Kate Middleton: The birthday girl

Happy Birthday στην εγκυμονούσα Kate!

Kate Middleton: The birthday girl

Μετά από τον «βασιλικό γάμο» της δεκαετίας, όλοι με πρώτους και καλύτερους τους ενοίκους του Baginham περίμεναν πως και πως την δρομολόγηση ενός ακόμη διαδόχου του Βρετανικού θρόνου. Και... επιτέλους, πριν από περίπου ένα μήνα, ο κόσμος βούιξε από την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.

Η Kate Middleton «πατώντας» τα 31 βλέπει τη ζωή της να αλλάζει διαρκώς και πως να μην γίνει αυτό όταν ο Ουρανός και ο Πλούτωνας τη «φλερτάρουν» επισταμένα!

Ποια είναι όμως η πριγκίπισσα της καρδιάς του πρίγκιπα της Βρετανίας;

Η Κate γεννήθηκε στις 9 Ιανουαρίου του 1982 στο Reading του Berkshire και φυσικά ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερω. Έχει μάλιστα την Σελήνη της στον Καρκίνο, συγκεντρώνοντας έτσι δύο από τα βασικά προαπαιτούμενα μιας ενοίκου του Μπάκιγχαμ, η οποία μέλλει να γαλουχήσει έναν (ή μία) διάδοχο του Βρετανικού θρόνου: Σεβασμό στο πρωτόκολλο και μητρικό ένστικτο!

Είναι η μεγαλύτερη κόρη του επιχειρηματία Μάικλ και της Κάρολ, που ήταν αεροσυνοδός. Οι γονείς της έχουν μια επιτυχημένη εταιρία στο διαδίκτυο την «Party Pieces».

Μεγάλωσε στο Bucklebury, και τελείωσε εσωτερική το περίφημο κολλέγιο Malborough, όπου για να φοιτήσει οι γονείς της κατέβαλαν δίδακτρα 20.000 λίρες ετησίως.

Τελειώνοντας πήγε στο πανεπιστήμιο St. Andrews, όπου σπούδασε Ιστορία της Τέχνης και αποφοίτησε με βαθμό 2:1. Μετά την αποφοίτηση της μετακόμισε στο Λονδίνο, όπου εκείνη προσπάθησε να κάνει καριέρα στο χώρο της μόδας και συγκεκριμένα στα παιδικά ρούχα.

Με τον αγαπημένο της William πριν παντρευτούν βλεπόταν τακτικά στην βασιλική έπαυλη Balmoral, που λόγω της τεράστιας έκτασης της προσφέρει προστασία από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η Κate έγινε εξαιρετικά δημοφιλής μεταξύ των Βρετανών γιατί κατάφερνε να κρατά τον ανεξάρτητο χαρακτήρα της αλλά συνάμα να βρίσκεται πάντα στο πλευρό του διαδόχου. Μάλιστα διατήρησε τη δημοφιλία της, χωρίς να μπει σε ένα άγονο παιχνίδι με τη δημοσιότητα, κάτι που μάλλον δεν κατόρθωσε η μητέρα του William, η Νταϊάνα. Όπως συνέβαινε και με την πριγκίπισσα της Ουαλίας, οι γυναίκες θαυμάζουν την Κate, το ίδιο και οι δημοσιογράφοι και γι' αυτό ψηφίζεται σχεδόν κάθε χρόνο ως fashion icon από πολλά αγγλικά και αμερικανικά περιοδικά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved