Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 24/6 έως και 28/6;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Εκ των πραγμάτων θα χαμηλώσουν οι τόνοι. Το πλανητικό σύστημα σας παραπέμπει σε άλλου είδους εμπειρία, ίσως περισσότερο αισθαντική και συναισθηματική. Σίγουρα θα έχετε και πάλι δράση, αλλά θα χρειαστεί να εξετάσετε άλλες πτυχές του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Θα συνεργαστείτε για να συζήσετε ή να κάνετε πράγματα από κοινού ή ακόμα και οικογένεια. Οι νέες σας επιλογές θα είναι άτομα που θα μπορούν να εκπληρώσουν τις καινούργιες σας ανάγκες και ίσως να επιλέγετε πιο εύκολα έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω. Η ήδη υπάρχουσα σχέση σας θα περάσει σε άλλη φάση και αναγκαστικά θα χρειαστείτε να είστε όσο μπορείτε πιο προστατευτικοί, κρατώντας τις ευαισθησίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Είναι μια περίοδος πολύ έντονη για σας, αλλά θετικά φορτισμένη, αφού θα προσγειωθείτε σε μαλακό έδαφος και θα κυριαρχήσετε πάνω σε αυτό. Οι αντιπαλότητες θα ηρεμήσουν και γενικά θα μπορέσετε πιο εύκολα να επιβληθείτε ακόμα και σ' ένα κομμάτι του παρελθόντος που ίσως σας πονάει. Η διάθεση για κατανόηση των συναισθημάτων θα αυξηθεί και θα είστε πιο αισθαντικοί. Χρειάζεται μόνο να προσέξετε από τις 25 έως τις 27, γιατί εκεί μπορεί να είστε πολύ απόμακροι ή να πηγαίνετε κόντρα σε όλα. Κυρίως αν σχετίζεστε με Λιοντάρι ή Υδροχόο. Γενικά όμως, έχει αλλάξει το τοπίο και η παλέτα με τα χρώματα που έχετε στα χέρια σας και τα συναισθήματά σας είναι περισσότερη απαλά. Γνωριμία με Καρκίνο, Παρθένο και Ιχθύ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Ο Άρης εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας που σημαίνει ότι διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον σας για δράση και γενικά για προσωπικές διεκδικήσεις. Θα φανείτε σίγουρα περισσότερο, γιατί έχετε τη διάθεση της έντονης προσωπικής παρουσίας. Αυτό θα σας κάνει καλό σε μια νέα γνωριμία γιατί θα δείξετε ποιοι ακριβώς είστε, χωρίς φόβο και πάθος. Από την άλλη όμως, συνεχίζετε είτε να έχετε στο μυαλό σας ένα πρόσωπο με το οποίο δεν επικοινωνείτε και πολύ ή προς το παρόν έχετε μια κρυφή σχέση που δεν την εμφανίζετε. Κυρίως ο Σκορπιός, ο Αιγόκερως και ο Υδροχόος είναι τα άτομα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν, σε μυστικό επίπεδο και όχι μόνο. Όσοι είστε μέσα σε σχέση προσπαθήστε να γίνετε όσο μπορείτε περισσότερο αποτελεσματικοί σε θέματα επικοινωνίας, γιατί αυτό το διάστημα δεν πολυμιλάτε και φαίνεστε κάπως κλεισμένοι στον εαυτό σας ή σας έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σας και λειτουργείτε κάπως παραπονιάρικα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Ξεκινάει η εποχή σας, αφού μαζί με τον Ήλιο μπαίνει και ο Δίας στις 26.6 στο ζώδιο σας, οπότε θα σας δώσει μια φυσική εσωτερική επέκταση και διάθεση για αισιόδοξες κινήσεις και αλλαγές. Με την είσοδο του Δία πολλοί θα πάρετε απόφαση να προχωρήσετε σε μια σχέση πιο σοβαρά ή να συμβιώσετε ή να κάνετε ακόμα και ένα παιδί. Γενικά θα μεγαλώσετε σε όλα τα επίπεδα, οπότε θα επηρεάσει και τον ερωτικό σας τομέα. Είναι σημαντικό να καταλάβετε επίσης αυτό το διάστημα τί είδους σύντροφο ψάχνετε, για να εστιάσετε σωστά και να μην παρεκκλίνετε από την προσωπική, ψυχική σας ενέργεια. Ένας καρμικός Τοξότης μέσα από συνεργασία θα διασταυρωθεί με το δρόμο σας και εσείς σίγουρα, χωρίς δεύτερη σκέψη, θα συναντηθείτε μαζί του. Πάντως, όσοι είχατε σχέση που είχε δυσκολία τώρα οριστικά θα πάρει άλλη μορφή. Δηλαδή ή θα θεραπευτεί τελείως ή θα απομακρυνθεί, αλλά τουλάχιστον θα έχετε πολύ καλή επικοινωνία και επαφή.

ΛΕΩΝ

leo

Γενικά είστε επικοινωνιακοί, αλλά μπορεί να αναζητάτε μια ιδιαίτερη μορφή επικοινωνίας και σχέσης και ίσως να έχετε γίνει ιδιαίτερα εσωστρεφείς ή απαιτητικοί ως προς την συναισθηματική σας κάλυψη. Αν σχετίζεστε με Υδροχόο δεν είναι εύκολη αυτό το διάστημα η συμβίωση μαζί του γιατί θα υπάρχουν αποστάσεις και εντάσεις. Γενικά όμως, αν δεν είστε ιδιαίτερα απόλυτοι και απαιτητικοί, θα ξεπεράσετε το διάστημα των ευαισθησιών και θα προχωρήσετε παραπέρα. Η επαφή με έναν Αιγόκερω σας δίνει δύναμη, αλλά σας πιέζει να φερθείτε με έναν συγκεκριμένο τρόπο που εσάς σας κουράζει. Μην κρατάτε τον εγωισμό σε ψηλό επίπεδο γιατί αυτό δεν βοηθάει κανέναν. Νέα σχέση με Τοξότη που μπορεί να ξεκινήσει φιλικά, θα εξελιχτεί σε πάρα πολύ δυνατή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Είστε πιο εύκολοι στην επικοινωνία και αυτό βοηθάει στο να μεγαλώσετε τον κύκλο σας και να κάνετε βήματα που ίσως άλλες φορές ούτε καν θα το τολμούσατε. Τώρα είστε περισσότερο αποφασισμένοι να φτιάξετε τη ζωή σας και να την βάλετε σε νέα πλαίσια όπου θα υπάρχει ποιοτική αναβάθμιση σε σχέση με το συναίσθημά σας. Ο Καρκίνος είναι σημαντικός για σας και σίγουρα θα πάρετε αποφάσεις από κοινού, που θα αφορούν συμβίωση ή γάμο. Πάντως θα νιώσετε το άγγιγμα του Μίδα στη ζωή σας και θα δείτε να αλλάζουν άμεσα οι παλιές σας αντιλήψεις που μιλούσαν για απομόνωση και για μοναξιά. Τώρα δεν θα θέλετε να είστε μόνοι, αντίθετα θα επιθυμούσατε διακαώς να αποκτήσετε σύντροφο ή να φτιάξετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας καλύτερη. Επίσης, επειδή έχετε πάρει φόρα και είστε επικοινωνιακοί μπορεί να γνωρίσετε και έναν Δίδυμο ή Τοξότη ο οποίος δεν δένει απόλυτα με τον ψυχισμό σας, αλλά σας ενθουσιάζει.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ

ΖΥΓΟΣ

libra

Προσπαθείτε να βρείτε την αδελφή ψυχή ή μάλλον σας είναι πιο εύκολο να πείτε και να επικοινωνήσετε αυτό που θέλετε. Στην πράξη, όμως, είστε πολύ ντροπαλοί ή συναισθηματικά ευαίσθητοι. Και ο λόγος είναι ότι νιώθετε ευάλωτοι αυτό το διάστημα και ίσως και κάπως ενοχικά. Τουλάχιστον απέναντι στα άτομα που ήδη έχετε σχέση. Κυρίως αν σχετίζεστε με Κριό, Καρκίνο ή Αιγόκερω έχει μπει πολύ το συναίσθημα στη μέση και προσπαθείτε όσο μπορείτε να φροντίσετε αυτά τα άτομα. Βέβαια δεν είναι και πολύ του τύπου σας όλη αυτή η συμπεριφορά, γιατί νιώθετε και ενοχές, αλλά τουλάχιστον προσπαθείτε. Νέες γνωριμίες μπορεί να κάνετε με έναν Δίδυμο ή Υδροχόο, η οποία που όμως θα απέχουν από τις τωρινές σας ανάγκες. Σίγουρα οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα ενθουσιαστείτε με ένα πρόσωπο και ίσως να ξεκινήσετε διαδικασίες για να ζήσετε μαζί του άμεσα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Ξεκινάει μια περίοδος πολύ δυνατή για σας, αφού το συναίσθημά σας θα έχει την ευχέρεια της καλύτερης έκφρασης στις τρέχουσες συνθήκες. Αυτό σας βοηθάει στην αυτό-έκφραση και σε σωστό συνδυασμό. Γιατί, επειδή είστε βαθιά συναισθηματικοί, υποφέρετε τελικά αν δεν βρείτε σύντροφο ανάλογο των δικών σας ψυχικών προσόντων. Τώρα αυξάνονται οι ευκαιρίες για να βρείτε ένα τέτοιο πρόσωπο που μπορεί να το γνωρίσετε στον κύκλο της οικογένειας σας ή ακόμα και σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Από την άλλη, επειδή είστε και τολμηροί, μπορεί να πέσετε ξαφνικά στα δίχτυα ενός Κριού ή ενός Δίδυμου και τότε θα αρχίσουν τα πειράματα, αλλά θα επεκτείνετε τις εμπειρίες σας σε μεγάλο βαθμό. Η ήδη υπάρχουσα σχέση σας θα γίνει καλύτερη γιατί θα βγουν οι συναισθηματικές σας πλευρές και με αυτόν τον τρόπο θα δείξετε το άλλο σας πρόσωπο, το ευαίσθητο και τρυφερό. Η διάθεση για παιδιά και οικογένεια θα είναι έντονη, κυρίως στους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Για τους παιχνιδιάρηδες Τοξότες το σκηνικό θα γίνει πολύ υποτονικό, κατά κάποιο τρόπο. Υπάρχει βέβαια ακόμα περιθώριο παιχνιδιού, αλλά γίνεται με τους όρους των άλλων και ίσως αυτό να σας κουράζει. Γενικά όμως υπάρχει μια τάση για προσφορά και για οικονομική εξάρτηση, όπου εκεί δεν θα είναι τόσο ξεκάθαρα τα πράγματα. Είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τί ακριβώς θέλετε αυτό το διάστημα από το σύντροφό σας, γιατί μπορεί να υπάρχουν προστριβές ή, ακόμα χειρότερα, αδιαφορία, κάτι που σας κάνει να μην ασχολείστε καθόλου με την υπόθεση. Για αυτό μαζέψτε τις δυνάμεις σας και τουλάχιστον περισώστε τα κομμάτια του εαυτού σας, βλέποντας τι ακριβώς είναι αυτό που σας ενοχλεί για να το διορθώσετε σε εσάς και κατ' επέκταση στον άλλον. Ο Δίδυμος είναι υποψήφιος για μια μελλοντική σχέση και εκεί που σας αρέσει, εκεί σας δημιουργεί και μια υποψία ότι ίσως να λέει τα ίδια και σε άλλους, οπότε κατά κάποιον τρόπο αποσύρεστε. Καλό είναι να μην κρίνετε πολύ επιπόλαια, δώστε του χρόνο να ξεδιπλωθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Ξεκινάει μια θετική περίοδος για σας, κατά την οποία θα γίνουν και πολλά άσχημα πράγματα. Όσο προχωράει ο καιρός, θα δείτε ότι έρχονται όλα σιγά-σιγά με το μέρος σας και αυτό θα το εκτιμήσετε δεόντως. Ιδιαίτερα αν σχετίζεστε με Καρκίνο και έχετε πάρει απόφαση να προχωρήσετε πιο υπεύθυνα μαζί του. Για σας η οικογένεια είναι σοβαρό κομμάτι και θα πρέπει μια σχέση να την δείτε σφαιρικά και όχι μόνο ερωτικά. Δηλαδή, αν το άτομο σας κάνει όχι μόνο ερωτικά αλλά και για να δημιουργήσετε οικογένεια. Είναι σημαντικό η επιλογή σας να ταιριάζει στην ψυχοσύνθεσή σας που είναι κατά κάποιο τρόπο σύνθετη. Από την άλλη υπάρχει και μια τάση να γνωρίσετε ένα Δίδυμο ή έναν Ιχθύ, γιατί οι προϋποθέσεις καλλιεργούνται προς αυτή την κατεύθυνση. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο νιώθετε ότι έρχεται κάτι καινούργιο στην ζωή σας, αλλά εκδηλώνετε και μια καταπιεστική εμμονή, όπου θέλετε τα πράγματα να γίνονται με το δικό σας τρόπο. Αυτό σίγουρα χαλάει την προσωπική σας σχέση, για αυτό να είστε προσεκτικοί με Κριό και Ζυγό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Οι κεραίες σας πιάνουν ότι πρέπει να κάνετε στροφή 180 μοιρών για να επικοινωνήσετε και να μπείτε μέσα στην καρδιά του άλλου. Αυτό θα γίνει, αν παραδεχτείτε ότι έχετε ανάγκη επιτέλους να ξεφύγετε και εσείς λίγο από την μεγάλη αυτονομία σας και να είστε συντροφικά με ένα πρόσωπο. Για αυτό χωρίς καλά-καλά να το καταλάβετε, είτε φροντίζετε και προστατεύετε τον εαυτόν σας πιο πολύ για να μην «είστε ξυπόλητοι στα αγκάθια», είτε κάνετε μια ύστατη προσπάθεια να αντιληφθείτε τις ανάγκες και του άλλου για να συμπορευτείτε πιο εύκολα μαζί του. Κυρίως, αν είναι Καρκίνος ή Σκορπιός. Κατά τα άλλα, είστε γενικά εύκολοι στα ανοίγματα και στην επικοινωνία και έτσι διεκδικείτε και δίνετε περισσότερες ευκαιρίες στον εαυτό σας. Είναι πάντως σημαντικό αυτή την περίοδο να υποχωρήσετε και να μειώσετε το εγώ σας, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα έρθετε πιο κοντά ακόμα και με τον πιο δύσκολο στόχο.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Νιώθετε υπερδραστήριοι και κουρασμένοι από τις πολλές δουλειές και υποχρεώσεις που έχουν πέσει πάνω σας. Όμως αυτή η κούραση είναι κατά κάποιο τρόπο δημιουργική, γιατί βλέπετε ότι κάνετε βήματα που σας δίνουν το κουράγιο και την πεποίθηση ότι αρέσετε και έχετε ανταπόκριση από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Γενικά είστε από τους μεγάλους ευνοούμενους αυτή την περίοδο, αφού ξεκινάει για σας μια πολύ ερωτική και αισιόδοξη κατάσταση. Ίσως να θελήσετε ξαφνικά να κάνετε μια πολύ μεγάλη οικογένεια και να πάτε κατευθείαν στον γάμο, χωρίς να ψάξετε και πολύ-πολύ το άλλο πρόσωπο. Βέβαια, μπορεί να φανείτε υπερβολικά τολμηροί, αλλά αυτό θα φανεί στο τέλος και όχι τώρα που είστε πολύ θετικοί σε νέες γνωριμίες και νέα πρόσωπα. Απλώς, προσέξτε να μην αποδίδετε υπερβολικές ιδιότητες στα άτομα που γνωρίζετε αυτή την περίοδο, γιατί σίγουρα θα ξεγελαστείτε και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο.

* Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

* Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

* Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved