Κώστας Βαξεβάνης: Ποιά αλήθεια κρύβεται πίσω από τη σύλληψη του;

Ταύρος της «τρομερής» γενιάς του '66 με την σύνοδο Ουρανού-Πλούτωνα στην Παρθένο να αποτελεί το κοσμικό διαβατήριο του για αποκαλύψεις και ξεσκεπάσματα

Κώστας Βαξεβάνης: Ποιά αλήθεια κρύβεται πίσω από τη σύλληψη του;

Η σύλληψη του δημοσιογράφου, μετά την εκ μέρους του δημοσιοποίηση των ονομάτων της φερομένης ως λίστας Λαγκάρντ στο περιοδικό Hot Doc, εύλογα δημιούργησε πλήθος αντιδράσεων, με πολύ χαρακτηριστική εκείνη των χρηστών του διαδικτύου που δίπλα στις φωτό του κ Βενιζέλου, του κ Παπακωνσταντίνου και του Κώστα Βαξεβάνη πρόσθεσαν τρεις λεζάντες:

Έκρυψε τη λίστα, ε και;

«Έχασε» τη λίστα, ε και;

Δημοσίευσε τη λίστα, εκτελέστε τον!

Ταύρος της «τρομερής» γενιάς του 66 με την σύνοδο Ουρανού-Πλούτωνα στην Παρθένο να αποτελεί το κοσμικό διαβατήριο του για αποκαλύψεις και ξεσκεπάσματα, ο Κώστας Βαξεβάνης χαρακτηρίζεται ακόμη από την τριπλή σύνοδο Ήλιου, Άρη, Δήμητρας στον Ταύρο, ένα σχήμα που εκτός των άλλων είναι ο ορισμός της μαχητικότητας.

Μάλιστα οι δύο σύνοδοι συνδέονται μεταξύ τους με τρίγωνα, με τον Ποσειδώνα στο Σκορπιό να αποτελεί τον τρίτο πόλο του σχήματος. Και παρότι δεν είναι γνωστά σημαντικά και επί μέρους στοιχεία του χάρτη του (Ωροσκόπος, οικοθεσία κλπ), η αίσθηση που αποκομίζω είναι πως ο εκλεκτός δημοσιογράφος «τείνει» να εμπλέκεται -εκούσια ή ακούσια- σε χειριστικούς μηχανισμούς και «παιχνίδια κατασκόπων».

Αυτό πρακτικά εμπεριέχει και «στημένα παιχνίδια» ή παγιδεύσεις, όπως εξ άλλου είθισται να συμβαίνει με πολλές αποκαλύψεις που εκπορεύονται από ποικίλα κέντρα, «όταν έρθει η ώρα τους», όταν δηλαδή υπάρχει λόγος να πληγούν συγκεκριμένα πρόσωπα.

Εδώ, ο κάθε ρεπόρτερ κινείται αναπόφευκτα σε έναν κόσμο όπου δεν ξέρει εκ των προτέρων ποιο είναι το κίνητρο των αποκαλύψεων, δεν μπορεί ωστόσο παρά να δημοσιοποιήσει τις πληροφορίες του, ιδιαίτερα αν πρόκειται για ένα θέμα που «καίει».

Πάντως, ο ίδιος ο Κώστας Βαξεβάνης έδωσε ένα στίγμα για τις πηγές του λέγοντας ότι «το cd με τα ονόματα της λίστας Λαγκάρντ με τους φοροκλέφτες το είχαν μετατρέψει σε cd που πωλούν οι μικροπωλητές στα φανάρια περιφέροντας το στις τσέπες τους».

Καλώς ή κακώς λοιπόν ο Πλούτωνας και ο Ποσειδώνας εμπλέκονται σε κάθε ανάλογη αποκάλυψη και μάλιστα στην συγκεκριμένη περίπτωση κρίνοντας από τα δεδομένα ο δεύτερος «κάνει μπαμ» με την παρουσία του.

Γιατί την ώρα που οι διωκτικές αρχές συλλαμβάνανε με σπουδή τον Κώστα Βαξεβάνη, ο αστρικός Άρης βρισκόταν ακριβώς επάνω στον γενέθλιο Ποσειδώνα του, υποδηλώνοντας τόσο μια εκ του πονηρού ενέργεια, όσο και την ίδια τη σύλληψη του.

Και βέβαια, επειδή μια διέλευση από μόνη της είναι μεν ενδεικτική αλλά συνήθως «κάθεται» πάνω σε πρότερες επιρροές, έχει σημασία το ότι το Μεσουράνημα της Νέας Σελήνης του Οκτωβρίου, στον κύκλο επιρροής της οποίας βρισκόμαστε ακόμη, «έδειξε» την 21η μοίρα του Σκορπιού, όπου βρίσκεται ο γενέθλιος Ποσειδώνας του Κώστα Βαξεβάνη. Αυτό υποδηλώνει μια σειρά παρασκηνιακών ενεργειών με αφετηρία την 15η Οκτωβρίου και... άγνωστη κατάληξη. Αστρολογικά πάντως, έχει σημασία πως ο Άρης «επιβεβαίωσε» την ένδειξη της Νέας Σελήνης, όταν πέρασε από το σημείο που εκείνη υπέδειξε.

Μένοντας στις πρότερες ενδείξεις, είναι επίσης σημαντική η θέση του Δία (21η μοίρα Ταύρου) στον ετήσιο χάρτη του Κώστα Βαξεβάνη. Κάνοντας σύνοδο με τον Ήλιο του προοιωνίζει εν δυνάμει μια σημαντική επιτυχία, συνδυασμένη με ευρεία δημοσιοποίηση του ονόματος του. Εδώ μάλιστα είναι φανερό πως η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου και ο διελαύνων αστρικός Άρης ενεργοποίησαν τον συγκεκριμένο Δία.

Από την άλλη, δεν μπορώ να αποκλείσω το ενδεχόμενο να παγιδεύτηκε ο ίδιος στον «λαβύρινθο της διαπλοκής», με την άκρη του νήματος να οδηγεί σε ακόμη πιο αναπάντεχες αποκαλύψεις. Αν βέβαια το ψάξει κανείς και μάθουμε ποτέ το τι ανακάλυψε...

Η εμπλοκή του Ποσειδώνα μου δίνει το δικαίωμα να σκέφτομαι πως η αλήθεια που κρύβεται πίσω από τη σύλληψη του Κώστα Βαξεβάνη είναι ακόμη πιο «καυτή» από τα ονόματα της φερόμενης ως αυθεντικής λίστας. Η προσέγγιση που θέλει την σύλληψη του να είναι μια από τις «βλακώδεις» πράξεις των διωκτικών αρχών, δεν μου είναι και τόσο πιστευτή.

Ίσως τελικά ο κύριος λόγος της σύλληψης του δημοσιογράφου, ήταν το να αποκαλύψει τους «προδότες» του συστήματος, που απειλούν να διοχετεύσουν και άλλες αποκαλύψεις.

Ίσως πάλι η σπουδή της σύλληψης να στοχεύει σε μια διόγκωση του θέματος, ώστε να αποπροσανατολιστούμε και να μην δούμε κάτι άλλο, πολύ πιο «καυτό».

Όπως κι αν έχει, το θέμα έχει αρκετές κρυφές πλευρές αλλά δυστυχώς κάπου εδώ τελειώνει το έργο του αστρολόγου και αρχίζει εκείνο του... μέντιουμ!

*Αναρωτιέστε αν το δικό σας κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πατήστε εδώ για να μάθετε!

Διαβάστε επίσης:

-Ελεύθερος ο Βαξεβάνης- Δικάζεται αύριο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved