Σε ποιό τομέα της ζωής σας έχετε κάρμα; Β. Δεσμός στο 11ο Οίκο

Βόρειος Δεσμός στον 11ο οίκο – Νότιος Δεσμός στον 5ο οίκο

Σε ποιό τομέα της ζωής σας έχετε κάρμα; Β. Δεσμός στο 11ο Οίκο

Για να αντιληφθείτε σε ποιό τομέα της ζωής σας έχετε κάρμα και πως πρέπει να το ξεπεράσετε καλό είναι να μάθετε πράγματα μέσα από το προσωπικό σας ωροσκόπιο. Με αυτόν τον τρόπο θα διευρυνθείτε περισσότερο και θα είσαστε πιο σίγουροι για τον προσωπικό σας σκοπό και στόχο. Για αυτό θα αναλύσουμε παρακάτω τους Δεσμούς μέσα στους οίκους του ωροσκοπίου πώς λειτουργούν και με ποιό τρόπο θα γίνει η αναγνώριση των δικών μας λαθών με στόχο να εξελιχτούμε.

Επειδή πάντα η ψυχή κουβαλάει μνήμες από τις προηγούμενες ενσαρκώσεις καλό είναι να προσπαθήσουμε να θυμηθούμε γιατί με αυτόν τον τρόπο αναγνωρίζουμε τις δυνάμεις μας. Όταν ο Νότιος Δεσμός είναι στον πέμπτο οίκο το άτομο ζει στην τωρινή ζωή σαν να είναι δημιουργός πολλών πραγμάτων. Προσπαθώντας να ξανακερδίσει την αίγλη του παρελθόντος και όλα αυτά που έχει συνηθίσει να κάνει έχει την διάθεση του παιδιού και μερικές φορές ρισκάρει σε πολλά θέματα. Πολλές φορές μέσα στην σχέση προσπαθεί να αγαπηθεί με νύχια και με δόντια και αυτό το κάνει να ξεχνάει τον τωρινό του στόχο ο οποίος είναι να μάθει να επενδύει περισσότερο στην αξία της φιλίας και της προσφοράς προς την ανθρωπότητα. Την ζωή πολλές φορές την βλέπει σαν σκηνή θεάτρου όπου εκεί μπορεί να παίζει πολλούς ρόλους.

Ο ρομαντισμός είναι ένα στοιχείο της προσωπικότητάς του που το καθορίζει και επειδή θέλει πάντα να είναι το επίκεντρο και να το προσέχουν δεν μπορεί να δεχτεί τον ρόλο του απλού ακροατή σε ένα κοινό. Σε όσους το εκτιμούν γίνεται πολύ γενναιόδωρο και ίσως και υπερβολικό. Σε περίπτωση που δεν εισπράξει αυτά που θέλει ίσως γίνει υπερβολικό γιατί θα διακατέχεται από το συναίσθημα του ανικανοποίητου και μπορεί να κάνει διάφορες τρέλες προκειμένου να τραβήξει τα βλέμματα των άλλων. Το προσωπικό εγώ εδώ είναι υπερβολικά τονισμένο για αυτό μπαίνει εμπόδιο πολλές φορές στην ατομική του πρόοδο.

Εδώ βέβαια το άτομο έχει ένα πολύ δυνατό ταλέντο και σχετίζεται με τα παιδιά ή έχει την σφραγίδα του δημιουργού. Γενικά είναι ένα άτομο που αγαπιέται από πολλούς παράφορα γιατί κανένας δεν βρίσκει κάποιο ψεγάδι πάνω του. Μερικές φορές γίνεται το ίδιο εχθρός του εαυτού του γιατί αρνείται να μάθει αυτά που μπορεί να διδαχτεί και φαίνεται απόμακρο ή απρόσιτο. Η θυσία του προσωπικού εγώ είναι απαραίτητη για να φτάσει στον στόχο της τωρινής ενσάρκωσης. Αν υπάρχει εγωισμός δεν μπορεί το άτομο να αποκτήσει την αληθινή του δύναμη αλλά ούτε και να έχει την ευκαιρία ενός ρομαντικού και αρμονικού γάμου όπως βαθιά το επιθυμεί. Το διαζύγιο μερικές φορές προέρχεται από την λάθος διακίνηση της εγωιστικής ενέργειας. Επειδή υπάρχει μεγάλη επικέντρωση στο ατομικό εγώ το άτομο δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τα προσόντα του. Για αυτό είναι αναγκαίο αν κάποιος έχει δεσμούς σε αυτόν τον άξονα να αποφασίσει ότι θα αφιερώσει την ζωή του στην προσωπική του αλήθεια και όχι στον εντυπωσιασμό των άλλων.

Ο έλεγχος των παθών και η μείωση του ρομαντισμού για την ζωή και τους ανθρώπους ίσως το βοηθήσουν στην εξέλιξη του. Η σωστή κατανόηση του εαυτού θα προέλθει από την συμμετοχή στις ομάδες, στις φιλίες και στους συλλόγους. Με αυτόν τον τρόπο βλέπει τον εαυτό του σαν μέρος του όλου και αφιερώνεται στον σκοπό που αφορά στο καλό όλων. Το ζώδιο που περικλείει τον Νότιο Δεσμό δείχνει τα πάθη, τις επιθυμίες και τα κολλήματα της προηγούμενης ζωής, το ζώδιο του Βόρειου Δεσμού δείχνει τον τρόπο που το άτομο θα απαλλαγεί από αυτά και θα προσανατολιστεί σε περισσότερο συλλογικό στόχο.

*Αναρωτιέστε ποιά είναι η καρμική προέλευση και ο προορισμός σας; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved