Μαργαρίτα Παπανδρέου: Τι είδε ο Πλούτωνας;

Η κ. Μαργαρίτα Παπανδρέου, σύζυγος και μητέρα αντίστοιχα του Ανδρέα και του Γεωργίου Παπανδρέου, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία είναι Ζυγός (γεν. 30/9/1923) με τον Ήλιο της να βρίσκεται στην 6η μοίρα του ζωδίου.

Μαργαρίτα Παπανδρέου: Τι είδε ο Πλούτωνας;

Οι πλανήτες δεν... καταλαβαίνουν από Χριστούγεννα, γιορτές κι αργίες! Έτσι λίγο πριν τις Άγιες ημέρες, ενδέχεται να έχει προκύψει ένα τεράστιο πολιτικό και ηθικό θέμα, που οι επιπτώσεις του θυμίζουν έντονα... Ουρανό και Πλούτωνα, δηλαδή μια πλήρη αποδόμηση προσώπων και καταστάσεων.

Έχω βέβαια ξαναγράψει ότι ανάμεσα σε όσα φέρνει στον κόσμο το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα, συμπεριλαμβάνονται και οι αποκαλύψεις γύρω από τη δράση ή τα μυστικά κάποιων προσώπων, ειδικά αν αυτήν την περίοδο «έτυχε» να βρεθούν κάτω από την επιρροή τους.

Ένα από αυτά τα πρόσωπα φαίνεται πως είναι και η κ Μαργαρίτα Παπανδρέου, σύζυγος και μητέρα αντίστοιχα του Ανδρέα και του Γεωργίου Παπανδρέου, η οποία σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία είναι Ζυγός (γεν 30/9/1923) με τον Ήλιο της να βρίσκεται στην 6η μοίρα του ζωδίου, κάτι που σίγουρα την κάνει «στόχο» των δύο αργών πλανητών. Έτσι δεν είναι διόλου παράξενα τα δημοσιεύματα που την εμπλέκουν με τη «λίστα Λαγκάρντ», ως τελική δικαιούχο ενός λογαριασμού 550 εκατομμυρίων δολλαρίων!

Στο ερώτημα αν όντως -και πόσο- εμπλέκεται με τη διακίνηση μαύρου χρήματος, είναι δύσκολο να δοθεί μια σαφής αστρολογική απάντηση, χωρίς την πλήρη γνώση των στοιχείων γέννησης της (Ωροσκόπος, οικοθεσία κλπ), ωστόσο στον χάρτη της υπάρχουν δύο τουλάχιστον πλανητικές όψεις, που αφήνουν ανοικτό κάθε ενδεχόμενο.

Το τετράγωνο του Ήλιου της με τον Πλούτωνα στον Καρκίνο, υποδηλώνει πως είτε εκούσια, είτε ακούσια μπορεί να είναι μπλεγμένη σε «υπόγειες διαδρομές», ενώ το τετράγωνο του Δία στο Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στο Λέοντα είναι ίσως ο... ορισμός της οικονομικής απάτης ή εξαπάτησης σε ένα κερδοσκοπικό καμβά. Και βέβαια έχει ενδιαφέρον το ότι στην πρόσφατη Ηλιακή έκλειψη του Νοεμβρίου, τα Φώτα ήταν στην 21η μοίρα του Σκορπιού, σε τρεις μοίρες απόσταση δηλαδή από τον γενέθλιο Δία της κ Παπανδρέου. Οι εκλείψεις λειτουργούν συχνά ως καταλύτες σε σχέση με γενέθλια θέματα, αναδεικνύοντας είτε τις θετικές είτε τις αρνητικές πλευρές τους και δεν αποκλείεται να έχουμε κι εδώ μια ανάλογη περίπτωση.

Όσον αφορά τις ενδείξεις στα συστήματα πρόβλεψης, ξεχωρίζει το τετράγωνο του προοδευμένου Κρόνου με τη γενέθλια Δήμητρα στον Υδροχόο (στο secondary), μια ένδειξη κρίσης, αρνητικής δημοσιότητας αλλά και πιθανής δικαστικής εμπλοκής.

Παράλληλα στο Ηλιακό τόξο, όλοι οι πλανήτες τετραγωνίζονται με τις γενέθλιες θέσεις τους (η κ Παπανδρέου κοντεύει τα ενενήντα) αναπαράγοντας το γενέθλιο περιεχόμενο τους. Και εκτός από τα δύο προαναφερθέντα τετράγωνα, υπάρχουν ακόμη μια αντίθεση του Άρη στην Παρθένο με τον Ουρανό στους Ιχθύες, όψη που παραπέμπει σε μια ξαφνική, όσο και βίαιη ανατροπή των δεδομένων και ένα τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, που σε οικονομικό επίπεδο αναφέρεται σε κάποιο είδος αποζημίωσης ή στον αντίποδα, σε μια μορφή μηδενισμού-οικονομικής καταστροφής.

Αν τελικά οι υπόνοιες περί διακίνησης μαύρου χρήματος επαληθευτούν, φαίνεται πως πάρα πολλά έγιναν πριν από πέντε περίπου χρόνια (το 2007), όταν στο Ηλιακό τόξο ο προοδευμένος Πλούτωνας πέρασε πάνω από τον Ήλιο της, ενώ ταυτόχρονα ο τελευταίος έκανε ένα εξάγωνο με τον προοδευμένο Δία στο secondary.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved