Ναταλία Γερμανού-Ταξιδεύοντας πρώτη θέση

Η Ναταλία Γερμανού γεννήθηκε με ένα DNA γεμάτο από παραστάσεις, κουλτούρα και πάνω από όλα
Παπασταύρου Λίντα

Από τον Karl Heinz Ottinger

1. Μια γυναίκα.... που θα μείνει παιδί

Η Ναταλία Γερμανού γεννήθηκε με ένα DNA γεμάτο από παραστάσεις, κουλτούρα και πάνω από όλα αυθεντικότητα. Άλλωστε δεν είναι λίγο να είσαι κόρη του αειμνήστου Φρέντυ Γερμανού. Η δημοσιογραφία είναι μια από τις ενασχολήσεις της άλλα ουσιαστικά η γυναίκα είναι στιχουργός, ραδιοφωνική παραγωγός, τηλεπαρουσιάστρια, αρθρογράφος και πάνω από όλα πολύ σέξι. Πολλοί πρωταγωνιστές της ελληνικής μουσικής σκηνής χρωστούν μέρος της καριέρας τους στην Ναταλία Γερμανού. Χαρακτηριστικά παραδείγματα ο Χρήστος Δάντης, Πέτρος Ίμβριος, Γιώργος Τσαλίκης, Θάνος Καλλίρης, Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου και άλλοι πολλοί. Δεν θα πρέπει να λησμονούμε πως και η πρωτιά στην Eurovision είχε από πίσω της τους στίχους της Ναταλίας.


Μια εναλλακτική ανάλυση

Η Ναταλία Γερμανού έχει ωροσκόπος Τοξότη στην 14η μοίρα. Η μοίρα αυτή έχει χαρακτηριστικά ζωδίου Ταύρου όπου κυβερνήτης του ζωδίου είναι η Αφροδίτη. Η Αφροδίτη τυγχάνει να είναι, κυβερνήτης του 10ου οίκου. Μάλιστα το Μεσουράνημα βρίσκεται στην 2η μοίρα η οποία θεωρείται σημείο εξαιρετικής ισχύος και επίτευξης. Έτσι κυβερνήτης όλων όσων προαναφέραμε είναι η Αφροδίτη στον 8ο (sex apeal) και για αυτό αν όχι όλες αλλά σίγουρα οι περισσότερες σχέσεις της είναι με νέους και επωνύμους ή εν δυνάμει επωνύμους. Στα ζητήματα απόκτησης κάποιου απόγονου υπάρχει μια εμμονή μιας και η μηδενική μοίρα που έχει στην ακμή του 5ου (παιδιά) δηλώνει εμμονές.
Δεν θα πρέπει να λησμονούμε πως έχει και πλανητικό σχηματισμό χαρταετού.

Η Ναταλία μέσα από την Uranian οπτική

ARIES POINT= ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ/POSEIDON= ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΣΕΛΗΝΗΣ/POSEIDON= ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ/APOLLON= APOLLON /VULCANUS
Έντονη επιθυμία για επαγγελματική ανέλιξη. Η κοινή γνώμη. Μεγάλη επιτυχία και πλούτος.

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ=ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ/ΑΦΡΟΔΙΤΗ=ΣΕΛΗΝΗ/APOLLON=KRONOS/ADMETOS=ΑΦΡΟΔΙΤΗ/ΔΙΑΣ= ΚΡΟΝΟΣ/POSEIDON= ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΣΕΛΗΝΗΣ /ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Η αγάπη μου φέρνει ευεξία. Κοινωνική αποδοχή. Επαφές με το εξωτερικό. Ένα άτομο που εντυπωσιάζει αλλά και εντυπωσιάζεται. Συναισθηματική υγεία. Ευτυχία. Ένα άτομο δακτυλοδεικτούμενο λόγω συμπεριφοράς αλλά και ικανοτήτων.


ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ=ΚΡΟΝΟΣ/ΟΥΡΑΝΟΣ=ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ/ΔΙΑΣ=CUPIDO/HADES= ΕΡΜΗΣ/HADES= ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ/ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ=ΔΙΑΣ
Σεβασμός προς τους μεγαλύτερους αλλά και στους αναξιοπαθούντες. Προσωπική ευημερία. Το τέλος του γάμου. Δυσφήμιση. Η ικανότητα να μετατρέπω τον “πόνο” και τα “βιώματα” σε κάτι άλλο (πχ στίχους)


ΔΕΣΜΟΣ ΣΕΛΗΝΗΣ= ΔΕΣΜΟΣ ΣΕΛΗΝΗΣ/ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ= ΔΕΣΜΟΣ ΣΕΛΗΝΗΣ/ΔΙΑΣ
Επαφές που είναι λαχείο. Μεταμόρφωση.

Tο 2011 για την Ναταλία
H φετινή χρονιά έχει αρκετά δυνατά γεγονότα. Στο Ηλιακό Τόξο ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ σχηματίζει την εξίσωση = ΗΛΙΟΣ/VULCANUS=ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ/HADES=ARIES POINT /ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ: Μεγάλη αποδοχή από το κοινό. Αλλαγή σε ζητήματα εργασίας-εργοδότη. Ίσως φέτος βιώσει μια μορφή απώλειας (είτε βιολογική είτε συναισθηματική). Οι έρωτες φέτος θα είναι παροδικοί.


2. Οι θεοί ζητούν θυσίες...

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Καρκίνος με Σελήνη στον Κριό και Ωροσκόπο στον Τοξότη, δέχεται την ευεργετική επιρροή του Δία στην ακμή του 7ου οίκου (στους Διδύμους) και επεκτείνεται ...ακάθεκτη εμπλουτίζοντας διαρκώς τις δραστηριότητες της. Ραδιοφωνική παραγωγός, δημοσιογράφος, παρουσιάστρια, στιχουργός κι ...έχει ο θεός.

Η πρωτοποριακή Σελήνη και η Δήμητρα σε σύνοδο με την ακμή του 4ου οίκου συμβάλουν επίσης στο να έχει μια ενστικτώδη πρόσβαση στις ανάγκες του κοινού αλλά και να είναι πάντα λίγο πιο μπροστά από την εποχή της. Αν η «αρχόντισσα της επικοινωνίας» και ο Δίας ευθύνονται για τη διαχρονική σχέση της με τα media, ο Ποσειδώνας σε σύνοδο με τον αστρικό της Ωροσκόπο ήταν εκείνος που της προσέδωσε μια καλλιτεχνική στόφα και την συνέδεσε με την καλλιτεχνική κοινότητα (είναι στον 11ο οίκο). Και αντίστοιχα, η σύνοδος του Ουρανού με το αστρικό Μεσουράνημα στην Παρθένο παραπέμπει σε δραστικές όσο και καθοριστικές αλλαγές στην καριέρα και τη ζωή της, που συνδέονται με το εξωτερικό η ένα ταξίδι, κάτι που σαφώς υποστηρίζεται και από τον Ωροσκόπο της. Το μέλλον και η εξέλιξη της δηλαδή είναι συνυφασμένα με την απεμπλοκή της από την εγχώρια show biz.

Έτσι κι αλλιώς το τα-τετράγωνο που σχηματίζει η αστρική Σελήνη με τον Ήλιο, το Δία, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα-ένας συνδυασμός σκέτο …τρελοκομείο, εκτός από το ανικανοποίητο του χαρακτήρα της παραπέμπει σε ανατροπές και αλλοπρόσαλλες καταστάσεις όσον αφορά το οικογενειακό της περιβάλλον και από αυτήν την άποψη μια αλλαγή χώρας διαμονής κρίνεται ως μια …φυσιολογική εξέλιξη.

Ο δυναμισμός της είναι δεδομένος (ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Άρη) αλλά καλείται να αντιμετωπίσει το ...σύνηθες πρόβλημα των δυναμικών γυναικών σε σχέση με τους άνδρες, να θεωρούνται δηλαδή αυτάρκεις και ...ανάξιες τρυφερότητας.
Είναι πιθανόν βέβαια να είναι και η ίδια «μπερδεμένη» ανάμεσα στον ενεργητικό «αρσενικό» ρόλο και τον πιο παθητικό «θηλυκό», εμφανίζοντας πότε τη μία όψη και πότε την άλλη. Ειδικά η Αφροδίτη στον Καρκίνο και τον 8ο οίκο, που υποδηλώνει μια μάλλον «μητρική» σεξουαλικότητα, πρέπει να ...υποφέρει από τις βουλές του Άρη και της Σελήνης, που σίγουρα προτιμούν μια πιο «αρσενική» στάση. Αλλά και το τετράγωνο του Ήλιου με τη Σελήνη καταγράφει μια εσωτερική αντίφαση σχετικά με τους δύο αρχετυπικούς ρόλους.

Στο άμεσο μέλλον ο Δίας θα την ευνοήσει με την είσοδο του στον Κριό τον Ιανουάριο του 2011. Και μια γυναίκα με γωνιακό γενέθλιο Δία ξέρει πως να εκμεταλλεύεται τις περιστάσεις, έστω και αν μερικές φορές κάνει περισσότερη ...φασαρία από όσο χρειάζεται. Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη επισημαίνει ο σοφός λαός και στην προκειμένη περίπτωση ο Δίας αναλαμβάνει να παίξει το ρόλο της ...πανηγυρτζούς, που εκτός από το γλεντοκόπι ειδικεύεται και στα «τυχερά». Μάλιστα η προσεχής «εισβολή» και του Ουρανού στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου της προδικάζει εντυπωσιακές αλλαγές και μια συνολική στροφή στις προτεραιότητες της.

Όμως παράλληλα και στην παρούσα φάση η Ναταλία Γερμανού καλείται να αντεπεξέλθει στα ...πυρά του Κρόνου και του Πλούτωνα, που επιδρούν ταυτόχρονα στο Μεσουράνημα, τον 10ο οίκο της καριέρας της αλλά και τον Ήλιο της.
Και αν η προστασία του γενέθλιου Δία είναι αρκετή για να μετατρέψει μια Κρόνια κρίση σε εφαλτήριο για νέες θριαμβευτικές επαγγελματικές εξορμήσεις, δεν αρκεί για να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά οι Πλουτώνιες επιρροές, που κτυπούν κατευθείαν στην καρδιά του συναισθήματος.
Από αυτήν την άποψη αναμένονται στενοχώριες και βάσανα, είτε εξ αιτίας προσωπικών συναισθηματικών επιλογών, είτε από κάποιες μάλλον δυσάρεστες εξελίξεις στη ζωή ενός αγαπημένου της προσώπου. Και δυστυχώς, η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα στο προοδευμένο της ωροσκόπιο συμφωνεί και επαυξάνει προς αυτήν την κατεύθυνση. Ουσιαστικά διακυβεύεται η «παιδικότητα» του Ωροσκόπου της, αφού κατά κάποιο τρόπο ένα ακόμη «τέλος της αθωότητας» βρίσκεται προ των πυλών.

Δεν αποκλείεται ακόμη ....ζαλισμένη από τον Κρόνο και τον Πλούτωνα να πάρει προσωπικές αποφάσεις αρκετά «συντηρητικές» για τα δεδομένα της και για τις οποίες θα μετανιώσει-όχι πολύ αργότερα.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved