα σε γάμο θα προσπαθήσετε να διορθώσετε η να αποδεχτείτε κάποια πράγματα τα οποία δεν σας αρέσουν. Από την άλλη, οι ελεύθεροι ίσως να πιέζεστε πάρα πολύ πλέον προκειμένου να ξεκινήσετε κάτι που θα σας φέρει στην τελική ευθεία μ' ένα πρόσωπο. Το πιο σημαντικό είναι να χαλαρώσετε και να πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας. Αυτό είναι το κλειδί της προσωπικής σας ευτυχίας: η πίστη στον εαυτό σας. Αν το κάνετε αυτό τότε όλα θα ανοίξουν με ένα μαγικό τρόπο και το κλειδί θα βρει την σωστή κλειδαριά. Πάντως, ο Καρκίνος μπορεί να μπει ξαφνικά στην ζωή σας και να ανατρέψει κάποια σταθερά δεδομένα με στόχο τη συντροφικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Είστε στα πάνω σας, αφού θα καταλάβετε πιο βαθιά το νόημα της συντροφικότητας και μερικοί από εσάς και της συμβίωσης. Πολλοί θα εκτιμήσουν την ύπαρξή σας και θα έχετε στενό μαρκάρισμα από αρκετά πρόσωπα. Κυρίως αν είστε περισσότερο κοινωνικοί, θα γνωρίσετε νέα πρόσωπα τα οποία θα σας κάνουν εύκολα «κλικ». Μια παλιά σχέση, που μπορεί με δική σας πρωτοβουλία να επιστρέψει στο προσκήνιο, θα χρειαστεί ουσιαστική δουλειά για να πετύχει η συνταγή. Αλλά, αν είστε αρκετά συνειδητοί, τότε θα γίνουν θαύματα. Μην επαναφέρετε συζητήσεις που πονάνε η έχουν να κάνουν με αυστηρή κριτική, γιατί αυτό γενικά δεν εξυπηρετεί πουθενά και κανέναν.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Μερικοί από εσάς είσαστε σε φάση ψαξίματος, γιατί νιώθετε ότι κάτι καλύτερο μπορεί να σας περιμένει. Οι ήδη δεσμευμένοι ίσως να περιμένετε από εδώ και πέρα περισσότερες αποδείξεις της αγάπης του άλλου και, αν δεν τις έχετε, αυτό θα σας μπλοκάρει. Επειδή θα διαπιστώσετε ότι δεν θα είστε στο επίκεντρο, θα το απαιτήσετε με κάποιο τρόπο. Προσέξτε τους λεπτούς χειρισμούς για να γεφυρώσετε κάποιες αποστάσεις με ένα πρόσωπο. Μέσα στον εργασιακό σας χώρο μπορεί να ξεκινήσει ένα ειδύλλιο, το οποίο στην αρχή ίσως σας φαίνεται βουνό, γιατί η προσέγγιση του άλλου προσώπου δεν είναι εύκολη ούτε τελείως αυθόρμητη. Επειδή, όμως, σας αρέσει πάρα πολύ, ίσως να παραβλέψετε κάποια περίεργη συμπεριφορά. Δίδυμος, Λιοντάρι, Σκορπιός και Υδροχόος έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να σας δείξουν τον ενδιαφέρον τους.

* Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

* Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

* Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved