Η Άννα Βίσση θύμα του Άρη

Μεγάλο χουνέρι σκάρωσε ο Άρης στην Άννα Βίσση!

Η Άννα Βίσση θύμα του Άρη

Ο πλανήτης που είναι «μανούλα» στις εντάσεις και τα ατυχήματα, βρίσκεται αυτήν την περίοδο στον Τοξότη, το ζώδιο δηλαδή που ανήκει και η ίδια.

Η «κλασική» εκτίμηση για τις επιπτώσεις μιας τέτοιας διέλευσης συνοψίζεται στο «Τοξότες, προσοχή» αλλά εδώ είχαμε πολύ ειδικές συνθήκες, αφού στο «κόλπο» ήταν τόσο ο Πλούτωνας όσο και ο Ουρανός. Ο πρώτος «ειδικεύεται» στις καταπακτές, ενώ ο δεύτερος στις... πτήσεις.

Και αυτές τις ημέρες ο Άρης «έπιασε» διαδοχικά τον αστρικό Ουρανό, τον αστρικό Πλούτωνα αλλά και το Δία, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για κάτι πολύ πιο extreme και θεαματικό.

Αλλά κι εμείς τι θέλαμε να γράψουμε για τρύπες και για λάκκους; Στα «SOS» των ημερών και συγκεκριμένα για την σύνοδο του Άρη με τον αστρικό Πλούτωνα η προειδοποίηση ήταν σαφής: «Υποχώρηση εδάφους, τρύπα.» Αντίστοιχη ήταν και η επισήμανση για την όψη Άρη-Ουρανού: «Κίνδυνος στον αέρα, πτώση.»

Και άνοιξε η γη -συγκεκριμένα το σκηνικό- για να... καταπιεί την Άννα Βίσση, η οποία μετά το ακούσιο άλμα στο κενό, τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Ευτυχώς, δεν υπήρξε κάποια πολύ δυσάρεστη συνέχεια, δικαιώνοντας την συνήθη εκδοχή του «Άρης είναι, θα περάσει».

Όλα έγιναν όπως διαβάζουμε γύρω στις 4:45 τα ξημερώματα στην πίστα του «LAV» κι ενώ ο διελαύνων Ερμής βρίσκονταν ακριβώς επάνω στον γενέθλιο Άρη της Άννας Βίσση, στο Σκορπιό.

Ήταν που ήταν στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού και τώρα μετά την περιπέτεια της αναμένεται ένα κύμα συμπαράστασης που θα αποτυπωθεί ως συνήθως στο Love and Hate, την συνεχή διαδικτυακή δημοσκόπηση του gossip-tv.gr. Με τον γενέθλιο Κρόνο της στον Τοξότη να δίνει μαθήματα ευσυνειδησίας και επαγγελματισμού, η Άννα απέδειξε πως είναι «παλικάρι», επιμένοντας να ανέβει στη σκηνή και σήμερα, κάτι ωστόσο που δεν της επιτράπηκε.

Αξίζει λοιπόν για μια ακόμη φορά τη θετική μας ψήφο!

Διαβάστε επίσης:

-Σοβαρό ατύχημα στη σκηνή είχε η Άννα Βίσση

*Θέλετε να δείτε αν το δικό σας κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πατήστε εδώ για να μάθετε!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved