Ανανεώστε τη σχέση σας με τη βοήθεια του Αγγέλου Ανιήλ

Αν νιώθετε πλήξη, ρουτίνα και θέλετε να ανανεωθεί η σχέση σας, ενεργοποιήστε τον Άγγελο Ανιήλ

Ανανεώστε τη σχέση σας με τη βοήθεια του Αγγέλου Ανιήλ

Αφιερωμένο στο γιό μου Γιάννη που έφυγε τόσο πρόωρα από την ζωή μου.

Πόσες φορές δεν έχουμε πει μέσα μας «αυτό είναι πολύ βαρετό» ή «βαριέμαι απελπιστικά να δουλέψω» ή «να πάω με την τάδε παρέα;» ή «έχω βαρεθεί μέσα σε αυτή την σχέση και κάτι πρέπει να γίνει»;

Πάσχουμε όλοι από αυτό το σύνδρομο και αρκετές φορές έχουμε χαλάσει την ζωή μας από αυτό το συναίσθημα: Πόσες φορές δεν έχουμε χαλάσει αδίκως μια σχέση, γιατί νιώθαμε πλήξη και ανία;

Γι' αυτό χρειάζεται να κάνουμε κάτι για να μην το νιώθουμε, αλλά κυρίως να μην μας χαλάει την ζωή. Στην ουσία μπορεί να υπάρχει μέσα μας μια βαθιά δόση ισχυρογνωμοσύνης, η οποία μας επιβάλλει να μην εξελισσόμαστε και να βλέπουμε τα πράγματα στενά και άνευ ουσίας. Όμως πίσω από τα κλειστά τζάμια βρίσκεται η αλήθεια και χρειάζεται τελικά να μπούμε πιο βαθιά στον εαυτό μας για να ανακαλύψουμε την κρυμμένη μας δύναμη.

Και πως θα γίνει αυτό; Πολλές φορές αναρωτιόμαστε... Σίγουρα θα χρειαστεί να υπερνικήσουμε το ελάττωμα της επανάπαυσης. Η υπέρβαση είναι το ζητούμενο και η προσωπική πρόοδος. Πως θα γίνει αυτό; Σίγουρα με την θέλησή μας να σηκώσουμε την κουρτίνα και να ανακαλύψουμε τι κρύβεται από κάτω. Μόνο τότε θα απελευθερωθούμε γιατί θα ανακαλύψουμε δυνάμεις που βρίσκονται πολύ βαθιά μέσα μας κρυμμένες. Τότε θα κάνουμε προσωπική πρόοδο και θα έχουμε αληθινή εξέλιξη.

Ο Άγγελος Ανιήλ είναι ο προστάτης αυτών που γεννηθεί από 23/9 έως 28/9.

Είναι το πρόσωπο του Θεού που βοηθά τον άνθρωπο να κάνει την υπέρβασή του σε όλα τα θέματα που τον απασχολούν.

Όσοι γεννήθηκαν αυτές τις ημερομηνίες, επιθυμούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ανθρωπότητα, θέλουν να προοδεύουν και αναπτύσσονται πνευματικά. Επειδή είστε προορισμένοι να κάνετε υπερβάσεις και να ξεφύγετε από το μέσο όρο, για αυτό χρειάζεστε την εξέλιξη και την προσωπική πρόοδο η οποία έρχεται, αφού ξεπεράσετε την καθημερινότητά σας και σταματήσετε να έχετε πείσμα ή διάθεση για εξαπάτηση - ακόμα και του ίδιου σας του εαυτού. Επειδή έχετε την δύναμη να αναγνωρίζετε τα λάθη σας, καλό είναι να σταματήσετε να τα επαναλαμβάνετε γιατί και τότε θα έχετε προσωπική και γρήγορη εξέλιξη.

Αν νιώθετε κουρασμένοι από μια σχέση ή βαριεστημένοι γιατί πιστεύετε ότι δεν προοδεύετε με το συγκεκριμένο άτομο, αντί να τα ρίχνετε στον άλλον που είναι και ένας καθρέπτης σας, καλό είναι να εμβαθύνετε μέσα σας και να προχωρήσετε στα πιο δύσκολα εσωτερικά μονοπάτια, αυτά που θα σας φέρουν την αναγέννηση.

Αν επιθυμείτε να ανανεώσετε ή να βελτιώσετε τις συνθήκες στην ζωή σας, μπορείτε με την βοήθεια του Αγγέλου Ανιήλ να κάνετε θαύματα.

Αγαπημένε μου Ανιήλ, επειδή γνωρίζω ότι κινδυνεύω από πλήξη και μονοτονία και η ζωή μου μπορεί να καταντήσει ρουτινιάρικη και ανιαρή γι' αυτό σε παρακαλώ βοήθησέ με να πάω πιο βαθιά στον εαυτό μου, με στόχο να ανακαλύψω τον θησαυρό που έχω μέσα μου και δεν το έχω κάνει ακόμα από την ισχυρογνωμοσύνη μου και την έλλειψη ταπεινότητας που έχω. Απελευθέρωσέ με από τα δεσμά που με κρατάνε παγιδευμένο και δώσε μου την ελευθερία και την αλήθεια που επιθυμώ για να μπορέσω να βλέπω τα πράγματα μέσα από την ουσία τους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved