Anne Hathaway: Ποιός πλανήτης αποκάλυψε τα... απόκρυφά της;

Το φυσάει και δεν κρυώνει η φρεσκοπαντρεμένη star

Anne Hathaway: Ποιός πλανήτης αποκάλυψε τα... απόκρυφά της;

Πηγαίνοντας να παραστεί στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας "Les Miserables", έπεσε θύμα μιας πολύ σκανδαλιστικής έκπληξης.

Βγαίνοντας από το αυτοκίνητο αποκάλυψε σε όλους τους παριστάμενους φωτορεπόρτερ, ότι κάτω από το μαύρη τουαλέτα του σχεδιαστή Tom Ford δεν φορούσε τίποτα!

Σκορπίνα η Anne, έπεσε μάλλον θύμα της πρόσφατης Ηλιακής έκλειψης, που έγινε πάνω στον Ήλιο, την Αφροδίτη και το Δία της.

Εμείς, ωστόσο, είπαμε επιπλέον να δοκιμάσουμε για λογαριασμό της την «Δωρεάν προσωπική πρόβλεψη», την νέα εφαρμογή του astrology.gr, βάζοντας την ημερομηνία της γέννησης της (11/12/1982) και ζητώντας μια πρόβλεψη για τις 12 Δεκεμβρίου του 2012.

Και ιδού τα αποτελέσματα:

Ο Ερμής σε Σύνοδο με τον Ουρανό

Νέες και πρωτότυπες ιδέες βομβαρδίζουν το μυαλό σας και θέλετε να τις εκφράσετε για να επικοινωνήσετε με τους φίλους σας. Υπάρχει ελευθερία σκέψης και λόγου και δεν θέλετε να σας επιβάλει κανένας περιορισμούς. (Να γιατί δεν φορούσε εσώρουχο, λέμε εμείς...). Αποφύγετε να καταλήγετε σε συμπεράσματα και επιβραδύνετε το νου σας αν χρειαστεί. Προσοχή σε αυτό που κάνετε για να μην σας συμβεί κανένα ατύχημα.

Ατύχημα συνέβη λοιπόν και μάλιστα πολύ... σέξι, δικαιώνοντας 100% την εφαρμογή του astrology.gr

Δεν τα λέμε εμείς, το πρόγραμμα τα λέει...

Γι' αυτό κι εσείς καλό είναι να συμβουλεύεστε που και που την «Δωρεάν προσωπική πρόβλεψη», μήπως και προλάβετε κάτι αναπάντεχο...


*Αναρωτιέστε αν το δικό σας κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πατήστε εδώ για να μάθετε!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved