Αν θέλετε να αλλάξει η κατάσταση στην Ελλάδα, ενεργοποιείστε τον Άγγελο Μικαήλ

Όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας αυτή την περίοδο γίνονται κατά κάποιο τρόπο για να απαλλαγούμε σιγά σιγά από το σαράκι της φθοράς και της καταστροφής

Αν θέλετε να αλλάξει η κατάσταση στην Ελλάδα, ενεργοποιείστε τον Άγγελο Μικαήλ
versace_728x90_new

Αφιερωμένο στον γιό μου Γιάννη που έφυγε ξαφνικά από την ζωή μου.

Αν έχετε το χάρισμα της ηγεσίας είτε μέσα σε μια ομάδα που μπορεί να είναι η οικογένεια είτε ομάδα φίλων είτε οργάνωση ή ενός πολιτικού σχήματος χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τον Άγγελο Μικαήλ.

Οι Έλληνες έχουμε την μεγάλη τύχη να έχουμε κληρονομιά από τον πλούτο των συγγραμμάτων των Αρχαίων Ελλήνων. Το βιβλίο του Πλάτωνα «Πολιτεία» μας περιγράφει για το πως πρέπει να είναι η ιδανική Πολιτεία βασιζόμενη σε Νόμους τους οποίους θα τους λειτουργούν πρώτα από όλα αυτοί που μας κυβερνούν. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να διδαχτούμε πολλά πράγματα αλλά και να καταλάβουμε για ποιο λόγο έχουμε ξεπέσει αυτή την στιγμή σαν χώρα και ως έθνος. Το βασικά χαρίσματα που θα έπρεπε να έχουν οι πολιτικοί μας ταγοί, αφού αυτοί δίνουν το παράδειγμα σε όλους και με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται η ιδανική κοινωνία κατά τον Πλάτωνα είναι: η σοφία, ανδρεία, σωφροσύνη και δικαιοσύνη. Με αυτά και μόνο τα τέσσερα χαρίσματα οι άνθρωποι που είναι στην εξουσία θα πρέπει να κυβερνήσουν για να υπάρχει αρμονία, ευτυχία και ειρήνη. Όλα αυτά βέβαια απουσιάζουν παντελώς από τους ανθρώπους που ασκούν την σημερινή εξουσία. Άλλωστε τι σημαίνει εξουσία (κάθε τι που είναι εκτός ουσίας) οπότε και κάποιος που είναι ονειροπόλος και θέλει να κάνει το όραμά του πραγματικότητα, επιθυμώντας να κάνει αλλαγές δεν τον αφήνει το σύστημα το οποίο είναι διεφθαρμένο και αχόρταγο. Έτσι, σιωπούν όλες οι φωνές που μπορεί να φέρουν έστω και την παραμικρή αλλαγή. Όλα αυτά όμως που συμβαίνουν γύρω μας αυτή την περίοδο γίνονται κατά κάποιο τρόπο για να απαλλαγούμε σιγά σιγά από αυτό το σαράκι της φθοράς και της καταστροφής. Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του είναι το μήνυμα που μας δίνεται καθημερινά και αυτό θα φανεί πιο έντονα το επόμενο διάστημα γιατί η αλήθεια πλέον δεν θα μπορεί να κρατηθεί, αντίθετα θα ξεχειλίσει παντού και με όλους τους τρόπους θα ζητηθεί από το σύμπαν η πλήρη αποκατάσταση όλων των αδικιών. Για αυτό εσείς που έχετε ένα ρόλο σε μια μικρή ομάδα ή ακόμα και μέσα στην ίδια σας την οικογένεια η οπουδήποτε αλλού να θυμάστε ότι αυτό το μικρό μπορεί να γίνει μεγάλο γιατί είναι στο χέρι σας να κάνετε τις αλλαγές και να δώσετε το σωστό παράδειγμα. Ο αληθινός Ήλιος μπορεί να γυρίσει, αρκεί να έχουμε εμείς πλέον τα κότσια να αλλάξουμε και να φέρουμε το φως στην ζωή μας. Πρώτο βήμα για να βγούμε από όλα αυτά τα λάθη είναι η υπευθυνότητα που θα αποφασίσουμε να έχουμε όταν αναλάβουμε κάποιες υποχρεώσεις.

Ο Άγγελος Μικαήλ είναι ο προστάτης αυτών που έχουν γεννηθεί από 19 έως 23 Οκτωβρίου

Είναι το πρόσωπο του Θεού που βοηθάει να υπάρχει ευταξία σε όλα τα συστήματα γιατί δημιουργεί υπεύθυνα άτομα.

Όσοι έχετε γεννηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες έχετε τις παρακάτω αγγελικές ιδιότητες:

Οι πιο πολλοί είστε προορισμένοι να κυβερνήσετε ομάδες, οργανώσεις, οργανισμούς, κρατικές θέσεις αλλά και γενικά μεγάλη πλήθη ανθρώπων. Ακόμα και μέσα στο φιλικό, οικογενειακό περιβάλλον ή στον χώρο εργασίας σας γίνεστε πολύ σεβαστοί λόγω της μεγάλης υπευθυνότητας, αξιοπρέπειας και της εν γένει θετικής συμπεριφοράς σας. Χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι με τον Άγγελο Μικαήλ για να είστε δυνατοί αλλά και να μην παρεκκλίνετε των καθηκόντων σας, επειδή, αν δεν ασκείτε τις παραπάνω ιδιότητες, μπορεί να γίνετε σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής σας προδότες ή ακόμα και να σας ενδιαφέρει να έχετε επιρροή πάνω στους άλλους μέσα από εκμετάλλευση της εξουσίας και του κύρους που θα έχετε. Καλό είναι να μην παρασυρθείτε σε τέτοιου είδους καταστάσεις γιατί μπορεί να ξεφύγετε «μεθυσμένοι» από την αίσθηση της δύναμης και της εξουσίας. Όσοι ασχολείστε με τα κοινά, την Δημαρχία, την πολιτική και γενικά οποιαδήποτε σχέση με εξουσία, καλό είναι να απευθύνεστε συνέχεια σε αυτόν τον Άγγελο για να είσαστε μέσα στα πλαίσια και να μην ξεφεύγετε από τον δρόμο σας.

Σοφέ μου Μικαήλ,

Στείλε την δύναμη να είμαι ο μαχητής του φωτός και της αλήθειας. Θέλω να παλεύω σε κάθε δύναμη εχθρική και σκοτεινή, παραμένοντας πιστός και αγαθός στα φωτεινά στοιχεία της ψυχής μου. Θέλω να είμαι ο υπερασπιστής του δικαίου και η οικογένεια μου, η ομάδα που συμμετέχω ή η κοινωνία που ζω να έχουν αρμονία και ισορροπία, ακόμα και μέσα από την δική μου ατομική προσπάθεια και αγώνα. Μόνο εσύ μπορείς να φέρεις την αλλαγή και την κάθαρση που ζητάει η κοινωνία μας. Για αυτό σε παρακαλώ βάλε με κάτω από τα φτερά σου και φρόντισε την χώρα μου μαζί με όλον τον πλανήτη να λειτουργεί με τους Θείους Νόμους και όχι τους ανθρώπινους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved