Αν δεν θέλετε να είστε μόνοι σας ενεργοποιήσετε τον Άγγελο Γεχουγιάχ

Όλα ξεκινούν από μέσα μας, γι’ αυτό καλό είναι να κάνουμε διορθωτικές κινήσεις για να αλλάξει η κατάσταση εντός μας.

Αν δεν θέλετε να είστε μόνοι σας ενεργοποιήσετε τον Άγγελο Γεχουγιάχ

Αφιερωμένο στο γιο μου Γιάννη που έφυγε τόσο νωρίς από την ζωή μου.

Πολλοί άνθρωποι νιώθουμε μοναξιά και συχνά γκρινιάζουμε ότι μας φταίνε οι άλλοι. Συνήθως, νομίζουμε ότι γίνεται αδικία στη ζωή μας και είμαστε κάπως μοιραίοι απέναντι σε αυτό που μας συμβαίνει. Όμως τίποτε δεν είναι αλήθεια από αυτό που πιστεύουμε. Τελικά εμείς είμαστε οι υπεύθυνοι για οτιδήποτε μας συμβαίνει, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητο ότι θα μας φορτώσει με ενοχές. Δηλαδή το «εγώ» μας που νομίζουμε ότι γνωρίζουμε, είναι ένα καρυδότσουφλο απέναντι στον ασυνείδητο εαυτό που κουβαλάει όλη μας την μοίρα, το κάρμα αλλά και την τύχη μας. Ασυνείδητος εαυτός είναι το κομμάτι που δεν έχουμε αντιληφθεί. Ένας τρόπος για να τον καταλάβουμε είναι να παρατηρούμε αυτά που βλέπουμε στους άλλους, τα οποία δεν μας αρέσουν. Αυτά είναι ένα κομμάτι από την προσωπικότητά μας που είναι καλά κρυμμένο στο ασυνείδητο. Για αυτό, όταν κάνετε σχολιασμούς με σιγουριά ότι ο άλλος έχει αυτό ή το άλλο, να γνωρίζετε ότι είναι ο καθρέπτης σας και κάνετε προβολή πάνω σε αυτόν.

Επανέρχομαι στο θέμα της μοναξιάς που είναι μια πολύ σοβαρή ένδειξη ότι μέσα σας νιώθετε παγωμένοι και είσαστε απομακρυσμένοι από τους άλλους. Δηλαδή, εσείς μέσα σας έχετε αυτή την μοναξιά και νομίζετε ότι οι άλλοι δε σας θέλουν ή δε σας αγαπούν. Όλα ξεκινάνε από μέσα μας για αυτό καλό είναι να κάνουμε διορθωτικές κινήσεις για να αλλάξει η κατάσταση εντός μας. Αυτή είναι η πιο δημιουργική πράξη που θα κάνετε για τον εαυτό σας. Ο δρόμος για την αυτογνωσία είναι μεγάλος και κακοτράχαλος για αυτό με αγάπη και υπομονή θα ανακαλύψετε τα κρυμμένα κομμάτια σας και θα τα βγάλετε στο φως.

Ο Άγγελος Γεχουγιάχ είναι ο προστάτης αυτών που έχουν γεννηθεί από 3/9 έως 7/9.

Είναι το πρόσωπο του Θεού που έχει παντοδυναμία και βοηθά τους ανθρώπους να καταλάβουν τα λάθη τους.

Όσοι έχετε γεννηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες έχετε τις παρακάτω αγγελικές ιδιότητες:

Είσαστε γενικά σαν άτομα πολύ οργανωμένα και ώριμα. Έχετε μεγάλο σεβασμό γενικά στον άνθρωπο, είσαστε άτομα του καθήκοντος και πολύ πιστοί και σταθεροί στους ανθρώπους που σας έχουν φερθεί καλά. Επειδή πάντα ψάχνετε για την ουσία στα πράγματα, μερικές φορές, παρόλη την σοβαρή σας εμφάνιση, είστε πάρα πολύ απειθάρχητοι. Προκειμένου, όπως λέτε, να φτάσετε στο κέντρο κάποιων πραγμάτων, μπορεί να γίνετε και ισχυρογνώμονες ή ακόμα και ανατρεπτικοί. Τότε είναι που ξαφνιάζετε όλον τον κόσμο γιατί από τα καλά παιδιά που φαίνεστε και είστε έτοιμοι να συμβιβαστείτε ή να είστε καλόβολοι, ξαφνικά απαιτείτε την ανεξαρτησία σας τόσο ακραία που μπορεί αυτό να σας βασανίζει για πολλά χρόνια γιατί έχετε αποφασίσει ότι κανένας δεν μπορεί να σας βάλει χαλινάρι και τελικά ενδέχεται να μείνετε και μόνοι σας, αφού δε μπορείτε να τα βρείτε με κανέναν. Γίνεστε πολύ ιδιότροποι γιατί δεν ανέχεστε να «υποτάσσεστε» στα θελήματα των άλλων. Για αυτό αν κατά βάθος δεν την θέλετε την μοναξιά και δεν σας βοηθάει να κάνετε μια σχέση ένα κομμάτι του άναρχου χαρακτήρα σας, καλό είναι να απευθυνθείτε στον Άγγελο Γεχουγιάχ, γιατί θα σας βοηθήσει να μάθετε τι σημαίνει υποταγή, με την καλή έννοια. Που σημαίνει υποταγή στο ουσιώδες κομμάτι και το να μάθετε να διακρίνετε κάποια πράγματα που δεν είναι ορατά.

Αγαπημένε Γεχουγιάχ,

Γνωρίζω ότι είμαι γλυκός άνθρωπος γιατί έχω αγάπη και σεβασμό για τον συνάνθρωπό μου αλλά έχω ανάγκη να με φωτίσεις, όταν κρίνω αυστηρά τους άλλους ανθρώπους και τους διώχνω από κοντά μου, γιατί κατά βάθος είμαι μοναχικό και δύσκολο άτομο. Για αυτό στήριξε με, όταν η κρίση μου αλλοιώνεται γιατί με αυτόν τον τρόπο δε δίνω σε κανένα καμία ευκαιρία. Βοήθησέ με, όταν με πιάνει η καταστροφική μου μανία και τα διαλύω όλα για να μείνω μέσα στην τέλεια μοναξιά μου. Δώσε μου την ευκαιρία να γίνω αυτό που οι άλλοι βλέπουν σε μένα, δηλαδή τον καλό και θετικό άνθρωπο. Σε ευχαριστώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved