Φρειδερίκη: Οι καυτές... στιγμές στο αρχηγείο της CIA

Οι αστρολογικές παράμετροι ενός ερωτικού ραντεβού

Φρειδερίκη: Οι καυτές... στιγμές στο αρχηγείο της CIA


Εδώ και δύο ημέρες η είδηση κάνει το γύρο του διαδικτύου και η υπόθεση είναι λίγο-πολύ γνωστή. Ο πρώην δημοσιογράφος των New York Times, Στιβ Κίντσερ, σε βιβλίο του που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα, αποκαλύπτει τις... πομπές της Φρειδερίκης.

Το 1958 κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στις ΗΠΑ η τότε βασίλισσα της Ελλάδος Φρειδερίκη, παρατείνοντας χωρίς κάποια προφανή αιτία το ταξίδι της, είχε μια συνάντηση με τον Πρόεδρο Αϊζενχάουερ και αμέσως μετά ένα πολύ... ιδιαίτερο τετ α τετ με τον αρχηγό της CIA, τον Allen Welsh Dulles, έναν παντρεμένο αλλά και μέγα ερωτύλο, πασίγνωστο και ως «μοιχό διαρκείας».

Σύμφωνα με την αδελφή του αλλά και δημοσιογραφικές πηγές οι ερωμένες του πρέπει να υπερέβαιναν τις εκατό, προερχόμενες κυρίως από την υψηλή κοινωνία. Μάλιστα, σε μια επίδειξη... Ουράνιας προκλητικότητας ο Dulles συνήθιζε να ενημερώνει τη σύζυγο του για κάθε νέα κατάκτηση του και σε 1-2 περιπτώσεις σύζυγος και ερωμένη έγιναν πολύ καλές φίλες!

Κριός (γεν 7/4/1893) με τον Άρη στους Διδύμους και την Αφροδίτη στον Κριό σε αντίθεση με τον Κρόνο στο Ζυγό, είναι φανερό πως με αυτόν τον τρόπο θεράπευε τόσο την σεξουαλική του περιέργεια, όσο και την ανασφάλεια του, αφού ο πλανήτης των περιορισμών τον πίεζε να ζητά διαρκώς έμπρακτες «αποδείξεις» της γοητείας του.

Για κάποιον γνώστη των αστρολογικών χαρακτηριστικών, το ότι ήταν Κριός με Αφροδίτη στον Κριό και Άρη στους Διδύμους, μπορεί να έφτανε και με το... παραπάνω για να αιτιολογήσει τις απιστίες του αλλά στην περίπτωση του Dulles είχαμε κάτι ακόμη!

Ο Άρης ήταν σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, τον Πλούτωνα (και τη Δήμητρα), ανεβάζοντας τη σεξουαλικότητα του στα ύψη! Μάλιστα οι τέσσερις πλανήτες σχημάτιζαν όψεις με την Αφροδίτη (εξάγωνα) και τον Κρόνο (τρίγωνα), είχε δηλαδή αυτό που αστρολογικά ορίζεται ως διευκολυνόμενη αντίθεση. Σε αυτό το σχήμα το «θέμα» των πλανητών που συγκροτούν την αντίθεση (εδώ η Αφροδίτη και ο Κρόνος) «επιλύεται» μέσω της διεξόδου (σφήνα, είναι ο ορισμός της) του τρίτου πόλου. Μια διέξοδος που στην περίπτωση του Dulles ήταν πραγματικά... ασυγκράτητη! Μεγάλη συμβολή στο θέμα είχε πάντως και ο Δίας του, αφού ως αστρικός έκανε σύνοδο με την Αφροδίτη.

VasilissaFreiderikh

*Αναρωτιέστε αν το δικό σας κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πατήστε εδώ για να μάθετε!

Η βασίλισσα Φρειδερίκη έμεινε στην Ιστορία για την παρεμβατικότητα της στα πολιτικά πράγματα και όχι μόνον, αν και κάτι τέτοιο δεν προβλεπόταν από το θεσμικό της ρόλο. Μέλος της Γερμανικής Ναζιστικής Νεολαίας στα νιάτα της, μετά τη λήξη του πολέμου και κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου στην Ελλάδα, ενεργοποιώντας τον γενέθλιο Κρόνο της στον Καρκίνο, πήρε πάνω της... στην κυριολεξία πατριωτικά την ίδρυση των «Παιδουπόλεων», μιας προσπάθειας που σύμφωνα με την ίδια αποσκοπούσε στο «να σώσουμε τα παιδιά μας των βορείων επαρχιών από την απαγωγή πέρα από τα σύνορα και τη διαπαιδαγώγησή τους σε εχθρούς της πατρίδας».

Ακόμη φαίνεται πως έπαιξε ρόλο στη δολοφονία του Γ. Λαμπράκη (1963), δίνοντας εκνευρισμένη την εντολή «να τον στραπατσάρουν».

Η Φρειδερίκη ήταν επίσης Κριός (γεν 17/4/1917), με τον Άρη και την Αφροδίτη στον Κριό σε ανοικτή σύνοδο κι έτσι εξηγούνται πολλά σε σχέση με την παρεμβατικότητα της.

Με τον Allen Dulles είχαν τρία αστρολογικά κοινά: Τον Κριό, τον ομοζωδιακό Δία στον Ταύρο (είχαν 24 χρόνια διαφορά) και την όψη Αφροδίτης-Κρόνου, μόνο που η τέως βασίλισσα την είχε σε τετράγωνο (ο Κρόνος στον Καρκίνο). Και μια Αφροδίτη «πολιορκημένη» ταυτόχρονα από τον Άρη και τον Κρόνο, υποδηλώνει μια γυναίκα με εξαιρετικά θερμό ταπεραμέντο αλλά και εγκλωβισμένη στις ενοχές ή τις απαγορεύσεις του Κρόνου. Ως προς την σεξουαλικότητα ένα τέτοιο σχήμα λειτουργεί συχνά στην κατεύθυνση του σαδομαζοχισμού σύνδρομο, ωστόσο δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποιος να το επιβεβαιώσει ή να το διαψεύσει.

Στην συναστρία τους δέσποζε η σύνοδος του Άρη της με τον Ήλιο και την Αφροδίτη του, ένας συνδυασμός που θεωρείται από τους τυπικούς μιας αστραπιαίας ερωτικής σχέσης ή ενός «κεραυνοβολήματος». Κι όλα αυτά στον Κριό, σε ένα ζώδιο που φημίζεται για τον ενθουσιασμό και τα «ξεπετάγματα» του. Είχαμε δηλαδή να κάνουμε με μια εν δυνάμει εξαιρετικά «εύφλεκτη» ανταπόκριση.

Η επόμενη λεπτομέρεια είναι βέβαια το πότε έγινε αυτό το ερωτικό ραντεβού.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ταξίδι της στις ΗΠΑ είχε σαν σκοπό την ενημέρωση της για το πυρηνικό πρόγραμμα της χώρας, αφού τότε ήταν στα σκαριά η κατασκευή ενός πυρηνικού εργοστασίου στην Ελλάδα και σύμφωνα με τα επίσημα ντοκουμέντα των ΗΠΑ, η Φρειδερίκη συνάντησε τον Αϊζενχάουερ στις 9/12/1958, ενώ επέστρεψε στην Ελλάδα στις 14/12. Άρα, το «πονηρό ραντεβουδάκι», πρέπει να έγινε μεταξύ 10 και 13/12 και αξίζει να δούμε το ουράνιο σκηνικό των ημερών αλλά και τη συσχέτιση του με τα δεδομένα των δύο εραστών.

Το πρώτο πολύ χαρακτηριστικό στοιχείο ήταν η transit σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο στον Τοξότη, μια όψη με «ανταπόκριση» σε αμφότερους τους χάρτες τους και όπως είδαμε ένας από τους κοινούς παρονομαστές τους. Η όψη έχει μια άμεση εμπλοκή σε κάθε σχέση, όπου ο ένας ή και οι δύο σύντροφοι είναι ήδη δεσμευμένοι, ακολουθώντας το μότο του γνωστού άσματος «παντρεμένοι κι οι δυό, γύρνα σε παρακαλώ»...

Όσον αφορά το... ξάναμμα, ο διελαύνων Άρης βρίσκονταν στον Ταύρο αλλά ως αστρικός «έπεφτε» πάνω στην τροπική Αφροδίτη της Φρειδερίκης, η οποία αν κρίνουμε από τη συγκεκριμένη διέλευση, εκείνη τη μέρα πρέπει να πέρασε... πολύ καλά.

Γι' αυτό εξ άλλου επιστρέφοντας στην Ελληνική πρεσβεία, θέλοντας παράλληλα να δείξει πόσο καλές και ... εκ του σύνεγγυς ήταν οι σχέσεις με τις ΗΠΑ, αναφώνησε ενθουσιασμένη «Αγαπούμε αυτόν τον άνθρωπο»!

Ωστόσο, τέτοιου είδους ραντεβού δεν γίνεται αν δεν μεσολαβήσουν κάποιες ενδείξεις στα προοδευτικά ωροσκόπια. Η θεωρία λέει ότι σε αρκετές περιπτώσεις δύο άνθρωποι συνευρίσκονται ερωτικά όταν οι προοδευμένοι πλανήτες του ενός ενεργοποιούν γενέθλιους του άλλου. Και ω του θαύματος! Τον Δεκέμβριο του 1958, στο Ηλιακό τόξο της Φρειδερίκης η προοδευμένη Αφροδίτη της «κλείδωσε» πάνω στον γενέθλιο Άρη του Dulles, την ίδια στιγμή που στο secondary, η προοδευμένη Αφροδίτη του έκανε σύνοδο με τον γενέθλιο Πλούτωνα της!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved