Αν θέλετε να έχετε αισιοδοξία και χαρά, ενεργοποιήστε τον Άγγελο Γεϊαζήλ

Ο θετικός οραματισμός για την ζωή μας αλλά και γενικά για την πορεία του πλανήτη είναι απαραίτητος για να αλλάξουμε τα πράγματα

Αν θέλετε να έχετε αισιοδοξία και χαρά, ενεργοποιήστε τον Άγγελο Γεϊαζήλ

Αφιερωμένο στον γιό μου Γιάννη που έφυγε ξαφνικά από την ζωή μου.

Στις ημέρες μας η αισιοδοξία και το χαμόγελο είναι τόσο απαραίτητα για την επιβίωσή μας όσο και το νερό που πίνουμε. Η ψυχή μας θέλει τροφή για να αναπνεύσει και να ανακουφιστεί από τις δυσκολίες που τις βάζουμε. Είναι η εποχή που όλη η ανθρωπότητα ταξιδεύει προς το φως και επειδή προετοιμαζόμαστε να βγούμε από ένα βαθύ και σκοτεινό τούνελ, τώρα είναι είμαστε ακριβώς πριν την μεγάλη ανατροπή. Για αυτό είναι αναγκαίο να κρατάμε την ψυχή μας σε εγρήγορση και να μην την φορτώνουμε με τα άχρηστα απόβλητα της δυστυχίας, της μιζέριας και πάνω από όλα του φόβου. Ο φόβος είναι αυτός που κάνει την εσωτερική μας δύναμη να εξαφανιστεί και να γίνουμε και εμείς σκιές του εαυτού μας. Τώρα είναι που έχουμε περισσότερο ανάγκη την αισιοδοξία, την χαρά και την παιδικότητα. Ο θετικός οραματισμός για την ζωή μας αλλά και γενικά για την πορεία του πλανήτη είναι απαραίτητος για να αλλάξουμε τα πράγματα. Όσο περισσότεροι γινόμαστε με θετική σκέψη απαλλαγμένη από τα φαντάσματα και τους φόβους του παρελθόντος τόσο πολλαπλασιάζουμε τις δυνατότητες για την μεγάλη μας αλλαγή. Για αυτό ο καθένας, ας δημιουργήσει τον δικό του μικρό παράδεισο και ας αφήσει απέξω τις καθημερινές αρνητικές σκέψεις ή τα προβλήματα. Η Θεωρία της Κβαντικής φυσικής που όσο περνάει ο καιρός τόσο και πιο πολύ κατακτούμε την αλήθεια της μας μιλάει για ενοποιημένα πεδία όπου εκεί όλα είναι ένα και δεν υπάρχει κανένας διαχωρισμός. Κάπως έτσι είναι και ο κήπος του παραδείσου που χρειάζεται να φτιάξουμε εντός μας για να λειτουργήσετε και εμείς με τον δικό μας τρόπο σε αυτά τα κβαντικά πεδία. Σε αυτά τα πεδία δεν υπάρχει δυαδικότητα και εκεί ο άνθρωπος ξεχνάει τον διαχωρισμό του από τον Δία και δεν ψάχνει να βρει το άλλο του μισό γιατί ήδη υπάρχει εντός του. Δημιουργήστε λοιπόν και εσείς με την βοήθεια του Αγγέλου Γεϊαζήλ τον δικό σας χώρο όπου εκεί τίποτε δεν θα μπορέσει να τον διαπεράσει. Καμία έγνοια δεν θα σας ταλαιπωρεί και όλα θα είναι ήρεμα και γαλήνια.

Ο Άγγελος Γεϊαζήλ είναι ο προστάτης αυτών που έχουν γεννηθεί από 9 έως 13 Οκτωβρίου.

Είναι το πρόσωπο του Θεού που δίνει παρηγοριά, αισιοδοξία και ανακούφιση.

Όσοι έχετε γεννηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες έχετε τις παρακάτω αγγελικές ιδιότητες:

Είστε πολύ φιλικοί, χαρούμενοι, αισιόδοξοι και πάνω από όλα έχετε μεγάλη κοινωνική ευθύνη. Αναζητάτε πάντα το καλύτερο για σας και τους γύρω σας. Όταν παίρνετε την ζωή χαλαρά και διασκεδάζετε ή δημιουργείτε με τα ταλέντα που έχετε οι περισσότεροι αυτά που σας αρέσουν, τότε η ζωή για σας είναι εύκολη και μπορείτε και ξεπερνάτε τις μεγαλύτερες δυσκολίες που μπορεί να έχετε. Δουλεύετε πολλές φορές για να υπάρχει δικαιοσύνη στην ζωή σας και στο περιβάλλον σας. Καλό είναι να έχετε πάντα ενεργοποιημένο τον φύλακα Άγγελό σας Γεϊαζήλ γιατί, αν απομακρυνθείτε από την ενέργεια της αισιοδοξίας και της ελπίδας γιατί τότε περνάτε στο αντίθετο άκρο και γίνεστε πολύ απαισιόδοξοι, ευάλωτοι στην κριτική και στην γνώμη των άλλων για αυτό παραιτείστε εύκολα και γεμίζετε με θλίψη. Ο θαυμασμός από τους γύρω σας είναι απαραίτητος για να επιβεβαιωθείτε σαν προσωπικότητες και αναγκαστικά αν δεν γίνει αυτό τότε ψάχνετε για κόλακες οι οποίοι μπορούν και να σας εκμεταλλευτούν .Τότε γίνεστε πολύ ευάλωτοι και αδύναμοι γιατί νιώθετε ότι κανένας δεν σας αποδέχεται και χρειάζεται να τάξετε ανταλλάγματα. Επειδή έχετε μεγάλη ανάγκη την αποδοχή και το μοίρασμα με τους γύρω σας, αν δεν τα εισπράττετε, τότε μπορεί να γίνετε αρκετά καταστροφικοί και κυνικοί. Για αυτό καλό είναι να μην απομακρύνεστε από την βαθιά ενέργεια της ψυχής σας που έχει ανάγκη να παίρνει την ζωή ανάλαφρα, να διασκεδάζει, και να ταξιδεύει γιατί μετά θα βαρύνει από κραδασμούς που την αλυσοδένουν.

Αγαπημένε μου συνοδοιπόρε Γεϊαζήλ,

Κάνε με άξιο της ομορφιάς που κρύβεις μέσα σου, χαρίζοντας μου τα χαρίσματα της αφθονίας και την ισορροπίας. Ανακούφισε την ευαίσθητη ψυχή μου και δώσε μου παρηγοριά για τις στιγμές που χάνω την πίστη μου και την ελπίδα μου. Βοήθησέ με να δημιουργήσω τον δικό μου Παραδείσιο κήπο όπου εκεί θα βρίσκω την ομορφιά, και την ανακούφιση που ψάχνω. Η κριτική πλέον δεν θα με ενοχλεί γιατί θα έχω την αυτοεκτίμηση που χρειάζεται για να είμαι συμφιλιωμένος με τον εαυτόν μου. Βοήθησέ με να είμαι ενωμένος και να έχω εσωτερική γαλήνη, αισιοδοξία και χαρά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved