H προδοσία και πως την διαπραγματεύεται κάθε ζώδιο

Είναι μια δύσκολη εμπειρία που ο καθένας όταν την βιώνει αποδιοργανώνεται, αλλά έρχεται και σε επαφή με τον λεγόμενο σκοτεινό εαυτό του.

H προδοσία και πως την διαπραγματεύεται κάθε ζώδιο

Eδώ πρέπει να τονίσουμε την μεγάλη διαφορά μεταξύ του άνδρα και της γυναίκας ανεξαρτήτως ζωδίου. Δηλαδή μια γυναίκα που προδίδει μετασχηματίζεται κυρίως ψυχολογικά και το αρσενικό δεν είναι ποτέ έτοιμο να δεχτεί την μεταμόρφωση.

Ο άνδρας που διαπράττει την προδοσία δεν αλλάζει, διότι την αντιμετωπίζει επιπόλαια, ενώ η γυναίκα τα παίζει όλα για όλα δίχως να ψεύδεται και να κρύβει τα συναισθήματά της κυρίως από τον εαυτόν της (Αldo Carotenutto).

Βέβαια οι καταστάσεις της προδοσίας είναι μερικές φορές πολύ έντονες γιατί κάνουν τους ανθρώπους να γεύονται το δράμα της «απόρριψης» , της ανυποληψίας και της περιφρόνησης. Είναι μια δύσκολη εμπειρία που ο καθένας όταν την βιώνει αποδιοργανώνεται, αλλά έρχεται και σε επαφή με τον λεγόμενο σκοτεινό εαυτό του.

Με την απώλεια της αγάπης πολλοί λένε ότι ανοίγεται ένα σοβαρό αγιάτρευτο τραύμα.

Το κάθε ζώδιο έχει ένα δικό του τρόπο να αντιμετωπίσει την προδοσία και την απώλεια. Αλλά βέβαια αυτή είναι μια γενική κρίση χωρίς να συμπεριλαμβάνονται οι λεπτομέρειες του ατομικού χάρτη.

ΚΡΙΟΣ

Ενώ θεωρείται ο πιο φλογερός μαχητής του ζωδιακού και θέλει πάντα να έχει την πρωτιά σε όποια σχέση και αν είναι, όταν δεχτεί τα βέλη της προδοσίας λειτουργεί με γρήγορη αποδοχή του γεγονότος. Δηλαδή, αφού κάνει την μεγάλη φασαρία και τα διαλύσει όλα μετά θα υποχωρήσει γιατί έχει τέτοια αυτοπεποίθηση ότι και πάλι θα βρεθεί κάποιος να τον αγαπήσει, όπου γρήγορα θα ανακτήσει τις δυνάμεις του. Θα γυρίσει βιαστικά την σελίδα και θα ξεχάσει. Είτε θα παραμείνει στην σχέση γιατί θα του δημιουργηθεί η όρεξη να διεκδικήσει και πάλι είτε θα φύγει τρέχοντας.

ΤΑΥΡΟΣ

Εδώ η προδοσία βιώνεται πολύ βαριά. Γιατί το άτομο έχει την έννοια της κατάκτησης πάνω στο άλλο το άτομο και θεωρεί ότι αν γίνει κάτι τέτοιο θα χάσει την απόλυτη κυριαρχία και επιπλέον δεν θα έχει έπειτα καθόλου εμπιστοσύνη. Η ζήλεια έτσι και αλλιώς είναι δεδομένη σε οποιαδήποτε σχέση και αν είναι μέσα. Θα αργήσει να ξεπεράσει το τραύμα αφού κάθε λίγο και λιγάκι θα το τροφοδοτεί με μνήμες που δεν θα του κάνουν καλό και θα τον αποδιοργανώνουν. Δεν θα πειστεί εύκολα να γυρίσει σελίδα. Αλλά όταν την γυρίσει θα φύγει οριστικά και αμετάκλητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η περίπτωση εμφανίζεται « επιφανειακά» πιο ανάλαφρα και κυρίως αφού το άτομο το διαδώσει και το πει σε πολλούς φίλους και γνωστούς από τον τρόπο που θα το επικοινωνήσει όλοι θα πιστεύουν ότι θα το ξεπεράσει γρήγορα. Το άτομο όμως με το διπλό πρόσωπο θα θρηνεί για την χαμένη αγάπη του. Μπορεί να περάσει μια περίοδο πολύ μεγάλου πένθους που δεν είναι αναμενόμενο από επιφανειακή άποψη του χαρακτήρα του. Μάλιστα θα εκπλήξει πολλούς με τα βαθιά συναισθήματα που δείχνει να διατηρεί, τα οποία δεν τα είχε στην καλή περίοδο της σχέσης. Ένας Δίδυμος τραυματίζεται βαριά από την προδοσία και βαθιά μέσα του δύσκολα το ξεπερνάει. Η ευελιξία όμως της φύσης του τον βοηθάει και παρόλο που έχει μεγάλο τραύμα κάνει σχέσεις με άλλα άτομα έστω και επιφανειακά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ευαίσθητος και τρυφερός Καρκίνος παρόλο που είναι εύθραυστος δείχνει να το ξεπερνάει εύκολα και να γυρίζει γρήγορα την σελίδα αρνούμενος να δει το τραύμα και την αιτία του προβλήματος . Ίσως στην πορεία να το καταλάβει και να γίνει πολύ εκδικητικός η απροσπέλαστος. Αλλά θα φύγει γρήγορα για να μην πληγωθεί περισσότερο. Δεν θα δεχτεί να το συζητήσει ακόμα και με κολλητούς και ίσως ξεκινήσει να κάνει πολύ επιφανειακές σχέσεις γιατί θα έχει πληγωθεί. Πίσω του δεν θα ρίξει ούτε μια ματιά. Μια νέα σχέση που θα του πηγαίνει θα μπει στην ζωή του και θα προσπαθήσει να θάψει μέσα του οτιδήποτε τον ενοχλεί.

ΛΕΩΝ

Εδώ ίσως να είναι το ποιο δύσκολο ζώδιο στο να ξεπεράσει το τραύμα της προδοσίας. Το εγώ είναι τόσο τονισμένο που με την σκέψη και μόνο αντιδρά πολύ αρνητικά. Για αυτό φροντίζει από πριν να μην περάσει αυτό το πρόβλημα με το στενό μαρκάρισμα που δημιουργεί μέσα στην σχέση του και με την επιβολή της απειλής που υπάρχει στον αέρα για την συμπεριφορά που πρέπει να υπάρχει στο πρόσωπό του. Για αυτό τα περισσότερο Λιοντάρια είναι δεσποτικά και επιβάλλονται και μόνο με την παρουσία τους. Όταν τους συμβεί αυτό σαν γεγονός αντιδρούν πολύ βασιλικά. Δεν ζητούν ποτέ τον λόγο και φεύγουν όσο μπορούν πιο μακριά.

**Ταιριάζετε; Είναι το άλλο σου μισό; Οι απαντήσεις βρίσκονται εδώ**

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από την φύση τους έχουν μοναχικότητα. Αν τελικά πιαστούν στα δίκτυα μιας σχέσης θα λειτουργήσουν τις πιο πολλές φορές με την λογική και δεν θα βγάλουν εύκολα τα συναισθήματά τους προς τα έξω, επειδή θα χρειαστεί όπως λένε να κρατάνε τις αποστάσεις. Προτιμούν να προσφέρουν και να υπηρετούν για αυτό μερικές φορές θυσιάζονται κιόλας για την προσωπική τους σχέση. Στην προδοσία θα αντιδράσουν και πάλι λογικά και πολύ λίγοι θα έρθουν σε επαφή με τα πιο βαθιά τους συναισθήματα. Υπάρχει περίπτωση και να συγχωρήσουν και μάλιστα πολύ πιο γρήγορα από ότι αναμενόταν στα πλαίσια της ιδέας να μην χαθεί η τάξη των πραγμάτων.

ΖΥΓΟΣ

Στην προσπάθεια να κρατηθούν οι μεγάλες ισορροπίες μπορεί να φερθείτε πολύ διπλωματικά. Στην αρχή θα είστε εκρηκτικοί και μπορεί να γίνετε και κάπως εκδικητικοί. Αλλά μετά θα αρχίσετε την εσωτερική διαπραγμάτευση. Επειδή είστε τύποι του αέρα θα προσπαθήσετε μετά να συζητήσετε το πώς και το γιατί . Αν επικοινωνήσετε το πρόβλημα σωστά στο τέλος είτε θα υποχωρήσετε και θα γυρίσετε την σελίδα παραμένοντας στην σχέση είτε θα φύγετε πολύ διακριτικά και αόρατα. Αν παραμείνετε θα κρατήσετε την προδοσία στο πίσω μέρος του μυαλού σας και στην επόμενη ευκαιρία θα ανταποδώσετε την πληρωμή που κατά την γνώμη σας χρειάζεται να δώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το παιχνίδι γίνετε πιο περίπλοκο και μυστηριώδες. Ο Σκορπιός δεν ανέχεται με τίποτε την προδοσία για αυτό θέλει να έχει το κοντρόλ. Αλλά αν του ξεφύγει αυτό το κοντρόλ και βιώσει το δύσκολο συναίσθημα της εγκατάλειψης επειδή είναι ζώδιο με απόλυτες απόψεις θα φύγει. Δεν θα γυρίσει ποτέ πίσω αλλά θα κάνει μια μεγάλη περίοδο να το ξεπεράσει. Η εκδικητικότητα θα υπάρχει μέσα στην καρδιά του και την κατάλληλη στιγμή θα εκδηλωθεί. Πάντως επειδή πρεσβεύει ότι η εκδίκηση είναι ένα κρύο πιάτο θα περιμένει για καιρό να πάρει την ρεβάνς και θα ζει για εκείνη την στιγμή. Η προδοσία για έναν Σκορπιό είναι συνώνυμο με τον θάνατο. Οτιδήποτε βιώνει το βιώνει βαριά και σπάνια συγχωρεί. Θα το ξεπεράσει κάποια στιγμή αλλά το αγκάθι θα μείνει βαθιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα πράγματα είναι πιο εύκολα τουλάχιστον στην αρχή. Μόλις ο Τοξότης ανακαλύψει την προδοσία σίγουρα θα εκραγεί αλλά μετά θα ηρεμήσει και ή θα κάνει ακριβώς το ίδιο για να υπάρχει ισοτιμία ή θα πάει παρακάτω ξεχνώντας τα πάντα. Αλλά δεν σημαίνει ότι θα είναι και πάλι ανεκτικός. Πιθανόν να είναι πολύ καταπιεστικός και να στερεί την ελευθερία στο άλλο πρόσωπο. Εδώ τελικά θα κριθεί κατά πόσο θα τα έχει καλά με τον εαυτόν του και μετά με τους άλλους. Βαθιά μέσα του είναι πολύ ευαίσθητος και δεν υποχωρεί εύκολα. Άλλο αν φαίνεται στην επιφάνεια χαρούμενος και αεράτος. Μπορεί να μετατραπεί σε μικρό τύραννο και να στερεί τα πάντα όταν νιώθει ανασφάλεια παρόλο που αγωνίζεται για την ατομική ελευθερία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όλα ορίζονται ανάλογα με την φύση της σχέσης. Αν υπάρχει οικογένεια ο Αιγόκερως θα υποχωρήσει για να μην χαλάσει η ουσία της υπόθεσης αλλά και να μην εκτεθεί ανεπανόρθωτα πρώτα στην δική του οικογένεια και κυρίως αν υπάρχουν παιδιά και μετά στον κοινωνικό χώρο που κινείται. Είναι δύσκολο για έναν Αιγόκερω να εκφράσει τα βαθιά του συναισθήματα. Παραμένει ψυχρός και φαινομενικά άκαμπτος για να μην φανεί και προσπαθεί με έναν κομψό τρόπο να διαπραγματευτεί τα συναισθήματά του. Είναι δύσκολο να εκφράσει την μεγάλη του ευαισθησία εκτός αν του δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία. Πάντως επειδή δουλεύει για το γενικό καλό σπάνια θα κάνει κάτι που θα ευχαριστήσει τον εαυτό του. Συνεπώς θα μείνει και θα προσπαθήσει μέσα από εκεί να κερδίσει και πάλι τις εντυπώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συνήθως οι απόψεις είναι πολύ αντικρουόμενες. Επειδή επιφανειακά δείχνει πολύ ανεξάρτητος και ελεύθερος υποτίθεται θα συγχωρήσει το άτομο που θα τον προδώσει. Αλλά τελικά επειδή όταν μπαίνει σε μια σχέση παραδίνεται άνευ όρων το ίδιο θα κάνει και στην αντίστοιχη περίπτωση. Δεν θα ανεχτεί μύγα στο σπαθί του γιατί πιστεύει ότι είναι τέλειος και ήταν όλο το διάστημα κερί αναμμένο. Για αυτό θα δημιουργήσει μεγάλες φασαρίες και αντιστάσεις. Αν χρειαστεί να μείνει για να μην δημιουργηθεί μεγάλο ρήγμα αλλά ποτέ πλέον δεν θα επανέλθει όπως ήταν πρωταρχικά. Βιώνει την προδοσία στο πετσί του και δεν υπάρχει περίπτωση για υποχώρηση. Ξεχνάει αργά και βασανιστικά. Το μόνο που καταφέρνει στο τέλος είναι να μείνει φίλος με το πρόσωπο που ήταν παλιά μαζί και τίποτε παραπάνω. Γενικά όμως σπάνια παραδίνει τα όπλα. Είναι βέβαια ιδιόρρυθμος και μερικές φορές απρόβλεπτος αλλά τις περισσότερες φορές προτιμάει την μοναξιά του αλλά θα παραμείνει μέσα στην σχέση αποστασιοποιημένος.

ΙΧΘΥΕΣ

Το παιχνίδι είναι πιο ανάλαφρο αφού οι Ιχθύες είναι πολύ ανοικτοί και χαλαροί στο θέμα αυτό. Οι ποιο πολλοί βρίσκονται εύκολα και οι ίδιοι στην αντίπερα όχθη λόγω της ρευστότητας και της μεταβλητότητας που νιώθουν. Επειδή δεν τους αρέσει να ζουν στην πραγματικότητα σπάνια αντιλαμβάνονται τι πραγματικά συμβαίνει. Συνήθως συγχωρούν και βλέπουν τα πράγματα από μια δική τους οπτική γωνία η οποία δεν αφήνει περιθώρια για μεγάλη εκδικητικότητα και πάθη. Αγαπούν βέβαια με τον δικό τους τρόπο και αυτό κάνει τον άλλον να νιώθει ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένο ενδιαφέρον για αυτό μετά γίνονται δέκτες απιστίας η χωρισμού. Αλλά αν εξελιχτούν υπάρχει αληθινή αγάπη και μπορούν να χωρέσουν τους πάντες και τα πάντα. Την σελίδα της ζωής τους την αλλάζουν πάντως εύκολα, γιατί άνετα μεταπηδούν από την μια κατάσταση στην άλλη.

**Ταιριάζετε; Είναι το άλλο σου μισό; Οι απαντήσεις βρίσκονται εδώ**

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved