Η Έκλειψη των ψευδαισθήσεων και των παρεξηγήσεων

Πραγματοποιείται στον άξονα Τοξότη - Διδύμων στις 25/5, 7:15 το πρωί, ώρα Ελλάδας

Η Έκλειψη των ψευδαισθήσεων και των παρεξηγήσεων

Αυτή η Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται το πρωί, συνοδευόμενη από την Πανσέληνο στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, είναι πλέον η τελευταία σκηνή που παίζεται στο θεατρικό έργο των εκλείψεων για αυτά τα δυο ζώδια.

Όσες δυσκολίες και αλλαγές κι αν έχετε περάσει να ξέρετε ότι μπορεί να σας έκαναν την ζωή άνω κάτω και ίσως χάθηκαν πράγματα ή σχέσεις οι οποίες δεν μπορούν να ξαναδημιουργηθούν με την πρωταρχική τους μορφή αλλά, αν ψάξετε στο βάθος της καρδιάς σας, θα δείτε ότι οι δυσκολίες σε συνδυασμό με τις πιθανές απώλειες ή την αλλαγή στόχων σάς έκαναν να βγάλετε όλες τις δυνάμεις σας στην επιφάνεια γιατί δοκιμαστήκατε σε όλα τα επίπεδα.

Επιτέλους μπορείτε να ανασάνετε μέχρι νεωτέρας διαταγής του πλανητικού συστήματος. Χαλαρώστε και ζήστε με πάθος όλη την υπόλοιπη περίοδο και επειδή θα είστε πιο πλούσιοι από εμπειρίες και βιώματα μπορείτε να προχωρήσετε όσο πιο μπροστά μπορείτε, βάζοντας τους νέους στόχους και τα οράματά σας που θα σας πάνε πολύ μπροστά.

Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες καλό είναι να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να κινηθείτε σε πολλά μέτωπα και να είστε αρκετά διασκορπισμένοι σε πολλά θέματα συγχρόνως. Καλό είναι να ακούσετε το ένστικτό σας σε οτιδήποτε κάνετε και να μην επηρεαστείτε από γνώμες τρίτων.

Διαβάστε στις Ημερήσιες Προβλέψεις τί φέρνει στα 12 ζώδια

~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

*Αν θέλετε να βρείτε τη θέση και τις όψεις της Σελήνης σας, πατήστε εδώ

~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved