Σκάνδαλο CIA: Διπλή πράκτορας η Μπρόντγουελ;

Ντέηβιντ Πετρέους-Πώλα Μπρόντγουελ: Έρωτας και κατασκοπεία

Σκάνδαλο CIA: Διπλή πράκτορας η Μπρόντγουελ;

*Αναρωτιέστε αν το δικό σας κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πατήστε εδώ για να μάθετε!

Εκείνος εξηντάρης Σκορπιός, μεγάλος και τρανός στρατηγός και (πρώην) διευθυντής της CIA. Εκείνη, σαραντάρα Σκορπίνα, έφεδρη αξιωματικός του στρατού των ΗΠΑ και συγγραφέας. Παντρεμένοι και οι δύο, γνωρίστηκαν το 2006 με αφορμή την βιογραφία του στρατηγού που η ανέλαβε να γράψει η 34χρονη τότε Πώλα Μπρόντγουελ.

Για τις ανάγκες της βιογραφίας, βρέθηκαν να συνταξιδεύουν συχνά προς το Αφγανιστάν, όπου μέσα από τις αλλεπάλληλες συνεντεύξεις αλλά και τη... συνδρομή της γενέθλιας Αφροδίτης του στρατηγού στον Τοξότη, αναπτύχθηκε ένας μεγάλος έρωτας.

Η συναστρία τους έχει κάποια από τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν μια ερωτική έλξη, όπως είναι το τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη του (στον Αιγόκερω) και την Αφροδίτη της (στο Ζυγό) ή την αντίθεση της Αφροδίτης του με τον Κρόνο της στους Διδύμους, που συνέβαλε στο «δέσιμο» μιας εξωσυζυγικής σχέσης.

Επιπλέον, στην «κρυφή» συναστρία τους, εκείνη δηλαδή που εξετάζει τις τροπικές θέσεις του ενός ωροσκοπίου, με τις αστρικές του άλλου, υπάρχει μια σύνοδος του αστρικού Ήλιου της Μπρόντγουελ με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα του στρατηγού, ενώ οι δύο πλανήτες ως αστρικοί σχηματίζουν τετράγωνα με την τροπική Σελήνη της Μπρόντγουελ. Αυτό κι αν είναι μπέρδεμα, παρασκήνιο και «θολούρα»!

Όμως όσο προσεκτικός μπορεί να ήταν ο στρατηγός, άλλο τόσο απρόσεκτη ήταν η ερωμένη του, πέφτοντας στην παγίδα του ζωδίου της. Θεωρώντας δηλαδή ως απειλή για τη σχέση της μια οικογενειακή φίλη των Πετρέους, την Τζιλ Κέλεϊ, άρχισε να της στέλνει απειλητικά emails, από τα οποία το FBI βρήκε τελικά την άκρη του νήματος, που οδηγούσε κατευθείαν στην κρυφή ερωτική σχέση των δύο Σκορπιών.

Ο Κρόνος, μπαίνοντας στο ζώδιο έκανε το... θαύμα του, στριμώχνοντας άγρια και τους δύο εκπροσώπους του.

Και βέβαια, πέρα από το σκάνδαλο που ανάγκασε σε παραίτηση τον Ντέηβιντ Πετρέους, το πρώτο ερώτημα είναι πόσο επηρέασε η σχέση του τα καθήκοντα του. Ήδη εκφράζονται υπόνοιες ότι εξ αιτίας της αμέλησε να επιληφθεί των ταραχών στη Λιβύη, που οδήγησαν στο θάνατο του Αμερικανού πρέσβη και γι' αυτό κλήθηκε να καταθέσει στην σχετική έρευνα του Κογκρέσου.

Το δεύτερο ερώτημα, άπτεται ενός σεναρίου κατασκοπευτικής ταινίας κι έχει να κάνει με το κατά πόσο η Μπρόντγουελ είναι ένα είδος «τυφλοπόντικα», μια διπλή πράκτορας δηλαδή που ως υπεράνω πάσης υποψίας αλίευε μυστικά από το στρατηγό. Οι πρώτες έρευνες έδειξαν ότι στον υπολογιστή της δεν υπάρχουν απόρρητα έγγραφα των ΗΠΑ, ωστόσο τα πράγματα δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη.

Μήπως πίσω από την παραίτηση του Ντέηβιντ Πετρέους, κρύβονται τελικά και άλλου είδους συναλλαγές, πέραν των ερωτικών; Εδώ κοτζάμ Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Κλίντον, δεν πτοήθηκε ούτε από ανάλογες αποκαλύψεις, ούτε από... λεκέδες, γιατί λοιπόν τέτοια ευθιξία από τον διευθυντή της CIA και μάλιστα για μια σχέση που όπως λέει ο ίδιος τελείωσε πριν από τέσσερις μήνες;

Εξετάζοντας το γενέθλιο χάρτη του (γεν 7/11/1952), το μάτι «πέφτει» σε ένα μεγαλοπρεπές τ-τετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο (Σκορπιός) το Δία (Ταύρος) και τον Πλούτωνα (Λέων), ενδεικτικό μεν για έναν αρχηγό της πιο διαβόητης μυστικής υπηρεσίας παγκοσμίως αλλά και ύποπτο για «άλλα κόλπα». Παράλληλα, τα τετράγωνα του Άρη (στον Αιγόκερω) με τη σύνοδο Κρόνου-Ποσειδώνα στο Ζυγό, είναι μια ακόμη ένδειξη που παραπέμπει σε άφθονο παρασκήνιο και ενδεχόμενο μιας αποπλάνησης-παραπλάνησης, αφού στο όλο σχήμα εμπλέκεται και η Αφροδίτη (τρίγωνο με Πλούτωνα και εξάγωνα με Κρόνο-Ποσειδώνα).

Όσο για τη Μπρόντγουελ (γεν 9/11/1972), αν και είναι επίσης δύσκολο να καταλήξει κανείς σε ασφαλές συμπέρασμα, χωρίς τη γνώση του Ωροσκόπου και της οικοθεσίας της, ανιχνεύοντας τον γενέθλιο χάρτη της, διαπιστώνει κατ' αρχήν πως οι δύο θεωρούμενοι ως κατ' εξοχήν αναμεμειγμένοι πλανήτες σε υποθέσεις κατασκοπείας, ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας, είναι αρκετά ενεργοί. Συγκεκριμένα, ο πρώτος κάνει μια σύνοδο με τον Ερμή στον Τοξότη, ενώ ο δεύτερος ένα τετράγωνο με το Δία στον Αιγόκερω. Έχουμε δηλαδή μια εν δυνάμει ένδειξη ψεμάτων ή ενός κρυφού ρόλου κι άλλη μια που παραπέμπει σε ένα μεγάλο «υπόγειο» κόλπο, με τη συμμετοχή υψηλά ισταμένων αξιωματούχων.

Πρόκειται για δύο μάλλον «ενοχοποιητικές» ενδείξεις, πολύ περισσότερο που στην ιδιοσυναστρία της Μπρόντγουελ «κουμπώνουν» μεταξύ τους (ο αστρικός Πλούτωνας κάνει τετράγωνο με τον τροπικό Ερμή).

Κι αν για τον Πετρέους η αντίστοιχη όψη Δία-Πλούτωνα δείχνει φυσιολογική σε σχέση με τις δραστηριότητες του, για την Μπρόντγουελ, μια απλή αξιωματικό, είναι... too much!

Μάλιστα, η εμπλοκή της Αφροδίτη της στο Ζυγό, (σε σύνοδο με τον Πλούτωνα), αφήνει εξαιρετικά ανοικτό το ενδεχόμενο μιας κατασκοπευτικής δράσης με «εργαλείο» τον έρωτα.

Και ίσως δεν είναι τυχαίο, πως η όλη υπόθεση αποκαλύφθηκε με το τρέχον τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα, να «πιάνει» τον γενέθλιο Δία της, μια ένδειξη που αναφέρεται πρωτίστως σε «μεγάλα ψάρια».

Από την άλλη πλευρά, η όλη υπόθεση θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα των χειρισμών της Μπρόντγουελ, προκειμένου να αποσπάσει όσο το δυνατόν περισσότερα μυστικά από τη ζωή του στρατηγού, ικανοποιώντας απλά και μόνον την συγγραφική φιλοδοξία της. Έτσι κι αλλιώς, η ακριβέστατη αντίθεση της Αφροδίτης με την Έριδα στον Κριό είναι δηλωτική μιας «σχέσης συμφέροντος» και μένει να δούμε αν όντως πρόκειται μόνον για ένα ερωτικό σκάνδαλο στη σκιά μιας επαγγελματικής-κοινωνικής καθιέρωσης της Μπρόντγουελ ή αν η όλη υπόθεση θα γίνει αιτία να ξετυλιχτεί ένα κουβάρι κατασκοπείας, με απρόσμενους νέους πρωταγωνιστές.

petreaus
broadwell
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved