Για θέματα καριέρας, ενεργοποιήστε τον Άγγελο Μεναντήλ

Αν θέλετε να ανεβάσετε την καριέρα σας ή να βρείτε μια δουλειά στα μέτρα σας ενεργοποιήστε τον Άγγελο Μεναντήλ

Για θέματα καριέρας, ενεργοποιήστε τον Άγγελο Μεναντήλ

Αφιερωμένο στο γιό μου Γιάννη που έφυγε τόσο πρόωρα από την ζωή μου.

Ένα από τα πιο σημαντικά θέματα στον άνθρωπο είναι το θέμα της καριέρας του. Σχεδόν όλα τα παιδιά στην ηλικία των 15 ετών και μετά αρχίζουν να προβληματίζονται τι θα σπουδάσουν και προς τα πού θα κατευθυνθούν. Εκεί σε πολλούς ανθρώπους αρχίζει ένας Γολγοθάς, γιατί πολλοί γονείς πιέζουν τα παιδιά τους να γίνουν αυτό που ήδη κάνουν οι ίδιοι, επειδή είναι η πετυχημένο ή για να μην 'χαθεί το όνομα'. Πολλά παιδιά συμβιβάζονται ή μπορεί να τους πηγαίνει κιόλας το αντικείμενο... Οι υπόλοιποι όμως που διαφωνούν, έχουν συνήθως μεγάλες περιπέτειες και κόντρες με τους γονείς. Άλλοι επίσης άνθρωποι δεν δίνουν μεγάλη σημασία στα χρόνια της νεότητας, τι θα κάνουν στο μέλλον, και μετά έχουν μεγάλες δυσκολίες για να βρουν μια δουλειά και συνήθως περιπλανούνται και δεν ξέρουν πως και που θα καταλήξουν. Το πιο σημαντικό στον άνθρωπο είναι να ανακαλύψει τα ταλέντα του και μέσα από αυτά να πορευτεί. Γιατί εκεί όπου έχει ταλέντο, εκεί θα είναι πολύ καλός. Συνήθως ένας χάρτης αστρολογικός μπορεί να δείξει το ταλέντο στον άνθρωπο, το οποίο κατ' επέκταση συνδέεται με την ψυχή του. Μακάρι όλοι οι άνθρωποι να έκαναν αυτό για το οποίο είχαν προοριστεί. Τότε θα έκανε ο καθένας αυτό που του υπαγόρευε η ψυχή του και θα χρησίμευε πολύ περισσότερο και στον εαυτόν του αλλά και στους άλλους και θα έβαζε και αυτός ένα μεγαλύτερο λιθαράκι στην πρόοδο και την εξέλιξη από ότι να είναι σε μια δουλειά που δεν τον γεμίζει και την βαριέται απίστευτα. Αλλά δυστυχώς δεν είναι ακόμα τόσο εξελιγμένη η γη για να φτάσει η ανθρωπότητα να κινείται κάτω από αυτές τις κατευθύνσεις.

Για να έχετε πάντως καλύτερα αποτελέσματα στην ζωή σας, πέρα από τον αστρολογικό χάρτη που δείχνει αρκετά πράγματα για τον χαρακτήρα σας και την ζωή σας, αλλά και τα ψυχολογικά τεστ (στα οποία πολλοί άνθρωποι επίσης καταφεύγουν, αυτή την εποχή, για να βρουν τι τους πηγαίνει να έχουν σαν εργασία) μπορείτε να επικαλείστε και τον Άγγελο Μελαντήλ για περαιτέρω βοήθεια και ενεργοποίηση των ταλέντων σας.

Ο Άγγελος Μελαντήλ είναι ο προστάτης αυτών που έχουν γεννηθεί από 18/9 έως 23/9.

Είναι το πρόσωπο του Θεού που βοηθά τον άνθρωπο να προοδεύσει μέσω της εργασίας του.

Όσοι έχετε γεννηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες έχετε τις παρακάτω αγγελικές ιδιότητες:

Σαν άνθρωποι έχετε χάρισμα να καταλαβαίνετε ποιος κάνει για την κατάλληλη θέση, ποιος μπορεί να είναι ο προσανατολισμός, τόσο στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στον πνευματικό τομέα των άλλων αλλά και του δικού σας. Επίσης είσαστε πολύ καλοί στον χώρο της προσφοράς και της υπηρεσίας και γενικά είσαστε άνετοι και πολύ δοτικοί με τους άλλους ανθρώπους γύρω σας. Μπορείτε να κάνετε μεγάλη καριέρα και να καταξιωθείτε κοινωνικά και ηθικά. Επειδή όμως μερικές φορές μπορεί να περιπλανηθείτε πολύ στην ζωή σας, και κυρίως επειδή δεν έχετε αποφασίσει για το τι ακριβώς θέλετε να κάνετε, ταλαιπωρείστε. Επίσης νιώθετε μερικές φορές ότι δεν βρίσκετε ευχαρίστηση από τον σκοπό της ζωής σας ή έχετε χάσει ευκαιρίες για μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή. Μπορεί να αντιληφθείτε ότι έχετε κάνει θυσίες για λάθος ανθρώπους και σκοπούς. Μερικές φορές γίνεστε αναβλητικοί γιατί καταπιάνεστε με πολλά πράγματα και δεν κάνετε κάτι συγκεκριμένο. Ο Άγγελος Μεναντήλ εκφράζει το πρόσωπο του Θεού που βοηθά τον άνθρωπο να προοδεύσει μέσω της εργασίας του και γενικά της ζωής του. Όσοι πάντως ενδιαφέρεστε για κατάλληλη καριέρα ή αν κάνετε δημόσιες σχέσεις ή είστε υπεύθυνοι για το προσωπικό ή είστε άνεργοι ή ασκείτε ελεύθερο επάγγελμα, ενεργοποιήστε τον Άγγελο για να σας φέρει τα δώρα που αξίζετε.

Αγαπημένε μου Μεναντήλ,

Πέρασα αρκετές φορές ξυστά από την καταστροφή και την δυστυχία και εσύ με έβγαλες από αυτή την δύσκολη θέση. Επειδή είμαι αυτός που ψάχνει για την ζωή και μέσα μου έχω ανακαλύψει την γνώση των πάντων, βοήθησε με να την διατηρήσω για να μπορώ να στηρίζω τον εαυτόν μου και τους άλλους. Θέλω η καριέρα μου και η καθημερινή μου εργασία να εκφράζονται μέσα από τα ταλέντα της ψυχής μου και εσύ είσαι ο μόνος που θα μπορούσε να με κάνει να τα ανακαλύψω αλλά και να τα διατηρήσω χωρίς να μπλεχτώ σε ψευδαισθήσεις και λάθος αποφάσεις. Σε ευχαριστώ για όλα όσα μου έχεις προσφέρει.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved