Σε ποιό τομέα της ζωής σας έχετε κάρμα; Β. Δεσμός στον 6ο Οίκο

Βόρειος Δεσμός στον 6o Οίκο και Νότιος Δεσμός στον 12o Οίκο

Σε ποιό τομέα της ζωής σας έχετε κάρμα; Β. Δεσμός στον 6ο Οίκο

Για να αντιληφθείτε σε ποιό τομέα της ζωής σας έχετε κάρμα και πως πρέπει να το ξεπεράσετε καλό είναι να μάθετε πράγματα μέσα από το προσωπικό σας ωροσκόπιο. Με αυτόν τον τρόπο θα διευρυνθείτε περισσότερο και θα είσαστε πιο σίγουροι για τον προσωπικό σας σκοπό και στόχο. Για αυτό θα αναλύσουμε παρακάτω τους Δεσμούς μέσα στους οίκους του ωροσκοπίου πώς λειτουργούν και με ποιό τρόπο θα γίνει η αναγνώριση των δικών μας λαθών με στόχο να εξελιχτούμε.

Βόρειος Δεσμό στον 6ο οίκο και Νότιος Δεσμός στον 12o οίκο


Επειδή κουβαλάτε την μνήμη της μοναξιάς από προηγούμενη ενσάρκωση πολλές φορές απομονώνεστε και αποσύρεστε με τις ώρες. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητο να μην κάνετε παρέες με άλλα άτομα η ότι φοβόσαστε να είστε κοινωνικοί. Απλά παίρνετε δύναμη από αυτό και μερικές φορές χάνεστε μέσα στις σκέψεις σας. Η μυστικοπάθεια είναι το μεγάλο σας πρόβλημα για αυτό πολλές φορές δεν μοιράζεστε με κανένα τις εμπειρίες σας ούτε με φίλους αλλά ούτε και με τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους. Επειδή υπάρχει περίπτωση να αναμοχλεύετε φόβους που δεν έχουν υπόσταση αυτό σας κάνει μερικές φορές να μπερδεύεστε με την αλήθεια η το ψέμα. Για αυτό μερικές φορές νιώθετε ανασφαλείς η φαντάζεστε ότι υπάρχουν εχθροί.

Πολλές φορές ζείτε από τον κόσμο των ψευδαισθήσεων και αποφεύγετε την αλήθεια για αυτό έχετε μονίμως μπερδέματα και ανακατωσούρες. Δεν μπορείτε εύκολα να συντονιστείτε με τον χρόνο και το πρόγραμμά σας και μόνιμα είστε μπερδεμένοι και δεν τελειώνετε τις δουλειές σας στην ώρα τους. Εδώ το μάθημα της ψυχής είναι ότι θα χρειαστεί να νιώθετε μεγαλύτερη υπευθυνότητα παρά λύπη για τις δυστυχίες σας.

Ο Βόρειος Δεσμός θα σας σπρώξει ώστε να βοηθάτε τους άλλους και να τους συμπαραστέκεστε στα προβλήματα που έχουν και ίσως αυτό να φαίνετε και σαν αυτοθυσία. Αν οργανώσετε την ζωή σας με μεγαλύτερη πειθαρχία και στόχο τότε θα μπορέσετε να κάνετε κάτι σημαντικό για τον εαυτόν σας. Για αυτό η δίαιτα, η οργάνωση των σκέψεων σας και γενικά της καθημερινής σας ζωής θα σας δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Αν σταματήσετε να κριτικάρετε και τις αδυναμίες των άλλων θα αποκτήσετε πίστη για τον εαυτόν σας και θα νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια.

Η περίοδος της απομόνωσης και της εσωτερικής τάσης για φυγή έχει τελειώσει και δεν θα πρέπει να υπάρχει επιστροφή σε αυτό γιατί θα καθηλωθείτε και δεν θα μπορέσετε να ξεπεράσετε ποτέ αυτή την μορφή αυτολύπησης και δυστυχίας που μπορεί να έχετε υποβάλει τον εαυτόν σας. Αν δεν θέλετε να φυλακίσετε την ζωή σας από μνήμες που είσαστε εγκλωβισμένοι και δυστυχείς χρειάζεται να σταματήσετε να παίζετε τον ρόλο του αδύναμου και του θύματος αλλά και του μοιραίου προσώπου και πρέπει να κοιτάξετε την ζωή σας με αισιοδοξία και με άλλο μάτι για να μπορέσετε να αρχίσετε μια νέα και καλύτερη ζωή.



*Αναρωτιέστε ποιά είναι η καρμική προέλευση και ο προορισμός σας; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved