Η πρώτη έκλειψη του 2013

Πραγματοποιείται στον άξονα του Ταύρου – Σκορπιού και φέρνει εντάσεις και προβλήματα που αφορούν στο υλικό κομμάτι της ζωής

Η πρώτη έκλειψη του 2013

H Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνος που γίνεται σήμερα το βράδυ στις 10.58 ώρα Ελλάδος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού θα φέρει στην επιφάνεια εντάσεις και προβλήματα που αφορούν στο υλικό κομμάτι της ζωής, καθώς επίσης υποθέσεις που δεν έχουν λυθεί από το παρελθόν και τώρα θα βγουν στην επιφάνεια σαν μια ενέργεια που έχει για αρκετό καιρό πιεστεί. Δηλαδή σαν ένα ξέσπασμα η εκτόνωση της ενέργειας για να λυθεί μια και καλή.

Μπορεί να υπάρχουν εντάσεις, δυσκολίες, θυμός αλλά ακόμα και οργή μέσα στις προσωπικές σχέσεις και ίσως να βγουν απωθημένα τα οποία αν εκφραστούν, θα πληγωθούν κάποια άτομα.

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο Σκορπιοί, Ταύροι, Λιοντάρια και Υδροχόοι είστε έντονα δραστηριοποιημένοι αλλά και προβληματισμένοι. Θα σταματήσετε την ένταση και θα βρείτε λύσεις μόνο, αν βάλετε το χέρι στην καρδιά και αποφασίσετε ότι μόνο από εκεί θα έχετε την καθαρή οπτική γωνία ενός προβλήματος που ίσως να σας παρουσιαστεί γιατί με αυτόν τον τρόπο θα πάτε κατευθείαν στη επίλυσή του.

Διαβάσετε εδώ τί φέρνει η Σεληνιακή έκλειψη - Πανσέληνος του Απριλίου σε όλα τα ζώδια.

~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

*Αν θέλετε να βρείτε τη θέση και τις όψεις της Σελήνης σας, πατήστε εδώ

~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved