Σε ποιό τομέα της ζωής σας έχετε κάρμα; Β. Δεσμός στο 10ο Οίκο

Βόρειος Δεσμός στον 10ο οίκο – Νότιος Δεσμός στον 4ο οίκο

Σε ποιό τομέα της ζωής σας έχετε κάρμα; Β. Δεσμός στο 10ο Οίκο

Για να αντιληφθείτε σε ποιό τομέα της ζωής σας έχετε κάρμα και πως πρέπει να το ξεπεράσετε καλό είναι να μάθετε πράγματα μέσα από το προσωπικό σας ωροσκόπιο. Με αυτόν τον τρόπο θα διευρυνθείτε περισσότερο και θα είσαστε πιο σίγουροι για τον προσωπικό σας σκοπό και στόχο. Για αυτό θα αναλύσουμε παρακάτω τους Δεσμούς μέσα στους οίκους του ωροσκοπίου πώς λειτουργούν και με ποιό τρόπο θα γίνει η αναγνώριση των δικών μας λαθών με στόχο να εξελιχτούμε.

Όποιο άτομο έχει δεσμούς στον άξονα 10ου-40ου είναι πολύ επιφορτισμένο με το να κατανοήσει θέματα της οικογένειας του τα οποία μπορεί να τον ζορίζουν αρκετά αλλά χρειάζεται τουλάχιστον να τα επιλύσει για να προχωρήσει παρακάτω. Επειδή μερικές φορές χάνει την ατομικότητά του νιώθει άδειος και πεσμένος αν αυτό γίνετε συνέχεια και δεν υπάρχει στόχος εξέλιξης. Επειδή υπάρχει έντονο κάρμα σε αυτήν την ζωή που χρειάζεται να το ξεπληρώσει για να προχωρήσει ίσως να αντιληφτεί ότι δεν είναι δικό του πρόβλημα αλλά μπορεί να κουβαλάει και καρμικά προβλήματα της οικογενείας του.

Χρειάζεται να καταλάβετε ότι θα πρέπει να είστε μόνιμα ευγνώμονες σε οτιδήποτε σας δίνεται. Βέβαια επειδή όλα στην ζωή είναι δανεικά είναι πολύ σημαντικό να καταλάβετε ότι αν εισπράξετε από τους άλλους αγνωμοσύνη ίσως να το κάνατε εσείς στο παρελθόν.

Η ζωή σας με ένα παιδί μπορεί να είναι δύσκολη, γιατί θα πρέπει να αντιληφθείτε κάποια πράγματα που κάνετε ασυνείδητα. Η ευθύνη του γονεϊκού ρόλου είναι δύσκολη μέχρι να κατανοήσει το άτομο πως πρέπει να χειρίζεται αυτές τις υποθέσεις.

Επειδή νιώθει μερικές φορές έντονα την ανάγκη να μπει σε διαμάχες και προβλήματα με τα μέλη της οικογένειάς του γιατί πιστεύει ότι αδικείται, χρειάζεται να καταλάβει ότι θα πρέπει να υπερισχύσει η αγάπη και η συμπόνια για να κατανοήσει τα βαθιά θέματα του εαυτού του και των άλλων. Η απαισιοδοξία δεν είναι καλός σύμβουλο,ς για αυτό θα χρειαστεί αισιοδοξία και θετική σκέψη για να ξεπεραστούν τα υπάρχοντα προβλήματα.

Μερικές φορές αποφεύγει την ωρίμανση και αυτό δεν είναι ότι καλύτερο, κυρίως για την καριέρα του και την κοινωνική του θέση. Πολλές φορές μπαίνει στο δίλημμα το να είναι σωστός για την οικογένειά του η να δράσει για τον εαυτόν του και το συμφέρον του.

Κάποια στιγμή μπορεί να ωριμάσετε και να ξεπεράσετε την οικογενειακή δυσαρμονία για να βρείτε τον εαυτόν του. Μόλις το άτομο λύσει το θέμα της οικογένειάς του τότε μόνο είναι ελεύθερος να προχωρήσει θετικά. Οι αναστολές θα φύγουν γιατί θα χρειαστεί πλέον να μπει στην πορεία του βόρειου Δεσμού. Μόνο τότε θα έχει την επαγγελματική επιτυχία που γυρεύει και αναζητά ενδόμυχα.

Χρειάζεται πάντως να ξεφύγει από την συναισθηματική ανωριμότητα και να δεχτεί την ιδέα της υπευθυνότητας σε όλα τα επίπεδα. Το ζώδιο που περικλείει τον Ν. Δεσμό δείχνει τους τρόπους που το άτομο έχει παραμείνει ανώριμο και μπλοκάρει τον εαυτόν του και την καριέρα του.

Το ζώδιο που περικλείει τον Β. Δεσμό δείχνει πως επιτυγχάνεται η ωρίμανση και η εξέλιξη.

*Αναρωτιέστε ποιά είναι η καρμική προέλευση και ο προορισμός σας; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved