Αναζητάτε την ευτυχία και τη χαρά; Ενεργοποιήστε τον Άγγελο Κχαβακουγιάχ!

Πολλοί φοβόμαστε να είμαστε ευτυχείς, όμως το μυστικό είναι να προσπαθούμε να βρίσκουμε τη χαρά ακόμα και στα πιο απλά πράγματα...

Αναζητάτε την ευτυχία και τη χαρά; Ενεργοποιήστε τον Άγγελο Κχαβακουγιάχ!

Αφιερωμένο στον γιό μου Γιάννη που έφυγε τόσο πρόωρα από την ζωή μου.


Στις ημέρες που ζούμε η ευτυχία και η χαρά είναι συναισθήματα που είναι δύσκολο να τα νιώσουμε γιατί υπάρχουν εξωτερικοί παράγοντες που μας απομακρύνουν από την ομορφιά. Το άγχος, το στρες, η καθημερινότητα, οι βαριές υποχρεώσεις μας κάνουν και νιώθουμε ημέρα με την ημέρα πιο μακριά από τον αληθινό εαυτό μας. Βάζουμε την κασέτα και παίζει και εμείς κινούμαστε σαν ρομπότ, ζώντας μόνο για το χτες ή το αύριο, το οποίο φανταζόμαστε ζοφερό, δύσκολο και μαύρο, κυρίως όταν σκεφτούμε τι θα γίνει στο μέλλον και πως γενικά θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα που μας απασχολούν. Οι λέξεις «χαρά» και «ευτυχία» έχουν μείνει στα παραμύθια ή μέσα στην παιδική μας ψυχή και αποφεύγουμε πολλοί από εμάς να τα ζήσουμε γιατί φοβόμαστε κιόλας να είμαστε ευτυχείς. Όλοι σταυροκοπιόμαστε, όταν κάτι ευχάριστο συμβαίνει και γελάμε ή όταν μας συμβεί κάτι καλό και μας κάνει χαρούμενους, πιστεύουμε ότι είναι ψέμα και ότι δεν θα είμαστε καλά αργότερα. Ή όταν κάποιος έρχεται κοντά μας και μας φέρεται τόσο καλά, αρνούμαστε να τον πιστέψουμε γιατί έχουμε αποκλείσει από τον εαυτό μας να πάρουμε πράγματα και να είμαστε καλά. Για αυτό χρειάζεται να ξαναγυρίσουμε στην παιδικότητά μας και να προσπαθήσουμε ακόμα και με απλά πράγματα να είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Αφεθείτε τις στιγμές και μην συγκρατείστε εκεί σκεπτόμενοι αύριο τι θα συμβεί. Να θυμάστε ότι τα γλυκά λόγια και γενικά ο καλός λόγος ή ο διάλογος πάντα μας δημιουργεί ευδαιμονία και ευχαρίστηση. Για αυτό ας ξεκινήσουμε την ημέρα μας με έναν γλυκό λόγο και στον εαυτόν μας αλλά και στους γύρω μας.

Ο Άγγελος Κχαβακουγιάχ είναι ο προστάτης αυτών που έχουν γεννηθεί από 13 έως 17/9.

Είναι το πρόσωπο του Θεού που δίνει χαρά και ευτυχία μέσω των λόγων σας στις ανθρώπινες σχέσεις σας.

Όσοι έχετε γεννηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες έχετε τις παρακάτω αγγελικές ιδιότητες:

Ο προορισμός σας είναι μεγάλος γιατί μέσω του λόγου σας μπορείτε να προσφέρετε καλά πράγματα στους άλλους. Ο διάλογός σας μπορεί να είναι ακόμα και θεραπευτικός. Έχετε ικανότητα στον γραπτό λόγο και είστε οραματιστές. Η διάθεση για φιλανθρωπία σας κάνει να προσφέρετε σημαντικό κοινωνικό έργο. Αγαπάτε τη ζωή και ξέρετε να την απολαμβάνετε. Αγαπάτε τους συνανθρώπους σας και θέλετε το καλύτερο για τους άλλους. Μερικές φορές είστε εγωιστές και επειδή θέλετε πάντα να περνάει το δικό σας, σάς ενοχλεί αν οι άλλοι δεν σας ακολουθούν. Μπορεί να υποφέρετε από οικογενειακή δυσαρμονία ή από μεγάλες αμφισβητήσεις. Ο φύλακας Άγγελός σας θα σας χαρίσει την δυνατότητα συμφιλίωσης με άτομα που έχετε μαλώσει, καθώς επίσης την αναγνώριση μέσω του θεραπευτικού λόγου σας. Επικαλεστείτε τον, επίσης, αν έχετε χάσει φίλους και επιθυμείτε να τους φέρετε και πάλι κοντά σας. Αν ασχολείστε ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά με το γράψιμο, την δημοσιογραφία, αλλά και όσοι έχετε θέματα δυσλεξίας ή είστε σύμβουλοι γάμου ή μεσολαβητές.

Αγαπημένε μου Άγγελε, από την ημέρα που γεννήθηκα κατάλαβα το χάρισμα της ομιλίας μου. Για αυτό βοήθησέ με να το κρατήσω γιατί μερικές φορές κάνω τα αντίθετα και κάνω τους ανθρώπους να πονάνε. Δώσε μου φώτιση να μην διώχνω τους ανθρώπους από δίπλα μου και να μην είμαι μόνος μου. Δεν σου ζητώ τίποτε περισσότερο αλλά τουλάχιστον αξίωσέ με να ανοίξω την αγκαλιά μου και να δεχτώ τη χαρά και την ευτυχία για τον εαυτό μου και μετά για τους γύρω μου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved