Αν θέλετε να έχετε ένα ευτυχισμένο γάμο, ενεργοποιήστε τον Άγγελο Μιχαήλ

Είναι πολύ σημαντικό να προσπαθούμε να έχουμε μια σωστή σχέση γιατί μέσα από αυτό γινόμαστε ευτυχείς και ισορροπημένοι

Αν θέλετε να έχετε ένα ευτυχισμένο γάμο, ενεργοποιήστε τον Άγγελο Μιχαήλ

Αφιερωμένο στον γιό μου Γιάννη που έφυγε ξαφνικά από την ζωή μου.

Ο έρωτας μαζί με την επιθυμία να βρούμε το άλλο μας μισό είναι η μεγαλύτερη αγωνία του ανθρώπου σήμερα. Είναι μια αρχέγονη δύναμη που βρίσκεται μέσα μας η οποία μας κάνει να ψάχνουμε να βρούμε αυτό που μας λείπει γιατί νιώθουμε μισοί και μόνοι. Από την εποχή που η ψυχή ήταν ερμαφρόδιτη και ο Δίας την τιμώρησε με το να την χωρίσει στην μέση από τότε όλοι οι άνθρωποι ψάχνουν να βρουν το άλλο τους μισό. Όταν δεν το βρίσκουμε νιώθουμε ότι δεν είμαστε ευτυχισμένοι γιατί δεν είμαστε ολοκληρωμένοι και δυνατοί. Για αυτό είναι πολύ σημαντικό να προσπαθούμε να έχουμε μια σωστή σχέση γιατί μέσα από αυτό γινόμαστε ευτυχείς και ισορροπημένοι. Μπορεί ένας άνθρωπος να καταφέρει να έχει χρήματα, δόξα η δύναμη αν δεν έχει όμως μια καλή σχέση τότε όλα του φαίνονται άδεια και μοναχικά και δεν νιώθει ευτυχισμένος γιατί δεν είναι ολοκληρωμένος. Από την άλλη πολλά άτομα είναι μέσα σε σχέση και δεν είναι ευτυχισμένα γιατί δεν ικανοποιούνται η δεν ταιριάζουν με το άλλο πρόσωπο. Για αυτό μπορείτε να προσευχηθείτε στον Άγγελο Μιχαήλ για να σας βοηθήσει να έχετε γαλήνη, χαρά και ευτυχία μέσα στην προσωπική σας σχέση.

Ο Άγγελος Μιχαήλ είναι ο προστάτης αυτών που έχουν γεννηθεί από 18 έως και 22 Νοεμβρίου

Είναι το πρόσωπο του Θεού που ενώνει μέσω του έρωτα τον άνδρα με την γυναίκα και τους κάνει συζύγους.

Όσοι έχετε γεννηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες έχετε τις παρακάτω αγγελικές ιδιότητες:

Είστε γενικά πολύ τρυφεροί, προστατευτικοί, πολύ πιστοί, πάντα σας ενδιαφέρει το ερωτικό στοιχείο μέσα σε μια σχέση η αρμονία και η συντροφικότητα. Μερικές φορές όμως μπορεί να ξεφεύγετε από τους κανόνες της καλής σχέσης και ίσως να γίνετε πολύ κτητικοί, ζηλιάρηδες και ανασφαλείς. Οι φόβοι σας ίσως να είναι πιο μεγάλοι από την πραγματικότητα που ήδη υπάρχει και εκεί μπορεί να κάνετε υπερβολές και να ξεφεύγετε πολλές φορές με αποτέλεσμα να νιώθετε μόνοι και ανεπαρκείς. Όταν σταματάτε την επικοινωνία και δεν έχετε υπομονή και επιμονή για μια σχέση τότε βγαίνετε εκτός παιχνιδιού και νιώθετε τελείως αποκομμένοι. Για αυτό καλό είναι να ενεργοποιείτε τον φύλακα Άγγελό σας για να σας χαρίσει μια πολύ καλή και αρμονική ζωή αλλά και τον πραγματικό έρωτα. Γιατί πολλές φορές όταν απομακρύνεστε από τον Άγγελό σας τότε γίνονται λάθη και μπορεί να παρερμηνεύεστε την συμπεριφορά ενός ατόμου και να νομίζετε ότι αυτό είναι το κατάλληλο άτομο για σας ενώ δεν είναι. Και ίσως να εγκαταλείψετε ένα πολύ καλό πρόσωπο επειδή νομίζατε ότι βρήκατε αυτό που σας ταιριάζει. Για αυτό χρειάζεται να προσεύχεστε πάρα πολύ όταν είναι να πάρετε αποφάσεις που αφορούν την σχέση σας. Επειδή μερικές φορές είστε και ανταγωνιστικοί με άτομα που έχουν το ίδιο φύλο με εσάς δυσκολεύεστε να κάνετε μακρόχρονες φιλίες. Για αυτό καλό είναι να προσπαθείτε μόνιμα να ελέγξετε τα πάθη του εαυτού σας για να μην έχετε απογοητεύσεις στο μέλλον. Αν ενεργοποιήσετε τον Άγγελο Μιχαήλ θα έχετε ευτυχία μέσα στον γάμο και θα βρείτε τον αληθινό έρωτα που τόσο πολύ ψάχνετε να βρείτε. Επίσης μπορείτε να απευθυνθείτε στον Άγγελο Μιχαήλ όταν θέλετε να έχετε ειλικρινείς σχέσεις και έρωτα με ανταπόκριση. Μπορείτε με την προσευχή να δημιουργήσετε μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Αγαπημένε μου Μιχαήλ

Θέλω πολύ να αγαπηθώ αλλά δεν ξέρω πώς να αγαπήσω. Για αυτό σε παρακαλώ μην με εγκαταλείπεις και δώσε μου το θεϊκό δώρο της αγάπης και του έρωτα. Δώσε μου σύντροφο που να με αγαπάει, να με σέβεται και να είναι πιστός δίπλα μου. Και εγώ θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιος αυτού του θεϊκού δώρου που μου δίνεις. Σου υπόσχομαι ότι θα γίνω φωτεινό παράδειγμα για τους άλλους ανθρώπους και θα προσπαθήσω να κάνω μια πολύ καλή και φωτεινή οικογένεια. Η καρδιά είναι έτοιμη να δώσει τρυφερότητα, σεβασμό και εμπιστοσύνη. Σε ευχαριστώ ευσπλαχνικέ Μιχαήλ και ο Πατέρας θα χαίρεται για μένα που θα με βλέπει ψηλά από τον Ουρανό.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved