Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 10/6 έως και 14/6;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Είστε αποφασισμένοι να οδηγήσετε τα πράγματα σε μια πιο προσωπική επιλογή αλλά ίσως να μην σας αφήσουν είτε οι συναισθηματισμοί σας ή μια πίεση που νιώθετε και θα χρειαστεί να κόψετε τον ομφάλιο λώρο από οτιδήποτε σας δημιουργεί εξάρτηση και φορτίο. Βέβαια τον πήχη τον έχετε ανεβάσει πολύ ψηλά και αυτό σίγουρα θα αλλάξει και την συμπεριφορά σας σε ένα πρόσωπο με το οποίο είστε μαζί πολύ καιρό και δεν έχουν μπει τα πλαίσια που έχετε ανάγκη για να νιώθετε τελικά αποδοχή από την πλευρά του. Ο Καρκίνος μπορεί να σας βγάζει στην επιφάνεια το θέμα της δημιουργίας οικογένειας.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Έχετε ρίξει αρκετά τους τόνους και είστε γενικά πιο ψύχραιμοι αλλά και συγχρόνως πιο συναισθηματικοί. Η επαφή με έναν Καρκίνο είναι πολύ σημαντική γιατί σας βοηθάει να χαλαρώσετε και να δείτε με άλλα μάτια το θέμα της δημιουργίας οικογένειας ή ακόμα και την εξισορρόπηση μέσα από γρήγορες και απλές διαδικασίες. Η σχέση με έναν Σκορπιό χρειάζεται σίγουρα μεγαλύτερη συναισθηματική στήριξη για να έχει τελικά την επιτυχία που περιμένατε. Ο Τοξότης είναι απαιτητικός μαζί σας αλλά τουλάχιστον σας συμπαραστέκεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Είστε αρκετά δραστήριοι αλλά και πολύ εκδηλωτικοί σε θέματα προσωπικών σχέσεων. Αρκετοί από εσάς θα πάρετε πρωτοβουλίες οι οποίες θα προσδώσουν κατά κάποιο τρόπο μεγαλύτερο ποσοστό ρίσκου αλλά είναι η εποχή που το αντέχετε γιατί έχετε προσωπική γοητεία και δύναμη. Σίγουρα οι απαιτήσεις σας μπορεί να γίνουν πολύ μεγαλύτερες και ίσως να είστε πιο κτητικοί και από εκεί που δεν φαινόσαστε τώρα να κάνετε σκηνές για ψήλου πήδημα. Κυρίως αν σχετίζεστε με Αιγόκερω ο οποίος τελικά θα σας πείσει να επιστρέψει γιατί τον έχετε ανάγκη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Τουλάχιστον τα λέτε έξω από τα δόντια αλλά έχετε και το αντίβαρο που σας βοηθάει και διορθώνει το κάθε λάθος σας. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο περνάτε μια φάση πολύ επιθετική και πιεσμένη και νιώθετε κάτι βαθύ και αρχέγονο να έχει βγει από μέσα σας αναζητώντας ίσως τον απόλυτο έρωτα ή κάτι πολύ βαθύ και αληθινό και μπορεί αυτό να μην σας αφήνει να ανασάνετε γιατί δεν υπάρχει καθόλου ελευθερία στην προκειμένη φάση. Η επιστροφή ενός ατόμου που πιθανόν να είναι και Αιγόκερως ίσως γίνει υπό όρους γιατί δεν θέλετε κάποιος να σας κοροϊδεύει και να σας πιέζει να παραδοθείτε αμαχητί. Όσοι έχετε σχέση με Τοξότη θα δραστηριοποιηθείτε πολύ περισσότερο.

ΛΕΩΝ

leo

Είστε γενικά αρκετά κοινωνικοί και αυτό σας βοηθάει ώστε να κάνετε νέες γνωριμίες και επαφές. Το μυστικό είναι ότι είστε πιο πολύ επικοινωνιακοί και αυτό έχει μετατρέψει την ζωή σας. Από την άλλη όμως κρατάτε και τα χαρτιά σας κλειστά ασχολούμενοι με ένα πολύ προσωπικό σας θέμα το οποίο δεν θέλετε να το μοιραστείτε με κανέναν και αφορά ίσως ένα πρόσωπο το οποίο μπορεί να υπάρχει στον εργασιακό σας χώρο ή κάπου αλλού και κατά κάποιο τρόπο να παρακολουθείτε τις κινήσεις του χωρίς αυτό να το ξέρει και ίσως να είναι Καρκίνος ή Αιγόκερως. Ψυχραιμία και όλα θα έρθουν όπως τα θέλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Είστε πολύ πιο ανοικτοί σε νέες ευκαιρίες και συγχρόνως περισσότερο τρυφεροί αλλά και συναισθηματικοί. Προσπαθείτε να καταλάβετε πιο πολύ τα συναισθήματα του άλλου και αυτό σας βοηθάει να έχετε ουσιαστική επικοινωνία. Υπάρχει ένα πρόσωπο στο εξωτερικό που μπορεί να σας ενδιαφέρει. Πάντως προσπαθείτε να καλλιεργήσετε την ποιοτική επαφή τουλάχιστον αυτό το διάστημα και μέσα από συναισθήματα και εξομολογήσεις να βρεθείτε πολύ κοντά κυρίως με έναν Καρκίνο με τον οποίο είχατε κατά κάποιο τρόπο συγκρουστεί.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ

ΖΥΓΟΣ

libra

Δίνετε ευκαιρίες στον εαυτό σας για να κάνει τα ανοίγματα αλλά αυτό το διάστημα παραμένετε ντροπαλοί και μαζεμένοι και ίσως αναζητάτε και ένα άτομο όχι πολύ έντονο γιατί έχετε ανάγκη περισσότερο να δείξετε την ευαισθησία σας και το συναισθηματικό σας πρόσωπο. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο σίγουρα νιώθετε μεγαλύτερη πίεση γιατί πρέπει να πάρετε αποφάσεις οι οποίες θα σας αλλάξουν την ζωή και αυτό το φοβόσαστε. Μπορεί να υπάρχει και πίεση από ένα άλλο πρόσωπο ή από κάποιο δικό σας για το αν θέλετε να κάνετε οικογένεια ή, αν έχετε ήδη δική σας, για το πώς θα χειριστείτε κάποιες καταστάσεις ,κυρίως αν σχετίζεστε με Κριό, Καρκίνο ή Αιγόκερω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Αναζητάτε από την μια να είστε περισσότερο ανοικτοί και ποιοτικοί και από την άλλη προσπαθείτε να επικοινωνήσετε με έναν άλλο τρόπο γιατί καταλαβαίνετε ότι πλέον έχουν αλλάξει κάποιες συνθήκες και δεν σας παίρνει να είστε πολύ κλειστοί ή απόλυτοι. Είναι αναγκαίο το άνοιγμα αλλά το πιο σημαντικό είναι να καταλάβετε και την αξία της επικοινωνίας και τι σημαίνει «ανοίγω τα χαρτιά μου» γιατί αυτό είναι δύσκολο να το αντιληφθείτε επειδή είστε πολύ κλειστοί και μυστικοπαθείς. Η επαφή με ένα Δίδυμο ή Τοξότη σας βοηθάει σε αυτό πάρα πολύ. Πάντως περνάτε μια ήρεμη φάση και προσπαθήστε να το εκμεταλλευτείτε για να διορθωθεί η υπάρχουσα σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Σας έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σας και σε συνδυασμό με την επικοινωνιακή σας δεινότητα θα δημιουργήσετε έναν ιδιαίτερο τύπο επαφών μέσα στην προσωπική σας σχέση. Από την μια θα βγάζετε παράπονα και υπερβολική μιζέρια και από την άλλη μπορεί να προσπαθείτε να τα μπαλώσετε για να μην υπάρχουν παρατράγουδα. Σίγουρα δεν θα είστε ο εαυτός σας και ή θα κινηθείτε με υπερβολικό ανταγωνισμό ή θα είσαστε πολύ μαζεμένοι και ευαίσθητοι. Μια στο καρφί και μια στο πέταλο για τους σκοπευτές Τοξότες που αυτή την περίοδο μπορεί και να χάσετε την μπάλα επειδή θα δώσετε μεγαλύτερη βαρύτητα στην γνώμη των άλλων και ίσως εξαρτηθείτε και οικονομικά. Χρειάζεται πάνω από όλα να έχετε το χέρι στην καρδιά και μετά τα υπόλοιπα, κυρίως αν σχετίζεστε με Δίδυμο, Καρκίνο ή Παρθένο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Είστε πολύ πιο κοντά στο να καταλάβετε ουσιαστικά τον άλλον και αυτό σας δίνει μεγαλύτερη ανακούφιση. Βέβαια οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο περνάτε μια προσωπική δυσκολία η οποία εκφράζεται πιο πολύ από τον ίδιο σας τον εαυτό ο οποίος αλλάζει. Έτσι, δεν μπορείτε να σταθείτε με τους ίδιους όρους μέσα στην σχέση αλλά ούτε και να κάνετε κάποια καινούργια γιατί υπάρχει μια μεγάλη πίεση η οποία μεταφράζεται μερικές φορές και με επιβολή ή κάτι το πολύ απόλυτο. Αν χαλαρώσετε και εμπιστευτείτε, τότε θα ηρεμήσετε γιατί υπάρχει μια μόνιμη ανησυχία. Επειδή θέλετε να ζήσετε κάτι πολύ μεγάλο και απόλυτο καλό είναι να προσγειωθείτε γιατί αυτό τελικά σας δημιουργεί απαίτηση και καταπίεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Είστε ανοικτοί και έτοιμοι να κάνετε κινήσεις που δείχνουν ότι με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να κάνετε και μια καινούργια γνωριμία. Όσοι είστε μέσα σε σχέση προσπαθείτε να αντισταθείτε σε μια κατάσταση η οποία σας δημιουργεί ακόμα και μίζερα ή δύσκολα συναισθήματα. Ίσως το πρόσωπο με το οποίο είστε μαζί και συνδέεστε στενά όλο αυτό το διάστημα έχει χαλάσει τη σχέση σας, επειδή υπάρχει απαίτηση από την πλευρά του να κάνετε κάτι διαφορετικό. Αυτό σίγουρα σας δεσμεύει και σας δημιουργεί παραπάνω ευθύνες ή ενοχές. Χαλαρώσετε και προσπαθήστε να καταλάβετε τι είναι αυτό που ζητάει το άλλο πρόσωπο. Μπορεί να ζητάει μεγαλύτερη φροντίδα, προσοχή ή προστασία και εσείς όλα αυτά να νομίζετε ότι του τα δίνετε και να μην είναι έτσι ακριβώς.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Μπορεί να έχετε μπερδευτεί σε δυο καταστάσεις και να ελπίζετε είτε στη μία είτε στην άλλη και στο τέλος να μην κάνετε τίποτε. Σίγουρα είναι μια πολύ ερωτική περίοδος για σας αλλά με όρους οι οποίοι σας πιέζουν να φερθείτε αναλόγως και μέσα στα επιτρεπόμενα πλαίσια. Η επιστροφή ενός Αιγόκερω είναι πολύ σημαντική γιατί μπορεί να νιώσετε ότι παίρνετε την ρεβάνς από αυτόν γιατί μπορεί να σας πει ότι θέλει να προχωρήσετε πιο σοβαρά. Γενικά το κλίμα της δημιουργικότητας, του ρίσκου αλλά και της διάθεσης για ένα παιδί υπάρχει αυτή την περίοδο στην ζωή σας.

* Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

* Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

* Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved