Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 17/6 έως και 21/6;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Είστε μεν πιο ευέλικτοι και κινείστε με μεγαλύτερη διπλωματία, αλλά κατά βάθος κρατάτε συναισθήματα που ίσως να σας κάνουν ευάλωτους και ευαίσθητους. Γι αυτό προετοιμαστείτε για κάποιες διαφωνίες που έχετε ακόμα μ' ένα πρόσωπο, όχι απαραίτητα για τον τρόπο που διαχειρίζεται τη σχέση σας αλλά ίσως με κάποιες πλευρές του χαρακτήρα του. Ό,τι και να συμβαίνει, η διπλωματία είναι απαραίτητη για να κρατηθεί η σχέση σ' ένα επίπεδο. Ένας Καρκίνος μπορεί να ήρθε στη ζωή σας για να μείνει.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Αντιμετωπίζετε πιο εύκολα τα πράγματα γιατί κατά κάποιο τρόπο έχετε αποφασίσει να κινηθείτε περισσότερο επικοινωνιακά και ίσως να μην έχετε και το περιθώριο να κολλήσετε σε μια σχέση, κάτι που παλιά το κάνατε πιο εύκολα. Τώρα βλέπετε άμεσα το σημείο που διαφωνείτε και επικεντρώνεστε στο να φτιάξετε τη ζωή σας με έναν πιο προστατευτικό τρόπο. Ίσως έχετε αρχίσει να φροντίζετε περισσότερο τον εαυτό σας, με στόχο τουλάχιστον την προσωπική σας αναβάθμιση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Είναι σημαντικό να δημιουργήσετε γέφυρες επικοινωνίας γιατί μερικές φορές πιάνεστε από πράγματα τα οποία δεν είναι και τόσο σίγουρα για την εξέλιξη της σχέσης σας. Με τον Άρη στο ζώδιο σας προσπαθείτε όσο μπορείτε να κάνετε βήματα πιο δραστήρια και να διεκδικήσετε αυτό που τελικά σας αξίζει. Είναι σημαντικό να επενδύετε στην σχέση σας, δείχνοντας όμως τα αληθινά σας συναισθήματα, χωρίς να φοβάστε να πείτε τα πράγματα με τ' όνομά τους. Μπορεί να εκδηλώσετε μια ξαφνική ζήλεια και ίσως να μην μπορέσετε να ελέγξετε την ανασφάλεια σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Είστε γενικά πιο εύκολοι στο να πάρετε αποφάσεις και να βγάλετε προσωπικά πορίσματα τα οποία θα σας βοηθήσουν να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Η απόφαση για γάμο μπορεί να πέσει ως κεραυνός εν αιθρία και ίσως σας δημιουργήσει μια ξαφνική ανασφάλεια , για το τί θα πρέπει να κάνετε και πώς θα το κάνετε. Μην ανησυχείτε γιατί όλα βαίνουν καλώς. Απλά φροντίστε να είστε σίγουροι για το νέο βήμα και να μην είναι κατόπιν μεγάλης παρόρμησης. Κυρίως αν σχετίζεστε με Κριό, Ζυγό η Αιγόκερω.

ΛΕΩΝ

leo

Είσαστε ανοικτοί σε κάθε νέα επαφή που μπορεί να προκύψει μέσω φίλων σας και γνωστών σας. Είναι σημαντικό να αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν όπως πρέπει, χωρίς να πιέζεστε να αποδείξετε ότι είστε κάτι άλλο από αυτό που είστε. Οι αναφορές σας στο παρελθόν σίγουρα σας κουράζουν, γι' αυτό αφήστε να κυλήσει αυτή η εβδομάδα χωρίς να αναμοχλεύετε παλιές καταστάσεις και πάθη. Κυρίως, αν σχετίζεστε με Σκορπιό ή Υδροχόο. Η μυστική επαφή με έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω μπορεί να σας ευαισθητοποιήσει συναισθηματικά και ίσως πάρετε κάποιες συγκεκριμένες αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Είστε σε καλή φάση γιατί έχετε την συναισθηματική ευχέρεια και διαχειρίζεστε καλύτερα τα πράγματα από άλλες εποχές. Σας έχουν βγει τα συναισθήματα στην επιφάνεια και μπορείτε πιο εύκολα να είστε κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η προστασία, η τρυφερότητα αλλά και η επικοινωνία θα είναι το βασικό σας μέλημα. Με αυτόν τον τρόπο θα βελτιώσετε οτιδήποτε είναι άσχημο ή κάτι που έχετε κάνει στο παρελθόν και δεν είχε καλό αντίκτυπο. Αλλά, από την άλλη, δεν χαρίζεστε σε κανέναν και ξέρετε μέχρι που φτάνουν τα όρια σας. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να μην σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας, σε περίπτωση που ο άλλος ξεπερνάει τις αντοχές σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ

ΖΥΓΟΣ

libra

Είσαστε σε φάση αλλαγών και κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα δείτε ότι αντιμετωπίζετε πιο δυναμικά τις καταστάσεις, τις οποίες θα πρέπει να τις αλλάξετε εσείς χωρίς να περιμένετε να κάνει την παρέμβασή του ο άλλος. Πάντως γενικά έχετε μεγαλύτερη ευκολία να διαπραγματευτείτε επικοινωνιακά τα θέματά σας κι ας υποβόσκει μια έντονη συναισθηματική κατάσταση. Ο Κριός μπορεί ξαφνικά να βγει μπροστά σας και, με τρόπο πολύ σαγηνευτικό αλλά κάπως εκρηκτικό, να σας πιέσει επιτέλους να πάρετε αποφάσεις που σχεδόν ποτέ δεν παίρνετε. Όσο θα αμφιταλαντεύεστε σε δυο μέτωπα, τόσο θα γίνεται η ζωή σας πιο δύσκολη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Είσαστε γεννημένοι για να κερδίζετε και, κυρίως όταν βγαίνει από μέσα σας η αγάπη και η τρυφερότητα, δεν έχετε άλλο ταίρι να σας συναγωνιστεί. Η δυσκολία σας είναι ότι εμμένετε σε πράγματα με πάθος και αυτό μπορεί να κουράζει και τον εαυτό σας και τους δίπλα σας. Είναι σημαντικό αυτή την περίοδο να βάλετε νερό στο κρασί σας και να αλλάξετε πεποιθήσεις που σας πονάνε και δεν σας πηγαίνουν παρακάτω. Η επαφή μ' έναν Καρκίνο καλά κρατεί και μπορεί να αποφασίσετε να προχωρήσετε μαζί του, βρίσκοντας ως κοινό σημείο αναφοράς τη δημιουργία οικογένειας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Έχετε γενικά αλλάξει στάση αλλά και τον τρόπο που ζητάτε κάτι για σας. Γι αυτό έχετε γίνει περισσότερο υποχωρητικοί μέσα σας και, με αυτόν τον τρόπο, ίσως βρείτε μια ευκαιρία να αλλάξετε τα κακώς κείμενα. Σίγουρα βέβαια υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση και ζήτηση στην ζωή σας στον ερωτικό τομέα, γιατί εσείς έχετε την ευκολία και διαπραγματεύεστε πιο εύκολα όλα αυτά που θέλετε μέσα σε μια σχέση. Γενικά, σας αρέσει κάθε καινούργια γνωριμία, επειδή πιστεύετε ότι τα πάντα πρέπει να εξελίσσονται, αλλά αν πιαστείτε στα δίχτυα ενός Δίδυμου ή ενός Καρκίνου σίγουρα θα γοητευτείτε και θα παραμείνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Μια σχέση που σας έχει απασχολήσει πάρα πολύ, την βλέπετε με άλλο μάτι γιατί δεν έχετε την ίδια στάση απέναντι στα πράγματα. Τώρα, είστε περισσότερο επικοινωνιακοί και κατά κάποιον τρόπο βάζετε και κάποιους όρους οι οποίοι δεν είναι τόσο υπερβολικοί. Η επιστροφή ενός Σκορπιού στη ζωή σας σίγουρα θα σας προβληματίσει αλλά τουλάχιστον θα ξέρετε γιατί του αρνείστε. Αν συνεχίσετε μαζί του, θα είναι από επιλογή και όχι επειδή έτυχε. Πάντως, αν θέλετε να συζητήσετε για να γίνει κάτι καλύτερο με ένα πρόσωπο τώρα, μπορείτε πιο εύκολα να λειτουργήσετε και να βγει το συναίσθημά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Έχετε κατά κάποιο τρόπο τον χρόνο με το μέρος σας γιατί έχετε αποφασίσει να ζήσετε πιο καλά και πιο ποιοτικά τη ζωή σας και ίσως να αφήσετε πίσω παλιές συνήθειες και συμπεριφορές, που δεν σας δίνουν καμία καλή ευκαιρία να περνάτε όμορφα και συντροφικά. Η επανάσταση που μπορεί να κάνετε δεν θα αφορά την προσωπική σας σχέση αλλά όλη σας την ζωή και ο,τιδήποτε δεν σας αρέσει. Κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο –που υπάρχει κάποια πίεση– θέλετε την αλήθεια και την θέλετε εδώ και τώρα.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Για τους αδέσμευτους οι ευκαιρίες πολλές και ίσως να σας έρθει και μια σχέση από εκεί που δεν την περιμένατε γιατί θα προέλθει από τον φιλικό σας κύκλο. Κρατήστε όμως τις σωστές αποστάσεις και μην ανοίγεστε με την πρώτη γιατί θα δείτε ότι τίποτε τελικά δεν χαρίζετε αν εσείς δεν κάνετε την προσωπική σας προσπάθεια. Επειδή είσαστε γενικά ανοικτοί μπορεί να ξεγελαστείτε και με ένα Δίδυμο ο οποίος όμως δεν σας τάζει και κάτι το πολύ το σοβαρό γιατί δεν είναι έτοιμος ακόμα να ξεκόψει από ένα άλλο πρόσωπο. Το καλύτερο για όσους έχετε τέτοια διλήμματα να μην κολλήσετε και να ξεκόψετε άμεσα με καταστάσεις που δεν είναι ξεκάθαρες.

* Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

* Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

* Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved