Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 3/6 έως και 7/6;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Από αυτή την εβδομάδα θα σας αρέσουν περισσότερο τα επικοινωνιακά παιχνίδια και μερικοί από εσάς μπορεί να παίξετε σε διπλό ταμπλό. Κυρίως όσοι είστε μόνοι μπορεί να ανακαλύψετε ότι σας πηγαίνουν δυο πρόσωπα και ίσως να μπερδευτείτε μέσα σε αυτή την ιδέα. Γενικά, θα σας ενδιαφέρει περισσότερο η επικοινωνία και ίσως κάνετε και μια γνωριμία εκτός συνόρων, γιατί η χάρη σας μπορεί να φτάσει και εκτός!!! Μερικοί πάντως από εσάς προετοιμάζεστε ψυχολογικά για να κάνετε οικογένεια, επειδή σίγουρα έχετε ανάγκη να νοικοκυρευτείτε κάπως και να αράξετε κάπου – κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες που σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Είσαστε αρκετά συγκεντρωμένοι στην προσωπική σας σχέση και από αυτή την εβδομάδα θα γίνετε πιο τρυφεροί. Σίγουρα θα σας ενδιαφέρει περισσότερο να είσαστε συναισθηματικά ήρεμοι, παρά να περνάτε καλά σε εξόδους και τέτοιου είδους δραστηριότητες. Πάντως, θα βρεθείτε μπροστά σε μια καινούργια γνωριμία, η οποία θα σας δημιουργήσει την αίσθηση ότι είναι ο δικός σας άνθρωπος. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο έχετε κάποιες δυσκολίες στη συμβίωση με το σύντροφό σας και έχουν υψωθεί τείχη ανάμεσά σας. Σιγά-σιγά τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα γιατί θα σας βγει το προστατευτικό και το τρυφερό και σίγουρα θα επέλθουν αλλαγές. Η επαφή πάντως με Καρκίνο θα είναι πολύ καλή για σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Είστε πολύ δραστήριοι, εκφράζετε πιο εύκολα τον εαυτόν σας και με καλύτερες συστάσεις. Τα κάστρα θα πέσουν και εσείς θα δείξετε σε ένα πρόσωπο τι ακριβώς θέλετε από αυτό, πιθανόν αγνοώντας τα δικά του θέλω. Σίγουρα οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε θα είναι πολύ δυναμικές, αλλά φροντίστε να υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δικών σας θέλω και του άλλου. Γενικά, θα χαράξετε γραμμές πολύ ατομικές και ίσως οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε να σας φέρουν κοντά με έναν Αιγόκερω ο οποίος διστάζει να είναι μαζί σας. Γενικά, χρειάζεται να δείξετε και τρυφερότητα για να έχετε μεγαλύτερη προσέγγιση και καλύτερη επαφή με το δικό σας πρόσωπο. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες μπορεί να νιώθετε μπερδεμένοι και να μην ξέρετε τι ακριβώς θέλετε και ίσως να ταλαιπωρείτε με την στάση σας ένα Παρθένο η Ιχθύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Ξεκινάει μια περίοδος για σας πολύ καλύτερη, οπότε θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες να κάνετε διορθωτικές κινήσεις η να βρεθείτε με ένα άτομο που ταιριάζετε ιδιαιτέρως. Η Αφροδίτη που μπαίνει στο ζώδιο σας από τις 4/6 σίγουρα θα φροντίσει για το σωστό timing , ώστε να κάνετε μια πολύ καλή γνωριμία που θα είναι στα μέτρα σας γιατί ψυχολογικά θα ταυτίζεστε περισσότερο με το νέο πρόσωπο. Επειδή μπορεί να έχετε μερικοί ξεμυαλιστεί με έναν εκκεντρικό Κριό ο οποίος είναι «ήξεις-αφίξεις» και θα ήταν πολύ καλύτερα, αν βέβαια νιώθετε δυνατοί, να αποτραβηχτείτε και να βάλετε τους δικούς σας όρους, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα ξαναβρείτε τον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ

leo

Από την μια είστε πολύ επικοινωνιακοί και ιδιαίτεροι και από την άλλη δεν κάνετε το τελικό βήμα γιατί έχετε γίνει ποιο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί. Αυτό σας δημιουργεί μοναχικότητα και έντονη διάθεση να προστατέψετε ένα συγκεκριμένο άτομο το οποίο σας πηγαίνει ιδιαίτερα. Ο Αιγόκερως είναι ένα πρόσωπο που σίγουρα σας απασχολεί και ίσως πάρετε απόφαση να προχωρήσετε μαζί του πιο σοβαρά. Γενικά, θα βρεθείτε σε μια περίοδο που όλα θα είναι πιο διαφορετικά για σας και αναγκαστικά θα γίνετε σκεπτικιστές, ίσως και διστακτικοί. Οι φίλοι βέβαια θα παίξουν σημαντικό ρόλο, αφού θα σας ξεσηκώνουν κάθε λίγο και λιγάκι. Μια μυστική σχέση μπορεί να αναπτυχθεί ξαφνικά και ίσως αυτό να μην σας πολυαρέσει, αλλά το ενδιαφέρον για ένα πρόσωπο συγκεκριμένο θα είναι έντονο και επειδή, ίσως είναι δύσκολο να το προσεγγίσετε με άλλον τρόπο θα προτιμήσετε είτε να μην ανοίξετε τα χαρτιά σας για να μην εκτεθείτε είτε να παίξετε ρόλο από μακριά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Έχετε αλλάξει σιγά σιγά και πάλι θα βρείτε τον εαυτό σας και τα βαθιά σας συναισθήματα. Σίγουρα ο Καρκίνος, πρωταρχικό πρόσωπο στην ζωή σας, θα ξαναπαίξει και πάλι το πρώτο βιολί. Κυρίως αν έχετε απομακρυνθεί θα δείτε ότι τελικά δεν μπορείτε να είστε πολύ μακριά του. Είναι σημαντικά για σας τα συναισθήματα τα οποία θα σας κατακλύσουν και θα κάνουν για λίγο την περίφημη λογική σας να υποχωρήσει. Πάντως μην έχετε αμφιβολίες για τα συναισθήματά σας γιατί δεν θα μπορέσετε να δείξετε αυτά που νιώθετε, αν μέσα σας δεν είστε σίγουροι για αυτό. Καλό είναι να εκδηλωθείτε περισσότερο ακόμα και στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας φροντίζοντας για τις ανάγκες του άλλου προσώπου. Ο Δίδυμος είναι κοντά σας αλλά σας μπερδεύει με την συμπεριφορά του.

ΖΥΓΟΣ

libra

Αναγκαστικά θα προσγειωθείτε και θα παραμείνετε μέσα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας, έχοντας ένα άλλο πρόσωπο περισσότερο ευαίσθητο και συναισθηματικό. Ίσως αυτό να σας δυσκολέψει γιατί θα χάσετε για λίγο το μπρίο σας και το βασικό σας τύπο, αλλά, επειδή είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί, θα διαπιστώσετε ότι αυτό είναι το πιο συμφέρον για σας. Οι ελεύθεροι μπορεί να ελκύσετε ένα πρόσωπο που είναι έτοιμο να κάνει οικογένεια και ,ενώ κατά βάθος μπορεί να μην είστε έτοιμοι, τελικά θα υποκύψετε γιατί θα σας συγκινήσει η συμπεριφορά του. Καλό είναι να μην κινηθείτε από ενοχές ή από ευσυνειδησία απέναντι σε έναν Καρκίνο ή έναν Αιγόκερω, διότι θα υπάρχει μεν διάθεση για προστασία αλλά το συναίσθημα της καρδιάς ίσως να έχει κάνει φτερά. Όσο θα είστε ό εαυτός σας και δεν θα συνυπάρχετε εξ ανάγκης, τόσο πιο αληθινοί και αγαπητοί θα είστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Σας έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σας και μέσα από αυτό θα γίνετε πιο προστατευτικοί και κατά κάποιο τρόπο πιο τρυφεροί με τα δικά σας πρόσωπα. Με τον τρόπο σας μπορεί και να συγχωρήσετε βαθιά και να θελήσετε να σπάσετε τους τοίχους, που προφανώς έχουν σηκωθεί και, ενώ βρίσκεστε μαζί με ένα πρόσωπο υπάρχει μια παγερή απόσταση. Γι' αυτό, όσοι έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο εκμεταλλευτείτε με την καλή έννοια αυτό το διάστημα και μην αφήνετε τον χρόνο να περνάει, επειδή δεν έχετε ακόμα αποφασίσει μέσα σας να προχωρήσετε μπροστά. Είναι σημαντικό να εκφράζεστε και να δείχνετε αυτά που νιώθετε, γιατί μερικές φορές αλλά νιώθετε και άλλα δείχνετε. Τις πιο πολλές φορές, όταν θέλετε να μαθαίνετε νέα, λειτουργείτε υπογείως η μέσω φίλων, χωρίς όμως εσείς να κάνετε την τελική κίνηση. Η σχέση με Ταύρο, Καρκίνο και Ιχθύ πάντως βελτιώνεται πάρα πολύ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Ξεκινάει μια περίοδος που κατά κάποιο τρόπο θα είστε κάτω από την ενέργεια και την επιρροή των άλλων. Και ο λόγος είναι ότι εσείς νιώθετε περισσότερο επικοινωνιακοί και δραστήριοι όταν μοιράζεστε με άλλους τα συναισθήματα και τις εντυπώσεις σας. Πιθανόν μερικοί από εσάς να είστε μπερδεμένοι, κυρίως όσοι έχετε γενέθλια το πρώτο δεκαήμερο, γιατί μπορεί να πιάσετε τον εαυτό σας να μην ξέρει τι θέλει ακριβώς και να είστε «ήξεις-αφήξεις» ή μπορεί να έχετε ελκύσει ένα πρόσωπο το οποίο δεν σας λέει και πολλές αλήθειες ή είναι κάπως φευγάτο και δεν στέκεται δίπλα σας. Ο Καρκίνος και η οικογένεια είναι δύσκολα πράγματα για σας, αλλά τουλάχιστον κάνετε την προσπάθειας σας και τώρα θα βάλετε όλες σας τις δυνάμεις να γίνετε πιο προστατευτικοί και τρυφεροί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Μια νέα περίοδος ξεκινάει για σας και το σίγουρο είναι ότι θα βρεθείτε ξαφνικά με μια νέα σχέση η οποία θα ξεπερνάει τα δεδομένα και τις ελπίδες σας, Είτε θα θέλετε να κάνετε οικογένεια και αυτό θα έχει άμεση ανταπόκριση είτε θα έρθετε πολύ πιο κοντά με το σύντροφο εύκολα, κάτι που δεν σας συμβαίνει και πολύ συχνά. Μια παλιά σχέση μπορεί να επιστρέψει στην ζωή σας και ίσως να μπουν κάποιοι όροι τους οποίους θα είστε εσείς αυτοί που θα τους βάλετε, επειδή θα έχετε την ανάγκη να κάνετε κάτι πολύ πιο διαφορετικό. Πιθανόν, επειδή θα μοιραστείτε πράγματα από κοινού θα είναι πολύ καλό για σας, αφού θα έχετε την σιγουριά ότι θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε πιο εύκολα. Ο Δίδυμος και ο Τοξότης από το περιβάλλον των φίλων σας ίσως να παίξει ξαφνικά ένα ρόλο που ούτε και εσείς τον περιμένατε. Αφήστε τις εκπλήξεις να υπάρχουν στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Ήρθε η περίοδος που θα ξεκινήσετε να κάνετε πράξη τα συναισθήματά σας. Αυτό σίγουρα δε σας γεμίζει πάρα πολύ, γιατί πιστεύετε ότι χάνεται η επικοινωνία και γενικά μπορεί να λείψει αυτό το κάτι το διαφορετικό που προσδοκάτε από μια σχέση για να νιώσετε γεμάτοι και ολοκληρωμένοι. Οι συνθήκες απαιτούν φροντίδα, συναίσθημα, ευαισθησία και πιθανή ενασχόληση με θέματα από κοινού με το σύντροφο, τα οποία δεν σας γεμίζουν καθόλου αλλά είναι αναγκαία. Π.χ. μπορεί να χρειαστεί να μαγειρέψετε ή να προσφέρετε υπηρεσίες σε κάτι που είναι αναγκαίο και χρήζει άμεσης προστασίας. Η επαφή με τον δυσνόητο για σας Καρκίνο μπορεί να γίνει καλύτερη. Πάντως στο χέρι σας είναι, αν σιχαίνεστε την μοναξιά, να κάνετε κάτι διαφορετικό που θα ανατρέψει την μοναχική σας πορεία ακόμα και μέσα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας και να γίνει η ζωή σας ποιο αισθαντική και δημιουργική. Επίσης, ο Σκορπιός σίγουρα θα έρθει πιο κοντά σας γιατί εσείς θα του δώσετε πιο εύκολα μια μεγάλη αγκαλιά.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Θα μπείτε σιγά σιγά σε μια πιο ήρεμη και χαλαρή φάση, όπου θα βγουν περισσότερο οι ευαισθησίες σας στην επιφάνεια και, επιτέλους, θα αποφασίσετε ότι πρέπει να αφοσιωθείτε κάπου για να νιώσετε και εσείς σιγουριά και σταθερότητα. Η σχέση με έναν Δίδυμο ή Τοξότη, για να πάει καλά, θα χρειαστεί μεγαλύτερη ειλικρίνεια αλλά και διάθεση από τις δυο πλευρές για εμπιστοσύνη και αφοσίωση. Αν αυτά δεν υπάρχουν, καλύτερα να μην έχετε μισή σχέση γιατί τελικά θα τραυματίσετε τον ευαίσθητο ψυχισμό σας. Καλό είναι να βαδίζετε στα σίγουρα για να μην έχετε ανατροπές και εκπλήξεις. Όλη αυτή η κατάσταση σας κουράζει και προκαλεί μια μεγάλη πίεση. Τα παιδιά και η διάθεση για δημιουργία οικογένειας θα παίξουν πάντως έναν πρωταρχικό ρόλο στη ζωή σας– αυτήν τουλάχιστον την περίοδο.

* Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

* Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

* Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved