Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: «Όχι άλλη Άννα Βίσση!»

Ένας Σκορπιός «κεντρίζει» πρόσωπα και καταστάσεις

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: «Όχι άλλη Άννα Βίσση!»

Χρόνια στο «κουρμπέτι», με τρίπτυχο το «έρωτας, αγάπη, αγώνας», ξεκινώντας από τα αντάρτικα και περνώντας στους «Τερμίτες» έφτασε να κοσμεί την εγχώρια μουσική σκηνή με την παρουσία και τις δημιουργίες του.

Έχοντας τον Ήλιο και τον Ερμή του σε τετράγωνα με τον «αιρετικό» Ουρανό, ποτέ δεν προσπάθησε να είναι αρεστός ή να «χαϊδεύει αυτιά», γι' αυτό και είναι αγαπητός σε μια ειδική κατηγορία κοινού, όπως εξ άλλου καταδεικνύεται και στο «Love and Hate», την διαδικτυακή δημοσκόπηση του gossip-tv.gr.

Συνήθως στις συνεντεύξεις που δίνει δεν μασάει τα λόγια του αλλά αυτήν την φορά, με τους πλανήτες να τον πιέζουν, πραγματικά «έθεσε τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων», αναφερόμενος σε πρόσωπα και καταστάσεις της εγχώριας showbiz. Και πολλά από αυτά που είπε σίγουρα θα δώσουν την αφορμή για σχόλια και διαξιφισμούς.

-Δεν είμαι ο Νταλάρας να έχω πάρει τα εκατομμύρια των εκατομμυρίων όπως μπορεί να πιστεύει κόσμος.

-Δεν μπορούν κάποιοι να προσπαθούν να μας πείσουν ότι το πρόβλημα της Ελλάδας είναι η Μακρυπούλια και ο Χατζηγιάννης, αν πάνε στην Αράχωβα και αν έχουν σπίτι καλό. Το συντηρούν κι αυτοί όμως, γιατί βρίσκουν και τα κάνουν... Ο Χατζηγιάννης δεν πολύ προστατεύεται. Το αφήνει λίγο λάσκα και γίνεται βορά στα περιοδικά. Εγώ δεν θέλω να πω ότι το θέλει... αλλά λέω ότι το αφήνει λάσκα.

-Δεν θέλει ο κόσμος άλλη Άννα Βίσση. Υπάρχουν πολλές που πάνε να την αντικαταστήσουν, αλλά δεν... Είκοσι χρόνια Νο 1, άξια.

-Χάρις Αλεξίου, δεν υπάρχει άλλη.

-Ο Τερζής είναι μεγάλη φωνή. Τραγουδισταράς και γλυκός άνθρωπος. Φίλος μου. Του έλεγα στις συζητήσεις μας: «Πες ρε συ κανά καλό τραγούδι. Μην λες ότι σου πέσει στα χέρια.

Με δεδομένο το τετράγωνο του Ερμή του με τον Ουρανό, άνετα θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς ότι από... Σκορπιό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια!

Όμως, οι αλήθειες του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, είναι επιπλέον μια συναισθηματική αντίδραση στις πιέσεις που δέχεται αυτήν την περίοδο η γενέθλια Αφροδίτη του στον Ζυγό από τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Κυριολεκτικά «σκασμένη» και «φορτωμένη», από όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, έψαχνε μια αφορμή για να ξεσπάσει κι αυτήν της την έδωσε ο διελαύνων Άρης.

Ακριβώς επάνω στον γενέθλιο Κρόνο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στον Τοξότη, έδωσε το έναυσμα για μια εφ' όλης της ύλης τοποθέτηση πάνω σε αξίες και ηθικές.

*Αναρωτιέστε αν το δικό σας κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Παήστε εδώ για να μάθετε!

Ακούστε ολόκληρο το απόσπασμα της συνέντευξης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved