Σε ποιό τομέα της ζωής σας έχετε κάρμα; Β. Δεσμός στον 4ο Οίκο

Βόρειος Δεσμός στον 4o Οίκο και Νότιος Δεσμός στον 10o Οίκο

Σε ποιό τομέα της ζωής σας έχετε κάρμα; Β. Δεσμός στον 4ο Οίκο

Για να αντιληφθείτε σε ποιό τομέα της ζωής σας έχετε κάρμα και πως πρέπει να το ξεπεράσετε καλό είναι να μάθετε πράγματα μέσα από το προσωπικό σας ωροσκόπιο. Με αυτόν τον τρόπο θα διευρυνθείτε περισσότερο και θα είσαστε πιο σίγουροι για τον προσωπικό σας σκοπό και στόχο. Για αυτό θα αναλύσουμε παρακάτω τους Δεσμούς μέσα στους οίκους του ωροσκοπίου πώς λειτουργούν και με ποιό τρόπο θα γίνει η αναγνώριση των δικών μας λαθών με στόχο να εξελιχτούμε.

Βόρειος Δεσμός στον 4ο οίκο – Νότιος Δεσμός στον 10ο οίκο

Το άτομο εδώ έχει μια δύσκολη αποστολή αφού έρχεται με μνήμες μιας παρελθούσας ζωής με δόξες και τιμές και τώρα θα χρειαστεί όλο αυτό να το διοχετεύσει μέσα στην οικογένειά του και στο σπίτι του. Τουλάχιστον ήταν ο καραβοκύρης του δικού του καραβιού και τώρα που μπορεί να χάσει την αυτονομία του για χάρη της αξίας της οικογένειας αυτό θα τον ζορίσει αρκετά. Μπορεί να είχε και ένδοξη ζωή και να χρειαστεί τώρα να συρρικνωθεί κατά κάποιο τρόπο για να κάνει μια πιο σημαντική δουλειά από αυτήν που έκανε. Δηλαδή να ασχοληθεί με τον συναισθηματικό του κόσμο.

Επειδή η κυριαρχία είναι σημαντική για αυτόν, επειδή έχει μάθει πολύ καλά αυτόν τον ρόλο, συνήθως αναλαμβάνει και πάλι να βάλει κάτω από την προστασία του άτομα που είναι αδύναμα και τα κατευθύνει κυρίως στα επαγγελματικά τους βήματα. Αυτό δεν βοηθάει ούτε τον ίδιο αλλά ούτε και το πρόσωπο η τα πρόσωπα που αναλαμβάνει γιατί δεν τα αφήνει να δούνε βαθιά τον εαυτόν τους. Ζορίζεται συνήθως να δει ότι πλέον δεν θα έχει έναν μεγάλο κοινωνικό ρόλο όπως είχε παλιά και θα πρέπει να περιοριστεί στον νέο του ρόλο που είναι πολύ μικρός κατά την γνώμη του γιατί δεν μπορεί να εκφράσει καμία προσωπική φιλοδοξία. Εδώ οι απαιτήσεις της οικογένειας θα είναι πολύ μεγαλύτερες από την καριέρα. Το δίλλημα θα είναι μεγάλο για το τι πρέπει να ακολουθήσει δηλαδή οικογένεια η καριέρα και φιλόδοξα σχέδια. Η οικογένεια θα νικήσει γιατί αυτός είναι ο ρόλος που έχει έρθει να μάθει καλά. Η σχέση κυρίως με γονείς αλλά και άτομα που αντιπροσωπεύουν την οικογένεια και κυρίως ένας Καρκίνος είναι η πιο σπουδαία εργασία που χρειάζεται να γίνει. Μπορεί να είναι δυνατός έξω αλλά μέσα εμπρός σε ένα συναισθηματικό πρόβλημα θα νιώθει αδύναμος και ανεπαρκής. Μέχρι να μάθει να διαχειρίζεται αυτόν τον ρόλο θα περάσει ένα μακρύ δρόμο με πόνο και πολύ προσπάθεια. Επειδή από παλιά κουβαλάει την αυτονομία μερικές φορές εξακολουθεί να αψηφά τους γονείς και προσπαθεί να καλύψει με άλλους τρόπους την πατρική και μητρική αγάπη. Μερικές φορές μπορεί να νιώσει το άτομο ότι δεν εκτιμάται από κανέναν και ότι και να κάνει οι προσπάθειες του πάνε χαμένες.

Χρειάζεται να σταματήσετε να αναζητάτε από έξω την δύναμη και το ακροατήριο γιατί θα χάσετε την εστίαση αυτής της ενσάρκωσης. Χρειάζεται να αναγεννηθείτε συναισθηματικά για να μάθετε καλά αυτό το μάθημα της συναισθηματικής προσέγγισης. Μόλις ξεπεράσετε την έμφυτη ανάγκη για επίδειξη και δύναμη στην κοινωνική αρένα και αρκεστείτε να ζήσετε μέσα σε μια μεγάλη αγκαλιά ενός ατόμου τότε όλα θα ηρεμήσουν γύρω σας και εσείς θα πάρετε τον δρόμο που σας αξίζει. Η συναισθηματική ωρίμανση είναι το ζητούμενο αλλά και το μοίρασμα αυτού του συναισθήματος στους άλλους. Το ζώδιο του Νότιου Δεσμού δείχνει την εμπειρία που κουβαλάει το άτομο και τους τρόπους με τους οποίους δίνει έμφαση στην αξία του. Το ζώδιο του Βόρειου Δεσμού δείχνει τον τρόπο που θα ωριμάσει το συναίσθημά σας.



*Αναρωτιέστε ποιά είναι η καρμική προέλευση και ο προορισμός σας; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved