Shakira και Gerard Piqué: Γονείς, με τον μικρό Milan αγκαλιά

O μικρός Milan έχει ωροσκόπο Παρθένο και Σελήνη στους Διδύμους στην ακμή του μεσουρανήματος

Shakira και Gerard Piqué: Γονείς, με τον μικρό Milan αγκαλιά

Δεν έχουν περάσει ούτε δύο εικοσιτετράωρα από τις 22/12 στις 21.36 το βράδυ, που το πανευτυχές ζεύγος Shakira - Piqué, κράτησαν το πρώτο τους παιδί στην αγκαλιά τους.

Η οικογένεια Υδροχόων μεγάλωσε, αφού εκτός της μαμάς και του μπαμπά που έχουν γεννηθεί την ίδια ημερομηνία (2/2) με την Shakira να είναι 10 χρόνια μεγαλύτερη, ήρθε να προστεθεί και ο μικρός Υδροχόος.

Η μυστικοπαθής Shakira που έχει προσπαθήσει πολύ με την Αφροδίτη κυβερνήτη του 7ου οίκου στον 12ο, να κρατήσει μυστικές τις σχέσεις της, έχει απέναντί της τον αυθόρμητο και εκφραστικό σύντροφό της, που έσπευσε να αναφέρει λεπτομέρειες από το twitter του.

Διότι άλλο να είσαι Υδροχόος με Σελήνη στον Καρκίνο και αντίθεση ιδιομοιρίας Ήλιου - Κρόνου στον άξονα 11ου – 5ου οίκων αντίστοιχα όπως η Shakira και άλλο να είσαι Υδροχόος με Σελήνη στον Κριό και Αφροδίτη στον Τοξότη σε σύνοδο με Ουρανό και τετράγωνο με Δία, όπως ο Piqué.

Η αλήθεια είναι πως οι διαφορετικές ιδιοσυγκρασίες του Υδροχοικού ζεύγους, δεν έχουν να κάνουν μόνο με τη διαφορά ηλικίας, αλλά προς το παρόν αυτό που τους ενώνει περισσότερο από όλα, είναι ο μικρός Milan.

Το παιδάκι τους έχει ωροσκόπο Παρθένο και Σελήνη στους Διδύμους στην ακμή του μεσουρανήματος.

Αυτό σημαίνει πως ο κυβερνήτης του ωροσκόπου και του μεσουρανήματος Ερμής, που βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ήλιο στον 5ο δημιουργικό οίκο και σε τρίγωνο με Δία, του επιφυλάσσει ανάλογη λάμψη και αναγνώριση με αυτή των γονιών του.

Το καλλιτεχνικό κομμάτι δεν είναι το ατού του ωροσκοπίου του, αντίθετα με εκείνο της εύνοιας της τύχης στο να επενδύει σωστά και έξυπνα. Το τετράγωνο της συνόδου Ήλιου – Ερμή με τον κυβερνήτη του 5ου οίκου Κρόνο στον 2ο οίκο, είναι αυτό που βάζει διλλήματα, φέρνει δυσκολίες και δημιουργεί ενίοτε οικονομικές απώλειες, στην γενικότερα άνετη ζωή του.

Ο πατέρας του τον έχει κάνει ήδη μέλος της Barcelonα FC και αν κρίνουμε από το ωροσκόπιο του μικρού και τον Άρη στον 6ο οίκο, δεν αποκλείεται το ομαδικό του πνεύμα να βρει διέξοδο στα γήπεδα, με την ιδιαίτερη ενέργεια που τον διακατέχει.

Όσο για την όμορφη μαμά του, ελπίζουμε να ξαναδούμε σύντομα το φιδίσιο κορμί της να λικνίζεται στους ήχους των τραγουδιών της.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved