DWTS: Η αποχώρηση της Βάνας Μπάρμπα

Η σέξι Ιχθύς δεν μπόρεσε να σταθεί αυτή τη φορά τυχερή

DWTS: Η αποχώρηση της Βάνας Μπάρμπα

Ο χθεσινός διαγωνισμός της Βραζιλιάνικης samba για τις γυναίκες και του Κουβανέζικου mambo για τους άνδρες, αποδείχθηκε δύσκολος και πολύ απαιτητικός.

Ωστόσο κάποιοι τα κατάφεραν πολύ καλά όπως οι Ντορέττα Παπαδημητρίου, Κέλλυ Κελεκίδου, Λάουρα Νάργες και Σπύρος Σούλης που ξεχώρισαν, ενώ κάποιοι δυσκολεύτηκαν αρκετά.

Ανάμεσα στους δεύτερους ήταν και η Βάνα Μπάρμπα, η οποία πήρε χαμηλή βαθμολογία και δεν πήρε και την έγκριση του κοινού. Η αποχώρησή της ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη εφόσον και την προηγούμενη φορά έφτασε κοντά. Το παραπάτημα στα βήματα και η πτώση της, στάθηκαν καθοριστικά για την αποχώρηση.


*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πάτα εδώ για να μάθεις!

Η χθεσινή βραδιά ξεκίνησε με τη Σελήνη στον Ζυγό και με αισιόδοξες χορευτικές προσδοκίες, οι οποίες ξεθώριαζαν σιγά – σιγά, καθώς πλησίαζε στον Σκορπιό.

Οι latin ρυθμοί δεν κατάφεραν τελικά να ξεσηκώσουν την ατμόσφαιρα, την οποία ψύχρανε ο βαθμός δυσκολίας τους.

Όσο για την Βάνα Μπάρμπα, με τη σύνοδο Ήλιου – Δία στους Ιχθύες, δεν μπόρεσε να σταθεί αυτή τη φορά τυχερή, βγάζοντας τα τεχνικά προβλήματα στον πολύ γρήγορο χορό, που καλέστηκε να χορέψει. Η αέρινη Σελήνη της στον Ζυγό δεν στάθηκε αρκετή για να την ελαφρώσει από το βάρος της κίνησης, που αποσυντονίζεται από την αντίθεση Ερμή – Ουρανού. Παρόλο που το καλλιτεχνικό της ωροσκόπιο υπόσχεται πολλές επιτυχίες, ο χορός δεν είναι το φόρτε της και οι όψεις της Αφροδίτης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και σε αντίθεση με τον Άρη, δημιουργούν ενίοτε απογοητεύσεις όπως η χθεσινή.

Ο διαγωνισμός συνεχίζεται με χαμηλή βαθμολογία, παρόλο που κάποιοι έχουν ξεχωρίσει εμφανώς.

Η επόμενη Κυριακή κάτω από την επιρροή του τριγώνου της Σελήνης από τον Υδροχόο με τον Δία από τους Διδύμους, αναμένεται να έχει πολλή ενέργεια, φαντασία και χορογραφικές επινοήσεις, που θα επαναφέρουν τον ενθουσιασμό, ενισχύοντας και το κουράγιο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved