Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 21/1

Τα σοφά λόγια πάντα μας εμπνέουν αλλά έχουν αξία, όταν γίνονται πράξη.

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 21/1

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

ΚΡΙΟΣ

aries

Είστε έτοιμοι για το μεγάλο άλμα. Κάτι πάει να αλλάξει από σήμερα και εσείς το διαισθάνεστε και νιώθετε καλύτερα. Γενικά η καριέρα σας θα έχει μια βελτίωση. Μερικοί από εσάς θα ξεκινήσετε κάτι πολύ καινούργιο και πρωτοποριακό το οποίο μπορεί να σας βγάλει από αδιέξοδα. Οι φιλίες και η ομαδικότητα σε ότι κάνετε θα βοηθήσει και θα εξελίξει και μια τεχνική που τώρα έχετε ξεκινήσει. Η ψυχολογία σε επίπεδο αυτογνωσίας μπορεί να σας τραβήξει το ενδιαφέρον και μέσα από ένα συγκεκριμένο άτομο να παρασυρθείτε θετικά και να ξεκινήσετε δουλειά με τον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Αρχίζει μια εποχή για σας που θα πρέπει να είστε πιο συμβιβασμένοι με το πνεύμα της ομάδας και της φιλίας. Είναι δύσκολο για σας γιατί κινείστε πολύ ανταγωνιστικά και ίσως και επιθετικά αυτή την περίοδο. Μπορεί να είστε στα όρια σας γιατί το είχατε παρακάνει την προηγούμενη περίοδο ή να μην αντέχετε άλλο κάποια πράγματα από τους γύρω σας ή τις ήδη υπάρχουσες συνθήκες και θα επαναστατήσετε με στόχο την αλλαγή. Φροντίστε να είστε μέσα στα επιτρεπόμενα περιθώρια χρόνου για μια δουλειά που σας έχει ανατεθεί γιατί εκεί μπορεί να ξεφύγετε λίγο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Ξεκινάει μια πολύ καλή περίοδος για σας. Αφού το πλανητικό θα σας χαρίσει δώρα και ευκαιρίες. Ακόμα και μια δουλειά στο εξωτερικό μπορεί να σας ανοίξει ξαφνικά και από εκεί που δεν που το περιμένατε να έχετε ένα καλό αποτέλεσμα. Γενικά όσοι περιμένετε απαντήσεις για κάτι που έχετε κάνει εδώ και καιρό τα πράγματα θα είναι θετικά. Μια πρόταση από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει ξαφνικά και να σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση. Μόνο φροντίστε να είστε τυπικοί με καθημερινές υποχρεώσεις και υποσχέσεις που έχετε δώσει.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Η Αφροδίτη συνεχίζει να σας δίνει βοήθεια από τρίτους και γενικά να έχετε εύνοια και υποστήριξη από άτομα που ίσως και να μην γνωρίζετε. Η φήμη σας είναι γενικά πολύ ισχυρή αυτή την περίοδο και αυτό σας βοηθάει στις συνεργασίες και στις επαφές. Είναι σημαντικό για σας να υπάρχουν άτομα γύρω σας που να σας φροντίζουν και να σας εξυπηρετούν γιατί νιώθετε ασφάλεια. Επειδή θα αλλάξετε σε κάποιες ιδέες θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε καινούργια πράγματα και κυρίως με θέματα εναλλακτικά. Η πιθανή στροφή με την διατροφή σας να σας βοηθήσει σε θέματα ενέργειας και υγείας.


ΛΕΩΝ

leo

Θα νιώθετε λίγο άβολα γιατί μπορεί να εξαρτάστε για λίγο από την γνώμη και την διάθεση των άλλων και αυτό σας μπλοκάρει τελείως. Μπορεί όμως αν πάτε στην άκρη το εγώ σας να νιώσετε καλύτερα και να δουλέψετε συλλογικά με τους γύρω σας. Η διάθεση σας παραμένει ανταγωνιστική και κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα αντιμετωπίσετε κάποια θέματα οικονομικά τα οποία μπορεί να σας μπλοκάρουν. Αρκεί να είστε διατεθειμένοι να δράσετε και τότε θα δείτε ότι όλα σαν να έχει βάλει αόρατα το χέρι του ένα μαγικό ραβδί θα λυθούν. Η δράση είναι το μυστικό.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Νιώθετε ότι η σταθερότητα και η ηρεμία γύρω σας σας κάνουν πολύ καλό και μπορείτε πιο εύκολα να εμπιστευτείτε. Το βασικό για σας είναι να μην διατηρείτε μόνο την τετράγωνη λογική σας αλλά και να βάζετε και το συναίσθημά σας γιατί μερικές φορές λειτουργείτε σαν ρομπότ καλής θελήσεως βέβαια αλλά η δική σας η ευτυχία που είναι? Όταν αποφασίσετε να γίνετε και εσείς λίγο ευτυχισμένοι και να κινείστε με αληθινή αγάπη προς τον εαυτό σας τότε θα γίνουν αληθινά θαύματα στην ζωή σας. Ο Υδροχόος είτε σαν φίλος είτε σαν σχέση σας συγκινεί αυτή την περίοδο. Η υποστήριξη από έναν Αιγόκερω σας συγκινεί.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.


ΖΥΓΟΣ

libra

Είστε σε καλύτερη φάση αφού το πλανητικό σύστημα σας ευνοεί γιατί η επικοινωνία είναι ένα κομμάτι που σας αρέσει και τώρα σας προσφέρετε στο πιάτο. Μην αφήνετε όμως ψευδαισθήσεις αλλά και έναν Ιχθύ να σας λέει πράγματα τα οποία δεν μπορεί να τα αποδείξει. Να ζητάτε πάντα πρακτικές αποδείξεις για να πάτε καλά αυτή την περίοδο. Ένας Αιγόκερως ο οποίος είναι δίπλα σας αλλά ζητάει και συγκεκριμένη συμπεριφορά από εσάς σίγουρα σας κάνει άτομα του καθήκοντος αλλά αυτό μπορεί να σας πιέζει. Οικονομικά θα έχετε μεγαλύτερη εύνοια και ευχέρεια σε όλες τις καταστάσεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Ξεκινάει η πίεση σας αλλά και μέσα από αυτό μπορεί να βγουν οι κρυμμένες σας δυνάμεις στην επιφάνεια αρκεί να τις αποδεχτείτε και να λειτουργήσετε περισσότερο ομαδικά και συλλογικά. Η επικοινωνία με τους δικούς σας ανθρώπους θα γίνει πιο ανοικτή. Μπορεί να μην καλύπτεστε από συναισθήματα και ίσως να νιώσετε ότι απομακρύνεστε και με κάποιους άλλους αλλά αυτό μάλλον θα είναι η δική σας απόσταση στα πράγματα. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να ζοριστείτε από ένα κοντινό σας πρόσωπο και τελικά να μην έχει αποτέλεσμα αυτό το ζόρι επειδή θα είναι πολλά πράγματα στον αέρα. Η δυσκολία από μια συνεργασία θα είναι περισσότερο οικονομική.


ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο το οποίο θα σας εκφράζει περισσότερο. Επειδή όλον αυτόν τον καιρό είχατε πέσει με τα μούτρα στο να τελειώσετε με το θέμα ενός ακινήτου ή να δημιουργήσετε μεγαλύτερες προϋποθέσεις για τα οικονομικά σας. Τώρα νιώθετε ότι μπορείτε να απολαύσετε και να δουλέψετε πιο ομαδικά και κοντά με άτομα που έχετε τις ίδιες ιδέες και απόψεις για την ζωή. Οι στόχοι σας μπορεί να εκπληρωθούν αυτή την περίοδο και να γίνετε πιο κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Οικονομικά για σήμερα τουλάχιστον θα έχετε ένα κόλλημα και κυρίως αν είναι να πληρώσετε ασφάλειες ή άλλα ποσά. Αλλά από το βράδυ και μετά θα αλλάξουν οι προοπτικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Κρατάτε ακόμα μέσα σας μεγάλη δύναμη και κυρίως η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιο σας σας δίνει προοπτικές και οικονομικές αλλά και ερωτικές. Φροντίστε να είστε περισσότερο συγκεκριμένοι σε αυτό που θέλετε για να καταλάβει και άλλος τι ακριβώς θέλετε να πάρετε. Τουλάχιστον από τους στενούς συνεργάτες. Ο καλλωπισμός και η διόρθωση της εμφάνισής σας θα σας αναζωογονήσουν. Για αυτό διαθέστε έστω και πολύ λίγο χρόνο για αυτό γιατί θα απομακρυνθείτε από σκοτούρες που έχετε ήδη. Νέες οικονομικές προοπτικές και πιθανή πρόταση για ομαδική συνεργασία.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Ο Ήλιος στο ζώδιο σας μαζί με τον Άρη και τον Ερμή σας δίνουν πολλά φόντα για να πετύχετε τους στόχους σας αρκεί να είστε συγκεκριμένοι και σταθεροί. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να βλέπετε εμπόδια τα οποία όντως είναι πραγματικά αλλά όχι αδιαπέραστα. Κυρίως αν συνεργάζεστε με Ταύρο, Λιοντάρι ή Σκορπιό. Μερικοί από εσάς μπορεί να έχετε την ανάγκη να απομονωθείτε κοινωνικά παρόλο που έχετε τέτοια πλανητική δράση ή να ασχολείστε με χώρους που έχουν ανάγκη από στήριξη και πιθανή φιλανθρωπία. Τις πρωινές ώρες να είστε πιο προσεκτικοί σε συμβόλαια ή συμφωνίες που μπορεί να υπογράψετε καλό είναι να διαβάσετε και τα μικρά γράμματα ή τις υποσημειώσεις.


ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Αναρωτιέστε τι θα πρέπει να κάνετε αφού τα πράγματα και πάλι σας ωθούν στο να απομονωθείτε ή να μείνετε μόνοι για να πάρετε αποφάσεις. Μέσα στον χώρο της δουλειάς σας πάντως θα χρειαστεί να λειτουργήσετε πιο ομαδικά αλλά και να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας αθόρυβα. Ένα πρόσωπο που μπορεί να έχει ξαναμπεί στην ζωή σας χωρίς καλά καλά να το καταλάβετε θα είναι για σας πολύ καλό. Απλά χρειάζεται να αναθεωρήσετε κάποιες ιδέες σας. Από την μπορεί να έχετε μια αναπάντεχη πρόταση που θα σας βγάλει από πολλά αδιέξοδα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved