Ξεκινάτε κάτι καινούριο κι έχετε δυσκολίες; Ενεργοποιήστε τον Άγγελο Λεχαγιάγ

Ο Άγγελος Λεχαχιάχ θα σας ανοίξει τις πόρτες για νέα ξεκινήματα...

Ξεκινάτε κάτι καινούριο κι έχετε δυσκολίες; Ενεργοποιήστε τον Άγγελο Λεχαγιάγ

Αφιερωμένο στον γιό μου Γιάννη που έφυγε τόσο πρόωρα από την ζωή μου.


Όταν ο άνθρωπος θέλει να ξεκινήσει κάτι καινούργιο, όλα φαίνονται βουνό και μερικοί από τον φόβο να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες ή τις διάφορες αντίξοες συνθήκες, πριν καλά - καλά ξεκινήσουν, το σταματάνε. Αυτό λοιπόν είναι που χρειάζεται να αποφύγουν όσοι θέλουν κάτι πάρα πολύ: Η στασιμότητα είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο για κάθε άνθρωπο. Αν θέλετε, εδώ είναι και η αξία του ανθρώπινου γένους, γιατί άλλαξε τον κόσμο και έφερε τον πολιτισμό. Με αυτόν τον τρόπο ξεκινάει η ζωή και πάλι από την αρχή, οι ισορροπίες αλλάζουν και ενέργειες επίσης μεταφέρονται σε άλλα χέρια. Για αυτό για να είμαστε συνεχόμενα δημιουργικοί και να μην φοβόμαστε τα καινούργια ξεκινήματα, μπορούμε να ζητήσουμε την βοήθεια άνωθεν η οποία σίγουρα θα μας έρθει μέσω πρακτικών νέων ξαφνικών ιδεών ή ατόμων που μπορούν να μας βοηθήσουν και να μας πάνε λίγο παρακάτω. Αυτό που χρειάζεται είναι να μην σταματήσουμε την παρόρμησή μας για τίποτε και για κανένα και να προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις που να μας συμφέρουν. Οι πεποιθήσεις που μπλοκάρουν τα νέα μας ξεκινήματα χρειάζεται να αλλαχθούν για να αλλάξουμε το μέλλον μας.

Ο Άγγελος Λεχαχιάχ είναι ο προστάτης αυτών που έχουν γεννηθεί από 8 έως 12/9.

Είναι το πρόσωπο του Θεού που χαρίζει την αποδοχή και την υπομονή.

Όσοι έχετε γεννηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες έχετε τις παρακάτω αγγελικές ιδιότητες:

Είσαστε γενικά σαν άτομα πολύ έξυπνοι και έχετε το χάρισμα στο να ακούτε τον άλλον και να τον κατανοείτε βαθιά. Η ευγενική σας παρουσία σας βοηθάει να έχετε την αποδοχή πολύ κόσμου. Αν βρίσκεστε στην αρχή της καριέρα σας και δυσκολεύεστε να υπακούσετε τους ανώτερους σας, καλό είναι να επικαλεστείτε τον Άγγελο Λεχαχιάχ γιατί με αυτόν τον τρόπο θα βοηθήσετε το κομμάτι του εαυτού σας που διαφωνεί και αρέσκεται στις διαμάχες για να βρεθεί, υποτίθεται, η αλήθεια. Αρκετές φορές θέλετε να βρίσκεστε εσείς από πάνω και αυτό δεν σας διευκολύνει μέσα στις σχέσεις σας, γιατί καταπιέζεστε και επειδή πάντα θέλετε να έχετε τον τελευταίο λόγο, μπορεί ακόμα και να προδώσετε και κάποια άτομα. Όταν επιτρέψετε την ισοτιμία και μάθετε να δέχεστε και την γνώμη των άλλων, τότε θα βρεθείτε σε πολύ υψηλά κλιμάκια και θα προσφέρετε πολλά στην ανθρωπότητα βελτιώνοντας την ζωή των γύρω σας. Καλό είναι πάντως να μάθετε να υπακούετε τους ανώτερούς σας, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα εξελιχθείτε πάρα πολύ.

Δίκαιε Λεχαχιάχ

Έχω καταλάβει ότι είμαι γεννημένος για να είμαι αληθινός Βασιλιάς, αλλά είναι απαραίτητο να μάθω να υπακούω και να αποδέχομαι και την γνώμη των άλλων. Σε παρακαλώ αφαίρεσε από μένα τον εγωισμό και μάθε με να παραδέχομαι τις απόψεις των άλλων. Μάθε με να αγαπώ τους ταπεινούς και να φέρομαι με δικαιοσύνη στους ανθρώπους. Βοήθησέ με να κάνω το νέο ξεκίνημα που θέλω τώρα στην ζωή μου και εγώ θα σταθώ αντάξιος των περιστάσεων.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved