Η μεγαλοπρεπής Αφροδίτη στον Λέοντα και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Δοτική, φλογερή και ρομαντική θα αποζημιώσει όσους μπορούν να την ακολουθήσουν.

Η μεγαλοπρεπής Αφροδίτη στον Λέοντα και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Από τις 27.6 το βράδυ και μέχρι στις 22.7 η Αφροδίτη και πάλι αλλάζει περιοχή και μπαίνει πλέον στο ζώδιο του Λέοντα και στην πιο λαμπερή της φάση. Θα αφήσει πίσω της το συντηρητικό προφίλ του Καρκίνου και την τάση για συναισθηματικές υπερβολές και θα δημιουργήσει μια μεγαλόπρεπη εμφάνιση και συμπεριφορά. Δοτική, φλογερή και ρομαντική θα αποζημιώσει όσους μπορούν να την ακολουθήσουν.

Πρωτίστως θα ευεργετήσει τα Λιοντάρια και θα τους προσθέσει κάτι από την λαμπερή ενέργεια που αυτή την εποχή κινδυνεύουν να χάσουν λόγω των πολλών στριμωγμάτων που έχουν υποστεί. Επίσης θα φροντίσει δεόντως τους Κριούς, Δίδυμους, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους. Η Αφροδίτη όπως και ο Δίας δεν θεωρούνται κακεργέτες πλανήτες, οπότε με τον τρόπο τους δεν δημιουργούν ακόμα και στα ασύμβατα ζώδια ή τα δύσκολα ως προς την ζωδιακή θέση κακοτυχίες. Απλά δημιουργούν υπερβολές που άπτονται στην ψυχολογία του κάθε ατόμου πως διαχειρίζεται τις καταστάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Σίγουρα θα ευεργετηθείτε από την νέα παρουσία της Αφροδίτης γιατί θα είστε περισσότερο ρομαντικοί και γενικά παιχνιδιάρηδες ή ερωτικοί με την καλή έννοια. Μπορεί να αναζητήσετε να βρείτε το άλλο σας μισό γιατί θα σας βγουν στην επιφάνεια στοιχεία αιώνιας πίστης και υπομονής. Ίσως να γίνετε πιο σταθεροί και δημιουργικοί σε θέματα που έχετε ξεκινήσει και δεν τα έχετε ολοκληρώσει. Η ζωή σας γενικά θα γίνει πιο όμορφη και η εμφάνισή σας θα σας ενδιαφέρει πολύ περισσότερο από ό, τι παλιά. Το ρίσκο θα είναι πιο εύκολο σε θέματα δουλειάς. Τα οικονομικά σας έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να διορθωθούν με έναν πιο εύκολο τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε από αυτούς που θα κάνετε κάποιες υπερβολές. Ίσως να αγαπήσετε ένα πρόσωπο με ένα πλατωνικό τρόπο και τελικά να μην υπάρχει η ανταπόκριση που θέλετε κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες. Θα έχετε μεγάλη διάθεση να φτιάξετε το σπίτι σας και μπορεί να θέλετε να το στολίσετε με ιδιαίτερη φροντίδα. Η επικοινωνία με έναν Λέοντα θα σας ενθουσιάσει αλλά στην αρχή θα υπάρχει μια διστακτικότητα. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να μην ανακατέψετε οικονομικά με σχέση. Επίσης ένας Υδροχόος θα σας κλείσει το μάτι και ίσως να βρεθείτε ξαφνικά πολύ κοντά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ενδιαφέρον σας θα γίνει πιο σταθερό για ένα πρόσωπο με το οποίο θα μπορείτε να επικοινωνείτε με έναν ρομαντικό τρόπο. Σίγουρα θα αναπτυχθεί περισσότερο το ενδιαφέρον σας για τις τέχνες και θα θέλετε να φανείτε μέσα από ένα έργο σας ή μια προσωπική σας εμφάνιση. Μια νέα γνωριμία από το εξωτερικό ή πάνω σε ένα ταξίδι θα σας εντυπωσιάσει ξαφνικά και μπορεί να γνωρίσετε έναν Λέοντα ή έναν Υδροχόο. Τα όμορφα λόγια σας ενδυναμώνουν και θα τα χρησιμοποιήσετε αρκετά στην επικοινωνία σας. Ένα καλό συμβόλαιο μπορεί να κλειστεί άμεσα και να ευεργετηθείτε οικονομικά από αυτό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα γίνετε αρκετά υλιστές και ίσως και σπάταλοι. Μπορεί να θέλετε να φανείτε μέσα σε μια κοινωνική εκδήλωση και να ξεκινήσετε να κάνετε υπερβολές ή στο ντύσιμο ή στις γενικές επιλογές των αγορών σας. Μπορεί να βγάλετε χρήματα ή να κερδίσετε μια κληρονομιά αν όλα τα υπόλοιπα στοιχεία συνηγορούν στο ωροσκόπιο σας. Γενικά θα γίνετε πιο απαιτητικοί και διεκδικητικοί σε όλες σας τις προσωπικές σχέσεις και ίσως να βγάλετε και ένα μεγαλύτερο προσωπικό εγωισμό. Η ανάγκη σας να είστε το επίκεντρο μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος κινήσεις κυρίως αν σχετίζεστε με Υδροχόο.

ΛΕΩΝ

Θα έχετε μεγαλύτερη λάμψη από παλιά και θα φανεί περισσότερο η ομορφιά σας σε συνδυασμό με μια καλή τύχη. Είναι πολύ σημαντικό να αντιληφθείτε και αυτό το προσωπικό κομμάτι του εαυτού σας από μια άλλη πλευρά γιατί με αυτόν τον τρόπο θα νιώσετε μεγαλύτερη σιγουριά. Η εκτίμηση που θα έχετε προς το πρόσωπό σας θα σας βοηθήσει να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις για την επαγγελματική σας πορεία. Αν είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να νιώσετε ότι θα χρειαστεί να βάλετε φρένο σε μια κακιά συνήθεια. Η σχέση με τον Σκορπιό θα περάσει σε άλλη φάση όπου θα εκτιμηθούν περισσότερο κάποια πράγματα. Αποφύγετε όσο μπορείτε την φράση «εγώ πρώτα».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα γίνετε αρκετά συμπονετικοί και πιο δοτικοί σε άτομα που σας έχουν ανάγκη γιατί θα κρίνετε σκόπιμο και αναγκαίο μέσα από αυτή σας την συμπεριφορά να δείξετε τα αγνά σας συναισθήματα. Ένας κρυφός πόθος μπορεί να αναπτυχθεί προς ένα άτομο και ίσως μια παλιά ιστορία με έναν Υδροχόο να σας αναστατώσει. Χρειάζεται να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να έχετε διάκριση κυρίως αν αγαπάτε ένα πρόσωπο που δεν είναι ελεύθερο. Ένα εμπόδιο που μπορεί να μπει μεταξύ εσάς και ενός Σκορπιού θα λυθεί εύκολα αν αφήσετε στην άκρη τον εγωισμό σας και τις πολύ προσωπικές σας πεποιθήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Είναι μια πολύ καλή περίοδος για σας αφού θα έχετε ποικιλία φίλων και σίγουρα θα εκτιμηθείτε πολύ περισσότερο από ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει άμεσα. Σίγουρα θα φανείτε με τον τρόπο που θα προβληθείτε ή θα δείξετε τα συναισθήματά σας τα οποία θα είναι σταθερά και θα εμπνέουν σιγουριά. Θα έχετε μεγάλη επιτυχία αν δουλέψετε μέσα σε ομάδες και ίσως να έρθει μια ξαφνική αλλαγή σε ερωτικό επίπεδο. Μπορεί ξαφνικά ένα πρόσωπο που είναι φίλος σας να μετατραπεί σε ερωτικό αντικείμενο του πόθου. Η επαφή με τον Κριό θα σταθεροποιηθεί πιο εύκολα. Τα οικονομικά σας μπορεί μέσω μιας ομαδικής συνεργασίας να βελτιωθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σίγουρα θα έχετε ανάγκη να φανείτε με ένα πιο προσωπικό τρόπο και κυρίως μέσα στην δουλειά σας. Επειδή θα πρέπει να ξεχωρίσετε και οι φιλοδοξίες σας θα είναι πολύ υψηλές. Ίσως να ζοριστείτε να φέρετε τα πράγματα με τα δικά σας μέτρα. Μπορεί να μην μπορείτε να κατεβάσετε τον πήχη και εκεί να είναι το σημείο τριβής. Η έλλειψη συνεργασίας και κατανόησης θα σας δυσκολέψει αλλά από την άλλη θα δημιουργήσετε μέσα από την πίεση. Θα αποκτήσετε πάντως κάποια οφέλη μέσα από σκληρή δουλειά και σε συνδυασμό με άλλα πλανητικά στοιχεία μπορεί να κερδίσετε χρήματα. Η ερωτική σας ζωή θα είναι πολύ πλούσια και θα έχετε εκδηλώσεις λατρείας από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο αρκεί να μην είστε εγωιστές και τα θέλετε όλα δικά σας. Θα υπάρχει μια γενική δυσκολία στο να βρείτε κάτι καινούργιο γιατί μπορεί να επανέρθετε ή να εμμένετε σε μια παλιά κατάσταση που δεν σας κάνει και πολύ καλό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε γενικά αρκετά ευνοούμενοι από την νέα κατάσταση γιατί σταθεροποιείτε μια νέα γνωριμία που έχετε ήδη ξεκινήσει ανταλλάσοντας λόγια αγάπης και αιώνιας πίστης. Από την άλλη βλέπετε ότι κάτι αλλάζει ως προς τις πίστη σας σε ένα συγκεκριμένο σχέδιο κυρίως επαγγελματικό. Είστε και εσείς πολύ αποφασισμένοι πάντως να επιτύχετε και κυρίως να αναβαθμίσετε την ζωή σας ποιοτικά. Μπορεί να σας παρουσιαστεί μια ευκαιρία για ταξίδι στο εξωτερικό. Η μελέτη συγκεκριμένων θεμάτων θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα και θα κερδίσετε αν συνηγορούν και άλλες όψεις σε ένα νομικό θέμα. Η κυριαρχία ενός Λιονταριού στην ζωή σας θα είναι καθολική. Επίσης θα βελτιωθούν οι σχέσεις σας με Κριό, Ζυγό και Υδροχόο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα εκδηλώσετε δείγματα αισθησιασμού και πιθανόν να έχετε ανάγκη να ικανοποιήσετε περισσότερο τις αισθήσεις σας. Μέσα από κεριά, ρομαντικό περιβάλλον θα θέλετε να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα γύρω σας αισθησιακή και γεμάτη από πράγματα που διεγείρουν το σεξουαλικό σας κομμάτι. Μπορεί να έχετε οφέλη μέσα από ένα συνέταιρο. Ίσως να έχετε την υποστήριξη κάποιων ατόμων που νιώθετε μεταξύ σας μια ασυμβατότητα. Και για να πάρετε την στήριξη θα πρέπει να βρεθείτε με τα νερά τους. Ίσως να έχετε έλλειψη πειθαρχίας και να κάνετε υπερβολές σε πράγματα που έχουν χλιδή και αισθησιασμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι τραυματισμένες σας σχέσεις κατά κάποιο τρόπο θα διορθωθούν. Η κίνηση που θα κάνετε έναντι των άλλων θα σας δώσει ένα προβάδισμα. Σίγουρα θα έχετε την στήριξη και την εύνοια των γύρω σας σε συνεργασίες αλλά και σε μια στενή σχέση γιατί θα ανοίξτε τα χαρτιά σας και θα γίνετε περισσότερο μεγαλόψυχοι και δοτικοί. Η σχέση με ένα Λιοντάρι θα βελτιωθεί αρκετά αφού θα γίνουν εκμυστηρεύσεις και από τις δυο πλευρές με πιο εύκολο τρόπο. Να είστε προσεκτικοί στις οικονομικές σας συναλλαγές γιατί μπορεί μια κατάσταση από το παρελθόν να σας χαλάσει όλη την καλή ατμόσφαιρα. Πάντως είναι η εποχή που κάνετε ανακωχή σε όλα τα θέματα και αυτό κατά κάποιο τρόπο σας βοηθάει σε όλες σας τις προσωπικές σχέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα έχετε διάθεση να εξυπηρετήσετε όλον τον κόσμο γιατί θα νιώσετε ξαφνικά να ανοίγεστε προς καινούργια μονοπάτια. Η σιγουριά που θα αντλήσετε από την συμπεριφορά σας θα σας δώσει πολλά οφέλη. Μέσα στην καθημερινότητά σας και κυρίως στον χώρο της δουλειάς σας θα υπάρξει ένα πρόσωπο που θα σας δημιουργήσει ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, οπότε θα έρθετε πιο κοντά παρόλο που νιώθετε ότι δεν ταυτίζεστε απόλυτα. Είναι σημαντικό να βοηθήσετε με τον δικό σας τρόπο στην βελτίωση της προσωπική σας εμφάνισης αλλά και την ποιότητα της υγείας σας. Μερικές φορές τα παραμελείτε όλα και τώρα ίσως να νιώσετε την ανάγκη αναβάθμισης. Αποφύγετε την πολύ ζάχαρη και το άμυλο και προσπαθήστε να έχετε μια ισορροπημένη διατροφή.

*Αν θέλετε να βρείτε τη θέση και τις όψεις της Αφροδίτης σας, πατήστε εδώ

~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved