Αθηνά Ωνάση: Και οι κροίσοι θέλουν τον αστρολόγο τους!

Το πρόσφατο ατύχημα της με το άλογο, που παραλίγο να είχε δραματικές συνέπειες, ήρθε ενώ ο διελαύνων Κρόνος περνούσε πάνω από τον γενέθλιο Πλούτωνα της στο 12ο οίκο του ωροσκοπίου της.

Αθηνά Ωνάση: Και οι κροίσοι θέλουν τον αστρολόγο τους!

Παρά το χαμηλό προφίλ της, η Αθηνά Ωνάση είναι μοιραίο να συγκεντρώνει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, είτε για καλό, είτε για κακό.

Σύμφωνα με το Love and Hate, την διαδικτυακή δημοσκόπηση του gossip-tv.gr, για τα πιο δημοφιλή πρόσωπα της showbiz, οι γνώμες του κοινού για το πρόσωπο της δείχνουν μοιρασμένες, ωστόσο είναι βέβαιο πως κάθε τι που την αφορά, τραβάει σαν μαγνήτης το ενδιαφέρον του.

Υδροχόος με Ωροσκόπο στο Σκορπιό, πήρε μια πρώτη γεύση... Κρόνου, που με την είσοδο του στο Σκορπιό ενεργοποίησε το δύσκολο γενέθλιο τ-τετράγωνο Πλούτωνα-Σελήνης-Ήλιου στις πρώτες μοίρες των σταθερών.

Το πρόσφατο ατύχημα της με το άλογο, που παραλίγο να είχε δραματικές συνέπειες, ήρθε ενώ ο διελαύνων Κρόνος περνούσε πάνω από τον γενέθλιο Πλούτωνα της στο 12ο οίκο του ωροσκοπίου της. Κι αν η πτώση δεν της άφησε τελικά κάποιο δυσάρεστο κουσούρι, που το ευχόμαστε, σίγουρα επηρέασε την ψυχολογία της σε βαθμό που ενδέχεται να εγκαταλείψει τον πρωταθλητισμό στο άθλημα που τόσο λατρεύει, την ιππασία. Το παράξενο είναι πως λίγες ημέρες πριν ο σύζυγος της Άλβαρο είχε δηλώσει πως ένας από τους λόγους που δεν έχουν ακόμη δικό τους παιδί, είναι ότι η Αθηνά έχει σαν προτεραιότητα της την ιππασία. Το σύμπαν ακούει, θα έλεγε κανείς και ίσως αυτό το ατύχημα να γίνει αφορμή κι αιτία, ώστε η πάμπλουτη κληρονόμος να αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά τη μητρότητα.

Όσο για την «κακιά στιγμή» της Αθηνάς, ήταν απόλυτα προβλέψιμη κι αν είχε στις υπηρεσίες της κάποιον καλό αστρολογικό σύμβουλο θα ήταν σίγουρα πιο προσεκτική.

Συγκεκριμένα, στο Ηλιακό τόξο της, αυτήν την περίοδο ο προοδευμένος Άρης κάνει ένα τετράγωνο με τον γενέθλιο Ερμή της στον Αιγόκερω και τον 3ο οίκο, μια όψη που είναι μάλλον ο... ορισμός του ατυχήματος!

Μάλιστα, η επήρεια της όψης δεν έχει περάσει ακόμη (ισχύει για ένα ακόμη χρόνο) και με δεδομένη την «επίσκεψη» διαρκείας του Κρόνου στο 12ο οίκο της, το χειρότερο που θα μπορούσε να κάνει είναι το να επιμείνει στην ιππασία εφαρμόζοντας το γνωστό «όταν πέσεις από το άλογο, πρέπει να το καβαλικέψεις αμέσως». Περαστικά λοιπόν αλλά και προσοχή!

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πάτα εδώ για να μάθεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved